Binnaz Abla

Ben Taha nin kahvesini begenmedim.

Kizlar tarotunu begenmis sanirsam, tarot gonder bence.

alcanzar imiz ben Galen ve Crimson u deneyelim derim. Ben gelecek hafta Yigite baktirmak istiyorum, o yuzden maddi gocuge giricem biraz. Crimson u 2 hafta sonra denemek niyetindeyim, maasim yatinca Ne dersin ?

Mina06 da guzel bakiyormus, ama uzakta gelince baktiralim derim.

Madammaya ve Leonora hakkinda fikri olan var mi?

Son düzenleme:

canim yigiti biri emniyete vermis falan ben de baktiracaktim korktum ya para yatirmaya falan...basima bela acmasin durduk yere diye

Daımonda battı kesinlikle ravsiye etmiyorum fallar değişince maalesef saldırgan oluyorlar geçiniz zaten

canim yigiti biri emniyete vermis falan ben de baktiracaktim korktum ya para yatirmaya falan...basima bela acmasin durduk yere diye

Istanbul topiginde bir hatun vardi, o mu? O vazgecmemis miydi? Kirk yilda bir adam gibi fal bakan biri var, umarim onu da kusturmeyiz

Madammaya benim promosyon falıma bakmıştı, şimdide kaşık falı diye bir şeyi varmış. fikrimi sorarsan denenebilir bende bir detayı bitek o bildi baktırdığımfalcılar arasından, ama dediği şey için 1 aylık gibi bir zaman var çıkar mı bilmiyorum

Sağol canım benim haftasonum hemen geçiyor yahu dinlenemiyorum çünkü uyku benim için çok önemli uyuyuncada zaman yetmiyor bir sürü kitabım var okunacak o bu derken bir bakmışım bitmiş

Haklısın canım nasıl akşam oluyo anlamıyorum bende.Zamnı iyi değerlendirmek gerek.

ayy uzuldum bu tarot bakanlar daha net seyler soyluyor ben ona dikkat ettim kahve de emin olamiyorlar sanki burc falan da istiyorlar ya ins elinde kalmaz bari biri canim :44:
Baktırırsan kesinlikle tarot at ,daha uzun vadeyi görebilmesi için.

Tmam canım bu ay bende çok baktırdım.O zaman bi dshaki aya crimsonda hemfikiriz.Galen kaç kredi Cherry?

Son düzenleme:
alcanzar sabahtan beri aklımdasın eve geleyim de mesaj yazayım diye.dünkü istiharem ve rüyam hakkında atayım mı sana? çok tabirlik bir durumu da yok ama yorumunu duymak isterim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…