Merhaba arkadaslar
Bir kac gündür Bu sayfayi büyük merakla takip ediyorum dün de yazmistim fakat sisteme bakim yapiliyordu galiba yazdiklarim
Iletilmedi !!!!
Erkek arkadasim ile sorunlar yasiyorum ayrilik noktasindayiz denilir
Bu nedenle bende caresizligimin icinde kendimi fal dünyasina attim adeta fal Kolik oldum !!!!!
Bir kac gün önce efsuna baktirdim dün de dayanamayip halehe aklima Takilan ikisi de kartlar cok farkli olsada hemen hemen ayni seyleri hatta tarihi bile ayni yorumladilar
Inanmak istiyorum cünkü dedikleri cok dogru ve olumlu ama ikisi de ayni sitede acaba bir önceki baktirdigim fali Diger yorumcunun görme imkani var mi diye icime süphe düstü :44:
Sizce mümkün mü ???
ayyy inanmıyorummciddi misiin? geri çekebiliyo muyum acaba? ben çok sık girmiodum foruma yaa..tüüh.. atmadan yazsaydım keşkee.. falı iptal et dediğimde kredim geri yüklenir di mi?
hemen iptal ettim..sağol canımşimdi bi fısıltıya bakayım madem
Çünkü bu kadar benzerlik olması imkânsız.Baktığı fallardan fal ücretine,profil yazısına ve reklamının insanın gözüne sokarcasına yapılmasına kadar aynı.Ben görür görmez farkettim.Çekmekle iyi ettin.Madam Salu üç fal baktı bana.ikisi patladı biride patlamak için gün sayıyor.
Merhaba arkadaslar
Bir kac gündür Bu sayfayi büyük merakla takip ediyorum dün de yazmistim fakat sisteme bakim yapiliyordu galiba yazdiklarim
Iletilmedi !!!!
Erkek arkadasim ile sorunlar yasiyorum ayrilik noktasindayiz denilir
Bu nedenle bende caresizligimin icinde kendimi fal dünyasina attim adeta fal Kolik oldum !!!!!
Bir kac gün önce efsuna baktirdim dün de dayanamayip halehe aklima Takilan ikisi de kartlar cok farkli olsada hemen hemen ayni seyleri hatta tarihi bile ayni yorumladilar
Inanmak istiyorum cünkü dedikleri cok dogru ve olumlu ama ikisi de ayni sitede acaba bir önceki baktirdigim fali Diger yorumcunun görme imkani var mi diye icime süphe düstü :44:
Sizce mümkün mü ???
tellwedeki falcilar fallarin basinda iyi cikmayinca iclerindeki seytan disari cikip 1 karis dille cevap veriyorlar.
Òyle öyle..Ben Semele ye yazmıştım,falının başarısızlığını.Öyle bi çıkış yaptıki dersin Semele Nostradamus 'ta ben haksızlık ettim.Nerdeyse beni haksız duruma getirecekti.Nitekim hiçbi dediği çıkmadı.Yine söylüyorum.Kötünün dibisin Semele..
bende sunu tekrar yazayim tellwede kendini falci zanneden adalar,daimon, soyledikleriniz cikmiyor ve bir fal baska bir fal baska 7 gunde degisiyor. hee utemide ekleyelim.siz falci olamazsiniz ..uslubunuztavriniz tarziniz yanlis cikmayincada insanlara saldiriyorsunuz.
bende sunu tekrar yazayim tellwede kendini falci zanneden adalar,daimon, soyledikleriniz cikmiyor ve bir fal baska bir fal baska 7 gunde degisiyor. hee utemide ekleyelim.siz falci olamazsiniz ..uslubunuztavriniz tarziniz yanlis cikmayincada insanlara saldiriyorsunuz.
hadi yaa utem'de mi? burda olumlu yorumlar okuduğumu hatırlıyorum sanki.neyse elenmiş oldu benim için en azından..
yok yahu ne utem ne madam salu,medyum selena,amastrist,eleni123,depiedra,nefertiti424,falcikatina,klotho,ask3,bilgeabla,lilypad,Binnaz,tutankammon bunlar fallari patlayanlar bosuna atipta zaman harcamayin
aa klothoyağmur da mı tutturamadı, an itibariyle çok beğenmiş gelecek için söyledikleri şeyler ve tarihler de mantıklı, tutarlı gelmişti halbuki. beklentiye girmeyeyim falı için o halde.:/
girme hayatim cunku tumadi,banada super mantikli gelmisti aa uu filan oldum ama maalesef cirt
Canım sanırım özelde paketin var.
Baktım canım cevap yazdım.paketi aldim canim sanada yazdim bir bakarsan..tesekkurler
Hadi oldu olacak Marple 'ciğimin yorumuna kahvecini,medyum Hiper ,Ugga ve Kiraze'yide ekleyeyim tam olsun.Hakkınızı yemiyim arkadaşlar,iyi masalcı teyze olur sizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?