Binnaz Abla

İstihare Duâsı Şudur;

“Allâhumme innî estehîruke bi-ilmike ve estakdiruke bikudratike ve es’eluke min fadlike’l-azîm. Feinneke takdiru velâ ekdiru ve ta’lemu vela â’lemu ve ente allâmu’l-ğuyûb. Allâhumme in kunte ta’lemu enne hâzâ’l, emre hayrun lî fî dînî ve meâşî ve âkibeti emrî âcili emrî ve âcilihi fakdirhu lî ve yessirhu lî summe bârik lî fîh. Ve in kunte tâ’lemu enne hâza’l-emre şerrun lî fî dînî ve meâşî ve âkıbeti emri âcili emrî ve acilihî fasrifhu annî vasrifnî anhu va’kir liyelhayra haysu kâne sume ardinî bih. “

“Allah’ım! Senin ilmine göre hayrını diliyorum, kudretinden güç istiyorum, senin büyük fazlını diliyorum. Zira sen kadirsin, ben kadir değilim, sen bilirsin ben bilmem, sen gizlileri bilirsin. Allah’ım eğer bu iş, benim dinim, geçmişim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında hayırlı ise bunu bana takdir eyle, kolaylaştır. Eğer bu işim benim dinim, geçimim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında şerli ise bunu benden, beni de bundan çevir, hayır nerede ise bana onu nasip eyle, sonra beni onunla hoşnud eyle.”

Evet demek ki Şevval tutturmuş.Anacım vallaha ben bu falcıların sırrını çòzemedim.Neye göre değişiyo baktıkları faldaki başarı çözemiyorum.

bilmiyorum ki dün bugun hep yazdım taha nınfalı daha tutarlı gelmişti daha ilk dakka patladı. bide ne sorucam katina ya da tarotta ben kime baktırdıysam kartlara dikkat ediyorum genelde aynı kartlar geliyor bire bir aynı değilde ortak kartlar oluor falarda size de denk geliyor mu öyle

Abdestli Yasin ve Vakıa suresini bi kez okuyup "Allah ım evlenceğim hayırlı kulunu bana göster"diye niyet edip konuşmadan uyuyosun.Ben bunu 9-10defa yaptım sanırım hepte gördüm.Darısı başına.

teşekkürler deneyeceğim bugün :26:

selam kızlar :)

uzun zamandır bakamamıştım dualar almış falların yerini işh bütün güzel dileklerimiz gerçekleşir :)

şölebi göz attım da en son taha, barış, şevval, yiğir, burak dan bahsedilmiş, bunlar nerde hangi sitede kaça bakıyorlar, birde telwe de ben fal baktırma mantığını anlayamadım 1 keredi usd diyor 1 kredi abd doları mı oluyor şimdi kredi kartıyla ödeme yapsak
çok acil birilerine fal baktırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun birilerini önerin

taha, baris- falsepeti

sevval - binnazabla

yigit, burak online degiller, istanbuldalarmis, telefonla baktirdik.

aynen tellwe paypal ve kredi kartinda dolar sogusluyor, ne hikmet anlayamadim?

Ben de igrencim kizlar, sesini duymak icin Rezzan ablaya fal attim, cok ihtiyacim vardi. Terapi yapmis sag olsun, bilmiyorum kac gun gider bana zira aglaya aglaya dinledim.

Son düzenleme:

canim hayirdir nicin agladin? nasil bi yorum yapmis Rezzan abla?

canim hayirdir nicin agladin? nasil bi yorum yapmis Rezzan abla?

Yorumuna aglamadim sekerim aslinda, zaten agliyordum, Rezzan Abla nin sesini duyunca iyice iclenip daha cok aglayasim geldi. Guzel yorumlar yapmis, guzel guzel konusmus, beni aglatacak bir sey demedi Bugun sinirim cok bozuk zaten, uyanip aglamaya basladim, nasil cemkirdiysem sabah komsum duyup geldi, ben de kabus gorup ciglik attim diye yalan uydurdum.

ay canim ya rahatla aman agla agla sikma guzel canini bisey icin. kac gundur oyleydim ben de daha anca anca kendime geliyorum cok yipranmis yorulmus hissediyor insan.

Falalemde , tavisye ederim. Bence Tahaydi Baristi derken gozden kacirmayin kizlar, hem ani mukemmel biliyor, yani hayatinda biri var mi yok mu tak diye soylemis bana, hem de lafi dolandirmiyor, egip bukmeden dogruca konusuyor. Kahve baktirdim.

Falalemde , tavisye ederim. Bence Tahaydi Baristi derken gozden kacirmayin kizlar, hem ani mukemmel biliyor, yani hayatinda biri var mi yok mu tak diye soylemis bana, hem de lafi dolandirmiyor, egip bukmeden dogruca konusuyor. Kahve baktirdim.

canim aynen ben de yazdim buraya bugun. tak tak soylemis hepsini, uzunca yorumlamis kelime kalabaligi da yoktu hic. hisleri kuvvetli gercekten, cok samimi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…