Binnaz Abla

alcanzarcim sana bir mesaj attim bir oku canim ama senden de bekliyorum buldugun seyi paylasirsan sagol guzel kardesim benim

alcanzarcim sana bir mesaj attim bir oku canim ama senden de bekliyorum buldugun seyi paylasirsan sagol guzel kardesim benim

Rics ederim canım ne demek.Ben böyle şeylerde özellikle ,yardımı çok severim.Birilerine destek olup sıkıntısını hafifletmek benide ruhen hafifletiyor.Tabiki canım yarın gün içi evde değilim ama gece bi arştırmaya giricem hemen yazarım zaten.

Alcanzarcim güzel kalplim tsk ederim cok güzel. .hemen bende aliyorum o kitabi

Alcanzarcimmmm sana bisey sormak isterim. Bilgisi olan canlarimda paylasirsa mutlu olurum
Biliyordunuz ki uc defa birgun aralıklarla istihareye yattim ancak istihareye yattigimin ertesi günü hep ugursuz tartisma dolu aksilik dolu ağlamaklı gecti. Yani cevremde isimde ailemde sürekli sorunlar yasadim hatta bu sorunlar o kadar büyüdü ki 4.5.sahislara bile sicradi... istihareye ara vedigim gunlerimdeyse gayet neseli eglenceli sorunsuz geçirdim.
Istihare disinda normaldede günlük okurum..acaba bu tesadüf mu sadece yoksa istiharede boyle bi durum olabilir mi kafam karisti ?? Inanki simdi istihareye yatmak istiyorum ama korkuyorum yarin kötü gececek diye

Cancagizim bahtinda yüzün kadar güzel olsun insallah. .Allah sahibine bagislasin. Cok hossun

canim istiharenin asla boyle bir etkisi olmaz.sana tavsiyem sabah kalkinca ve yatmadan 21 ayetel kursi oku ve cevrene ufle daha sonrada ya hafiz ismini oku bol bol..surekli eve de isyerine de oku uflle..

canim bende oyleyimdir icin rahat etmez illa bildigimi soylemem lazim..cokkk optum

Günaydin kizlar
Galen falima bakmis
Falim acelyanin bana baktigi fal ile ayni olacak sekilde anlatmis...
bikac ay icinde gerceklescek durumlar var kisaca ...
Kisilik analizi cok dogruydu..durumumuda bildi .. umarim söyledikleri gerceklesir galen denenebilir düsünenlere...

Günaydıınn.Biz Cherry ile bi dahaki ay düşünüyoduk,sende olumlu kanaatteysen,Galen,Crimson ve yiğit sırada.

Alcanzarcim güzel kalplim tsk ederim cok güzel. .hemen bende aliyorum o kitabi

Canımcım seni yanlış yönlendirmek istemem,benim yazacağım anlattıklarına istinaden bi fikir sadece.İstihare Allah'tan hayırlısını istemektir ve bu bazen ruya ile değil,düşünce,his vs.ile mâlum edilebilir.Hatta istihareden sonra ruyaya yatmadan evvel kalbe bakın derler ,kalbe ilk gelen doğru olandır.Acaba senin durumunda böyle bişeymi?Allah hayırsız ve olumsuzumu gösteriyor.Bende ilk bu yandı beynimde fikir olarak.Tabiki yinede Allah bilir canım.O kitapta büyük yardımcı canım tavsiye ederim.

Günaydıınn.Biz Cherry ile bi dahaki ay düşünüyoduk,sende olumlu kanaatteysen,Galen,Crimson ve yiğit sırada.

Cok olumlu buldum yani acikca alatmis ve acelya ile fallari paralel ,durum ,kisilik analizi güzel olabilecek olaylari anlati$ $ekli gayet iyi ve tarif ettigi insan evet gercekten var ayni tarife uyuyor...
gelecek ile ilgili durumlar bikac aya bakiyor dedigi gibiyse..yanlz fal uzunlugu tatmin etmeyebilir ama belki sizlerde daha farkli uzunlukta cikar tek olumsuzu bu, ama sayfayi sacmaliklarla doldurmaktansa olabilecek seyleri söylemesi yeterli bence illaki süslü laflar mi dinlemek gerek yani..
Denemeye deger bence..

Aslinda fal baktirmak istemiyorum kötü bir aliskanlik halini aldi bu is nasil birakicaksak artik...

Cancagizim bahtinda yüzün kadar güzel olsun insallah. .Allah sahibine bagislasin. Cok hossun
Canım benim amin inşallah.Ben bu güzel sözlerini hepimiz için diliyorum canım.Seninde istediğin herşeyin çok daha alâsını Allah ım kaderin yapsın.

Açelya nın bende bi dediği dışında falları patladı.Çok kısa falıda sevmiyorum ama dediğinde doğru mesela bana yorum diye araya burç analizi sıkıştıracaksa varsın kısa kalsın.Ama dolu dolu uzun bi falda tercihimdir.Bizim fal olayını en azından onlineyi bitirmemiz için bu sitelerin kapanması gerek.O zaman hepimiz kökten kurtuluruz.

tatlim ben besteye baktirdim gecenlerde cok memnun kaldim. dedikleri tam olarak daha cikmadi zamani var bana ama tavsiyesine uydum dedigi gibi iliskim duzeliyor sekerim ne baktirdin kahve mi?

sanki benim falımda kopukluklar vardı, böle his yoktu,bende kahve baktırdım
ama beren güneş şi hissetmiştim yani yorumlarken

sanki benim falımda kopukluklar vardı, böle his yoktu,bende kahve baktırdım
ama beren güneş şi hissetmiştim yani yorumlarken

gunaydin kizlar, olabilir canim biraz da enerji isi bunlar belki tam olarak birbirinizi yakalayamamissinizdir sesli yorum yapsa super olur bence sesli de yapmali beste

ayyy yani canım şimdi istiharede ben birini düşünerek veya şu kişi olacak mı diye yapmadım sadece evleeceğim kişiyi görmek için yaptım ama tabi yaparken kalbimden eski sevgilimi geçirdim..canımcım anladığım kadarıyla sen bana diyorsun ki istihare rüya dışında hayatına da yansımış olabilir yani eğer olumsuzluklar olmuşsa kalbinden geçirdiğin (eski sevgilin olumsuz olabilir) olarak mesaj olabilir diyorsun demi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…