- 23 Ağustos 2012
- 51.985
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.217
- 898
Marple'cim yorumlarinizi okudum da besteye ne göndermistin de farkli söylems? ben tarot gönderdim cat cat söylems vallahi tavsiyesine uydum ve su an sevdigimle aram duzelecek gibi cok zor zamanlar gecirdim rabbim ins nasip ederr. bikac gun sonra da tahaya baktirmayi dusunuyorum nerdeyse hepiniz begenmissiniz. kahve mi tarot mu gondermeliym sizce?
Ben Taha nin kahvesini begenmedim.
Kizlar tarotunu begenmis sanirsam, tarot gonder bence.
alcanzar imiz ben Galen ve Crimson u deneyelim derim. Ben gelecek hafta Yigite baktirmak istiyorum, o yuzden maddi gocuge giricem biraz. Crimson u 2 hafta sonra denemek niyetindeyim, maasim yatincaNe dersin ?
Mina06 da guzel bakiyormus, ama uzakta gelince baktiralim derim.
Madammaya ve Leonora hakkinda fikri olan var mi?
canim yigiti biri emniyete vermis falan ben de baktiracaktim korktum ya para yatirmaya falan...basima bela acmasin durduk yere diye
alcanzar imiz ben Galen ve Crimson u deneyelim derim. Ben gelecek hafta Yigite baktirmak istiyorum, o yuzden maddi gocuge giricem biraz. Crimson u 2 hafta sonra denemek niyetindeyim, maasim yatincaNe dersin ?
Istanbul topiginde bir hatun vardi, o mu? O vazgecmemis miydi? Kirk yilda bir adam gibi fal bakan biri var, umarim onu da kusturmeyiz
Istanbul topiginde bir hatun vardi, o mu? O vazgecmemis miydi? Kirk yilda bir adam gibi fal bakan biri var, umarim onu da kusturmeyiz
hadi ya tartışma mı çıkmış...bu yiğit sadece telden mi bakıyor kızlar?
burak olmadi bari yigit tutsa dedim ama ne biliyim yasuc duyurumu geri cektim yazmis bana atsana numarasini cherrycim
beş, üç, yedi, yedi, dört, bir,beş, iki,dokuz,bir
canim yigit konusunda suan cok sinirlendim sana ozel msj atip anlatirim durumu ama yaptigi cok anlamsiz sacma gereksiz!
Sağol canım benim haftasonum hemen geçiyor yahu dinlenemiyorum çünkü uyku benim için çok önemli uyuyuncada zaman yetmiyorbir sürü kitabım var okunacak o bu derken bir bakmışım bitmiş
Baktırırsan kesinlikle tarot at ,daha uzun vadeyi görebilmesi için.ayy uzuldum bu tarot bakanlar daha net seyler soyluyor ben ona dikkat ettim kahve de emin olamiyorlar sanki burc falan da istiyorlar ya ins elinde kalmaz bari biri canim :44:
Haklısın canım nasıl akşam oluyo anlamıyorum bende.Zamnı iyi değerlendirmek gerek.
Mesajlarınabakarmısın. Canım
Baktım cancan cevap yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?