Binnaz Abla

alcanzar sabahtan beri aklımdasın eve geleyim de mesaj yazayım diye.dünkü istiharem ve rüyam hakkında atayım mı sana? çok tabirlik bir durumu da yok ama yorumunu duymak isterim:)

Bende ruya yorabılıyorum tabi istersen

moralim çok bozuk rezzan abalaya fal gönderdim....elif ışık'ta ocak 2.haftası demişti...patladı patlayacak:)

alcanzar sabahtan beri aklımdasın eve geleyim de mesaj yazayım diye.dünkü istiharem ve rüyam hakkında atayım mı sana? çok tabirlik bir durumu da yok ama yorumunu duymak isterim:)

Ay atsana cok merak ettim.

bu gece alzancarın tavsiyesiyle istihare yapacağım bende, alzancar en çok hangisini önerirsin istiharelerden?

bu gece alzancarın tavsiyesiyle istihare yapacağım bende, alzancar en çok hangisini önerirsin istiharelerden?

Evleneceğin kişiyi görmek içinmi yoksa herhangi bişey içinmi yapıcan?ilacı ona göre vericemde...

Palamuuuuutttt ruyan nerde kıîzz?Bekliyiruk.

Son düzenleme:

taha ya kahve barışa tarot baktırdım. bu arada taha bir şey için bir ay kesinlikle ordan haber gelmez dediği şey için bugün haber geldi. elif ışık ben de beğenmedim katına baktırmıştım kartları yorumlamış inan netten anlamlarına bakıp okumuş sanki hissiyat öngörü hiç bişey yok. barış desen uzun uzun anlatmış geleceğe dair bişey yok. zeus desen bişi anlmadım falından. yanlız şevvali okudum az önce 3 hafta süre vermişti beklediğim haber için yarın 3 hafta olucak tam o çıkmış diyebilirim.

Evet demek ki Şevval tutturmuş.Anacım vallaha ben bu falcıların sırrını çòzemedim.Neye göre değişiyo baktıkları faldaki başarı çözemiyorum.Taha uzun dönem sonucu için tarotu tavsiye etmiş,neyse ya boşver bi daha baktırırsan tarot atarsın olur biter.

Son düzenleme:
doktor hanım ben evleneceğim kişiyi görmek istiyorum
Abdestli Yasin ve Vakıa suresini bi kez okuyup "Allah ım evlenceğim hayırlı kulunu bana göster"diye niyet edip konuşmadan uyuyosun.Ben bunu 9-10defa yaptım sanırım hepte gördüm.Darısı başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…