Binnaz Abla

teşekürler canım
falalemde fal gönderdimne falım gözüküyo ne de mail geldi

kızlar galen den bahsedilmiş. göndersem mi acaba? deneyen var mı hiç aranızda? bi de beste ye uzun uzun yazdınız mı anlık durumu yoksa onuda mı bildi? ay bugün alakasız eski sevgilim aradı. mesela bunu bilen eden hiç olmadı yaa..ufff bunlar bilemiyo..allahım kafayı yiycem

yok canim ben uzun uzun yazmadim kisaca bahsettim sadece o zaten durumumu cok guzel aciklamisti bana

selam kizlar fotoda bendeniz avatar olarak kendi fotomu kullandim en azindan simdilik dursun belki konusurken birbirimizi daha iyi anlariz:)hosluk olsun

selam kizlar fotoda bendeniz avatar olarak kendi fotomu kullandim en azindan simdilik dursun belki konusurken birbirimizi daha iyi anlariz:)hosluk olsun

Marple, gerçekten çok hoşmuşsun yaa..maşallah..Yaa bırak git allasen sen şu adamı.. cidden sana aşk mı yok??

Yok canım ben dikkat ediyorum hep farklı kartlar çekiyorum.Yalnız falcılardan sık duyduğum şey kartları niyetime uygun kartlar çektiğim.Yani aşk soruyosam aşkla ilgili kupalar serisi mesela,yurtdışı soruyosam ona göre yani konsepte uygun kartlar çekiyomuşum.İş sorusuna aşk kartı çekmemem gibi.Bunu çok duğduğum olmuştur.

Çok iyi yapmışsın,güzelim beniiiimmmmm.E kimin ruh ikizi canııımmm.

Kizlar Herra ve Medyum Tunaya tellweden fal baktirmistim
Fallarin hepsi tuttu demiycem ama icinden tutan kisimlar var bugun tekrar okudum da bilginize...

Kizlar Herra ve Medyum Tunaya tellweden fal baktirmistim
Fallarin hepsi tuttu demiycem ama icinden tutan kisimlar var bugun tekrar okudum da bilginize...

Herra değil ama Tuna bilmişti bende aylar önce..ama ne zaman baksam uzakta görünüyor. bakıma ara mı vermiş nedir çözemedim

Ada yıldız 8i bulmuş hayırdır????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…