Sen ne baktirdin sekerim, tarot diye hatirladim ?
taha, baris- falsepeti
sevval - binnazabla
yigit, burak online degiller, istanbuldalarmis, telefonla baktirdik.
aynen tellwe paypal ve kredi kartinda dolar sogusluyor, ne hikmet anlayamadim?
Ben de igrencim kizlar, sesini duymak icin Rezzan ablaya fal attim, cok ihtiyacim vardi. Terapi yapmis sag olsun, bilmiyorum kac gun gider bana zira aglaya aglaya dinledim.
kızlar galen den bahsedilmiş. göndersem mi acaba? deneyen var mı hiç aranızda? bi de beste ye uzun uzun yazdınız mı anlık durumu yoksa onuda mı bildi? ay bugün alakasız eski sevgilim aradı. mesela bunu bilen eden hiç olmadı yaa..ufff bunlar bilemiyo..allahım kafayı yiycem
yok canim ben uzun uzun yazmadim kisaca bahsettim sadece o zaten durumumu cok guzel aciklamisti bana
selam kizlar fotoda bendeniz avatar olarak kendi fotomu kullandim en azindan simdilik dursun belki konusurken birbirimizi daha iyi anlariz:)hosluk olsun
Marple, gerçekten çok hoşmuşsun yaa..maşallah..Yaa bırak git allasen sen şu adamı.. cidden sana aşk mı yok??
mert reiki de orda var ya. kararsız kaldım şimdi..bildiğim biri mi yoksa Beste mi diye..
Yok canım ben dikkat ediyorum hep farklı kartlar çekiyorum.Yalnız falcılardan sık duyduğum şey kartları niyetime uygun kartlar çektiğim.Yani aşk soruyosam aşkla ilgili kupalar serisi mesela,yurtdışı soruyosam ona göre yani konsepte uygun kartlar çekiyomuşum.İş sorusuna aşk kartı çekmemem gibi.Bunu çok duğduğum olmuştur.bilmiyorum ki dün bugun hep yazdım taha nınfalı daha tutarlı gelmişti daha ilk dakka patladı. bide ne sorucam katina ya da tarotta ben kime baktırdıysam kartlara dikkat ediyorum genelde aynı kartlar geliyor bire bir aynı değilde ortak kartlar oluor falarda size de denk geliyor mu öyle
teşekkürler deneyeceğim bugün :26:
Saygiyi bosver, gelecegi tutturduysa eyvahlar olsun. Ben saygiyi vs geceli cok oldu, dedikelri umarim cikmaz.
Çok iyi yapmışsın,güzelim beniiiimmmmm.E kimin ruh ikizi canııımmm.selam kizlar fotoda bendeniz avatar olarak kendi fotomu kullandim en azindan simdilik dursun belki konusurken birbirimizi daha iyi anlariz:)hosluk olsun
Çok iyi yapmışsın,güzelim beniiiimmmmm.E kimin ruh ikizi canııımmm.
Datluuuummmm özel mesajın seni bekliyor.ayyy:))))
Datluuuummmm özel mesajın seni bekliyor.
evetcanim okudum ve hemen yanitladim seni..sagol cok dusuncelisin bende oyle dusundum ama
Kizlar Herra ve Medyum Tunaya tellweden fal baktirmistim
Fallarin hepsi tuttu demiycem ama icinden tutan kisimlar var bugun tekrar okudum da bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?