- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
alcanzar sabahtan beri aklımdasın eve geleyim de mesaj yazayım diye.dünkü istiharem ve rüyam hakkında atayım mı sana? çok tabirlik bir durumu da yok ama yorumunu duymak isterim:)
Bende ruya yorabılıyorum tabi istersen
Tmam canım bu ay bende çok baktırdım.O zaman bi dshaki aya crimsonda hemfikiriz.Galen kaç kredi Cherry?
Baktırırsan kesinlikle tarot at ,daha uzun vadeyi görebilmesi için.
alcanzar sabahtan beri aklımdasın eve geleyim de mesaj yazayım diye.dünkü istiharem ve rüyam hakkında atayım mı sana? çok tabirlik bir durumu da yok ama yorumunu duymak isterim:)
evet canim tarot baktiracagim ama bikac gun bekleyecegim bu aralar biraz fazla fal baktirdim paraciklarim bittiiiii maasimi beklerim belki
Kave 10, tarot 18, iskambil ve kelebek 8 mis.
moralim çok bozuk rezzan abalaya fal gönderdim....elif ışık'ta ocak 2.haftası demişti...patladı patlayacak:)
Bende yazdım of basım agrıyor havadan sanırım
Ne oldu canım ani bişeymi oldu?
sana son gonderdigim mesaji aldinmi alcanzarcim yahu?
bu gece alzancarın tavsiyesiyle istihare yapacağım bende, alzancar en çok hangisini önerirsin istiharelerden?
Palamuuuuutttt ruyan nerde kıîzz?Bekliyiruk.alcanzar sabahtan beri aklımdasın eve geleyim de mesaj yazayım diye.dünkü istiharem ve rüyam hakkında atayım mı sana? çok tabirlik bir durumu da yok ama yorumunu duymak isterim:)
Barış'ın bana falı öyle uzun değildi.En uzun yorum bana Taha dan geldi.Net tarihler vermiş gelecekle ilgili,bence baktırdığım bu kadar insandan bi tık yukarıda.Bakalım tabi çıkarmı onu zamanla görücez.Barış için ben denenir derim.Ama tabiki canım demek sana tutmamış,çok karşılaştığımız bi durum malesef.Rezzan mesela ,Elif ışık,Nesibe en popüler isimlerden ama bana tek kelimeleri çıkmadı.Sen kahvemi baktırdın Barış'a tarotmuydu?
Evleneceğin kişiyi görmek içinmi yoksa herhangi bişey içinmi yapıcan?ilacı ona göre vericemde...
sana son gonderdigim mesaji aldinmi alcanzarcim yahu?
Evet demek ki Şevval tutturmuş.Anacım vallaha ben bu falcıların sırrını çòzemedim.Neye göre değişiyo baktıkları faldaki başarı çözemiyorum.Taha uzun dönem sonucu için tarotu tavsiye etmiş,neyse ya boşver bi daha baktırırsan tarot atarsın olur biter.taha ya kahve barışa tarot baktırdım. bu arada taha bir şey için bir ay kesinlikle ordan haber gelmez dediği şey için bugün haber geldi. elif ışık ben de beğenmedim katına baktırmıştım kartları yorumlamış inan netten anlamlarına bakıp okumuş sanki hissiyat öngörü hiç bişey yok. barış desen uzun uzun anlatmış geleceğe dair bişey yok. zeus desen bişi anlmadım falından. yanlız şevvali okudum az önce 3 hafta süre vermişti beklediğim haber için yarın 3 hafta olucak tam o çıkmış diyebilirim.
Abdestli Yasin ve Vakıa suresini bi kez okuyup "Allah ım evlenceğim hayırlı kulunu bana göster"diye niyet edip konuşmadan uyuyosun.Ben bunu 9-10defa yaptım sanırım hepte gördüm.Darısı başına.doktor hanım ben evleneceğim kişiyi görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?