- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Bir tane bakılmış görüyorum ben sistemde. Bugun açtı başka baktı mı bilmiyorum çünkü çok yeni , yorumcular yeni giriyor gördüğüm kadarıylaŞimdi androidden bu canlı olayına baktım da çok az kişi online ilk kez gördüğüm isimler. Şevdarı sevmemiştim ama Zişan aklımdaydı ucuzken yakalamaya çok çalışmıştım.
Yalnız Zişan canlı olarak hiç fal bakmamış. Fal bakmamış olan biriyle nasıl görüştüğünüzü söylüyorsunuz ki ?
Site hepsine sayfa açmış kişisel sayfaları değil ama açıkçası birtek cevap aldığım da zişan oldu. Başkalarına da sordum yazdım dönen olmadı. Ha bi de haleh mesela iyi kullanıyor facebook messenger ıAynen messengsrdan cevaplıyor bazıları hepsi değil ama
evet şevdar kullanmış sanki bi. Zişan bi tane bakmış. Melisa Asya mesela hiç bakmamış şu an online ama live ı kapatmış. Demek hepsi kullanmıyor.Bir tane bakılmış görüyorum ben sistemde. Bugun açtı başka baktı mı bilmiyorum çünkü çok yeni , yorumcular yeni giriyor gördüğüm kadarıyla
Şimdi baktım Zişan tamamen live a geçmiş. Sesli yok. Tüm fal türlerinde liveSite hepsine sayfa açmış kişisel sayfaları değil ama açıkçası birtek cevap aldığım da zişan oldu. Başkalarına da sordum yazdım dönen olmadı. Ha bi de haleh mesela iyi kullanıyor facebook messenger ı
Yeni açmışlar. Zişan bugun açtı zaten. Şevdar daha önce açmıştı. Uygulama ile ilgili hatta herhangi bir bilgi de paylaşmadı site. Tesadüfen gördüm cepte güncelleme olunca. Muhtemelen önce deneme gibi sundular sonra diğer yorumcular da eklenecekevet şevdar kullanmış sanki bi. Zişan bi tane bakmış. Melisa Asya mesela hiç bakmamış şu an online ama live ı kapatmış. Demek hepsi kullanmıyor.
Sanmam bence kredi puanları yükselince alternatif olarak bunu öne sürdüler. Tabi arz talep meselesi. Live da şu güzel olmuş şevdarda da sağolsun kredim az olduğu için hep süreyi durdurarak yardımcı oldu. Çünkü 150 TL bile iyi bir parayken 2000, 3000 fal için çok. Yine zişan da aynen süreyi durdurark baktı zaten ilk ve tek bana bakmış :)))Şimdi baktım Zişan tamamen live a geçmiş. Sesli yok. Tüm fal türlerinde livesistem tamamen değişecek sanki
Bu live ın yazılı olması kötü amaSanmam bence kredi puanları yükselince alternatif olarak bunu öne sürdüler. Tabi arz talep meselesi. Live da şu güzel olmuş şevdarda da sağolsun kredim az olduğu için hep süreyi durdurarak yardımcı oldu. Çünkü 150 TL bile iyi bir parayken 2000, 3000 fal için çok. Yine zişan da aynen süreyi durdurark baktı zaten ilk ve tek bana bakmış :)))
Yok sesli de oluyor whats app konuşması gibi . Ya biz ya onlar çağrı gönderiyor. Şu açıdan iyi olmuş cebimde 1000 kredim var ve küçük bir soru sorucam bu uygulama güzel. Sesli daha bilindik tabi. Ne ödediğini biliyorsun. Ne gelecek biliyorsunBu live ın yazılı olması kötü ama
Aynen orası öyle... yani şu açıdan iyi ufak bi soru soracaksın 500 kredi var sorabilirsin. DoğruYok sesli de oluyor whats app konuşması gibi . Ya biz ya onlar çağrı gönderiyor. Şu açıdan iyi olmuş cebimde 1000 kredim var ve küçük bir soru sorucam bu uygulama güzel. Sesli daha bilindik tabi. Ne ödediğini biliyorsun. Ne gelecek biliyorsun
Dakikası 300 kredi. Ama dakikaları durduruyorlarmış. Bende baktırmak istiyorum bu ara fal ama live istemşglrum normal istiyorum. Normal bakanlarda da iyiler yok şu an. Live olayını sevemedim ben.300 kredi diyor Yani şu an online Mert Zişan şevdar var onlar yüksek kredili normal falda. Burda 300 kredi 150 kredi falan burdan baktırmak daha mı mantıklı anlamadım.
Bende ikisini de severim. O yüzden bi şey diyemiyorum. Ama ikisini de çok gittim. Eğer karşı tarafın duygularını ve durumunu ayrıntılı öğrenmek istiyorsan bence Zişan. Gelecekle ilgili durumlar içim de daha çok şevdar diyebilirim. Ama ikisini de severim. İkisi de güzel ve isabetli bakıyor bence.Yani dk 30 lira çok fazla yaaa . Ana süre durduruyorlarsa daha karlı. Zişan şevdar kesin durdurur Mert’i bilmem o 3000 kredi her yerde. Zişan daha uygun ikisi de gittiğim kişiler bilemedim valla
Doğa ben de patladı 3kez atmıştım ama yok yani dedikleri olmadıDoğaya baktırdın mı? Bende çok kişiye çok fazla baktırdım ama aralarda başkaları olunca bilen doğa oldu bende. O konuda güveniyorum da ona o yüzden. Çünkü birinden şüpheleniyodum. Kime sorsam hayır yok dedi doğa evet görüşüyolar hatta böyle böyle olmuş diye anlattı anlattı. Onlar olmayacak ama dedi. Baktım hala görüşüyolar dedim heralde olacak doğa üzmek istemedi beni ama olmadılar ve doğa haklı çıktı.
Ya evet ikisi de çok iyi .zişan daha ılımlı şevdar serttirBende ikisini de severim. O yüzden bi şey diyemiyorum. Ama ikisini de çok gittim. Eğer karşı tarafın duygularını ve durumunu ayrıntılı öğrenmek istiyorsan bence Zişan. Gelecekle ilgili durumlar içim de daha çok şevdar diyebilirim. Ama ikisini de severim. İkisi de güzel ve isabetli bakıyor bence.
Ben o durumu öğrendim live açık olunca diğerlerini teknik olarak açamıyorlarmış ama tamamen live da değiller şuan hepsi sesli ya da telefonda meselaDakikası 300 kredi. Ama dakikaları durduruyorlarmış. Bende baktırmak istiyorum bu ara fal ama live istemşglrum normal istiyorum. Normal bakanlarda da iyiler yok şu an. Live olayını sevemedim ben.
Valla Doğa bende de çok pis patladı. Evleneceksin dediği kişiden ayrıldım. Sonra bana dedi ki zaten o çocuk sana layık değil :)))) var mı böyle bir cevap??Doğa ben de patladı 3kez atmıştım ama yok yani dedikleri olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?