- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
bende baktirdim cok naif biri bana 5 aylik zaman verdi ancak...bilemiyorum tabi
alcanzarcim sana bir mesaj attim bir oku canim ama senden de bekliyorum buldugun seyi paylasirsan sagol guzel kardesim benim
Düşünmemeye çalış canım,bilirim zordur.Ancak düşündüğün şey büyür,büyüdükçe çözülmez hâl alır."Akışa teslim olmamın sırrı" favori kitaplarımdan.Yazar diyorki;"düşünme.Acı aklına geldiğinde düşünme ve biter."Denediğim ve enteresan şekilde işe yaradığını gördüğüm çok basit ,çok başarılı bi sistem.İçimi acıtan ne varsa düşünmüyorum.O zaman acıyı anlamıyor hissetmiyorum ve ben onu uzaklaştırdıkça bu şekilde o yok oluyor.Üzerinde düşünerek acıyı güçlendirmiyorum.Çook sonra aklıma gelsede zaten zaman o acının bendeki etkisini azaltmış oluyor ve ben yine düşünmeyerek acının beni incitmemesini sağlıyorum.Çok zor bi geçiş dönemimde faydasını görmüştüm.
alcanzarcim sana bir mesaj attim bir oku canim ama senden de bekliyorum buldugun seyi paylasirsan sagol guzel kardesim benim
Cancagizim bahtinda yüzün kadar güzel olsun insallah. .Allah sahibine bagislasin. Cok hossun
Alcanzarcimmmm sana bisey sormak isterim. Bilgisi olan canlarimda paylasirsa mutlu olurum
Biliyordunuz ki uc defa birgun aralıklarla istihareye yattim ancak istihareye yattigimin ertesi günü hep ugursuz tartisma dolu aksilik dolu ağlamaklı gecti. Yani cevremde isimde ailemde sürekli sorunlar yasadim hatta bu sorunlar o kadar büyüdü ki 4.5.sahislara bile sicradi... istihareye ara vedigim gunlerimdeyse gayet neseli eglenceli sorunsuz geçirdim.
Istihare disinda normaldede günlük okurum..acaba bu tesadüf mu sadece yoksa istiharede boyle bi durum olabilir mi kafam karisti ?? Inanki simdi istihareye yatmak istiyorum ama korkuyorum yarin kötü gececek diye
Rics ederim canım ne demek.Ben böyle şeylerde özellikle ,yardımı çok severim.Birilerine destek olup sıkıntısını hafifletmek benide ruhen hafifletiyor.Tabiki canım yarın gün içi evde değilim ama gece bi arştırmaya giricem hemen yazarım zaten.
Günaydin kizlar
Galen falima bakmis
Falim acelyanin bana baktigi fal ile ayni olacak sekilde anlatmis...
bikac ay icinde gerceklescek durumlar var kisaca ...
Kisilik analizi cok dogruydu..durumumuda bildi .. umarim söyledikleri gerceklesir galen denenebilir düsünenlere...
Alcanzarcim güzel kalplim tsk ederim cok güzel. .hemen bende aliyorum o kitabi
Canımcım seni yanlış yönlendirmek istemem,benim yazacağım anlattıklarına istinaden bi fikir sadece.İstihare Allah'tan hayırlısını istemektir ve bu bazen ruya ile değil,düşünce,his vs.ile mâlum edilebilir.Hatta istihareden sonra ruyaya yatmadan evvel kalbe bakın derler ,kalbe ilk gelen doğru olandır.Acaba senin durumunda böyle bişeymi?Allah hayırsız ve olumsuzumu gösteriyor.Bende ilk bu yandı beynimde fikir olarak.Tabiki yinede Allah bilir canım.O kitapta büyük yardımcı canım tavsiye ederim.Alcanzarcimmmm sana bisey sormak isterim. Bilgisi olan canlarimda paylasirsa mutlu olurum
Biliyordunuz ki uc defa birgun aralıklarla istihareye yattim ancak istihareye yattigimin ertesi günü hep ugursuz tartisma dolu aksilik dolu ağlamaklı gecti. Yani cevremde isimde ailemde sürekli sorunlar yasadim hatta bu sorunlar o kadar büyüdü ki 4.5.sahislara bile sicradi... istihareye ara vedigim gunlerimdeyse gayet neseli eglenceli sorunsuz geçirdim.
Istihare disinda normaldede günlük okurum..acaba bu tesadüf mu sadece yoksa istiharede boyle bi durum olabilir mi kafam karisti ?? Inanki simdi istihareye yatmak istiyorum ama korkuyorum yarin kötü gececek diye
Günaydıınn.Biz Cherry ile bi dahaki ay düşünüyoduk,sende olumlu kanaatteysen,Galen,Crimson ve yiğit sırada.
Canım benim amin inşallah.Ben bu güzel sözlerini hepimiz için diliyorum canım.Seninde istediğin herşeyin çok daha alâsını Allah ım kaderin yapsın.Cancagizim bahtinda yüzün kadar güzel olsun insallah. .Allah sahibine bagislasin. Cok hossun
Cok olumlu buldum yani acikca alatmis ve acelya ile fallari paralel ,durum ,kisilik analizi güzel olabilecek olaylari anlati$ $ekli gayet iyi ve tarif ettigi insan evet gercekten var ayni tarife uyuyor...
gelecek ile ilgili durumlar bikac aya bakiyor dedigi gibiyse..yanlz fal uzunlugu tatmin etmeyebilir ama belki sizlerde daha farkli uzunlukta cikar tek olumsuzu bu, ama sayfayi sacmaliklarla doldurmaktansa olabilecek seyleri söylemesi yeterli bence illaki süslü laflar mi dinlemek gerek yani..
Denemeye deger bence..
Aslinda fal baktirmak istemiyorum kötü bir aliskanlik halini aldi bu is nasil birakicaksak artik...
tatlim ben besteye baktirdim gecenlerde cok memnun kaldim. dedikleri tam olarak daha cikmadi zamani var bana ama tavsiyesine uydum dedigi gibi iliskim duzeliyor sekerimne baktirdin kahve mi?
sanki benim falımda kopukluklar vardı, böle his yoktu,bende kahve baktırdım
ama beren güneş şi hissetmiştim yani yorumlarken
Canımcım seni yanlış yönlendirmek istemem,benim yazacağım anlattıklarına istinaden bi fikir sadece.İstihare Allah'tan hayırlısını istemektir ve bu bazen ruya ile değil,düşünce,his vs.ile mâlum edilebilir.Hatta istihareden sonra ruyaya yatmadan evvel kalbe bakın derler ,kalbe ilk gelen doğru olandır.Acaba senin durumunda böyle bişeymi?Allah hayırsız ve olumsuzumu gösteriyor.Bende ilk bu yandı beynimde fikir olarak.Tabiki yinede Allah bilir canım.O kitapta büyük yardımcı canım tavsiye ederim.
Canım benim amin inşallah.Ben bu güzel sözlerini hepimiz için diliyorum canım.Seninde istediğin herşeyin çok daha alâsını Allah ım kaderin yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?