- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Açelya nın bende bi dediği dışında falları patladı.Çok kısa falıda sevmiyorum ama dediğinde doğru mesela bana yorum diye araya burç analizi sıkıştıracaksa varsın kısa kalsın.Ama dolu dolu uzun bi falda tercihimdir.Bizim fal olayını en azından onlineyi bitirmemiz için bu sitelerin kapanması gerek.O zaman hepimiz kökten kurtuluruz.
ayyy yani canım şimdi istiharede ben birini düşünerek veya şu kişi olacak mı diye yapmadım sadece evleeceğim kişiyi görmek için yaptım ama tabi yaparken kalbimden eski sevgilimi geçirdim..canımcım anladığım kadarıyla sen bana diyorsun ki istihare rüya dışında hayatına da yansımış olabilir yani eğer olumsuzluklar olmuşsa kalbinden geçirdiğin (eski sevgilin olumsuz olabilir) olarak mesaj olabilir diyorsun demi canım
gunaydinlarr falboceklerim hahahaa:)))
acelyayi sinsi buluyorum ve nedendir asla sevmiyorum.sacmalamisti bana falinda hic unutmuyorum asla baktirmam:2:
Gunaydın canımm.Ya Marple cim ilk falında beni şoka sokmuşti.O kadar bildi.Ben o ilk falın gazıyla ona 4 kez baktırdım.Tek bi dediği çıktı sonrası yalan.Benimde son falımı üstünden epey geçti bi dahada baktırmadım zaten.
aynen iste ilk falda soka girdim sonra yine baktirdim 10 gun sonra olmaz bu is dedi ki bir onceki falinda siz ruh esisiniz bundan sonra bu adam vb..gitsin yani acelya kendine baksin fal
Tabi canım olurmu öyle şey.10 günde ne değişirki?İşte varya öyle bi falcı olacak ki eğer niyet olumsuzsa sonuç kartı yıldîz,güneş bile gelse diğer kartlarla kombinesinden ve hisleriyle aynı sonucu çıkarabilmeli.Bide ben anlamıyorum tek tek kart okuyanları abi tarot öyle bişey değilki..10 kart çekiyosan onların hepsini bağlayıp yorum yapıcan.Şimdi aklıma geldi,üç yıl önce G.S.lisesinin karşısında bi fal merkezi açılmıştı.Kısa süre açık kaldı orası.İtalyan bi falcıya baktırmıştım.Şöyle böyle bi türkçesi vardı anlaşılacak kadar.50 tl idi.Yahu kadın bana ne tarot bakmîş.Bi yıl icinde ne dediyse yaßadım.İşte böylesinide insan bi kere yakalıyor.
Canım benim tesadüftw olabilir anladığım kadarıyla Yasin ve vakıa'yı okumuşsun.Bunlar asla olumsuz etki yapmaz.Yani benim aklıma bu mesaj geldi ama dediğim gibi yani bunun istihareye denk gelmesi tesadüf olma olasılığı yüksek.Ruya gördünmü peki hatırlayamadım?Yoksa sadece gerçekteki olaylardanmı ibaret .Ruya da gördüysen ortak bişey çıkarmaya çalışırdık.Onu bunu bilmemde bize falcıdan çok ruya yorumcusu gerek.
kızlar, kendimi feda ederek tellwe den batsheba ya fal attım..geldiği zaman paylaşırım yorumları..bu aylık son atışımdı..artık gelecek aya bakarız
Fısıltıyada atabılırsın fena degıl ben o senın dedıgını merak ediyordum özelden atarsan sevinirim
fısıltıyı duymamştımneyse ona da gelecek aya baktırırım olmadı..çok sıra var canım ama gelince yazarım sana yorumlarından.
Ben inanıyorum bu kadar çıkmayan fala rağmen bi yerlerde birileri var ama nerde?bende seneler once baktirmistim ne dediyse yasadim bir tek birsey kaldi onuda bekliyorum ve benimki senelere yayildi yanin o derece bilmis
canım rüya gördüm tabiki eski arkadaşlarımı başbakanımızı hatta Ulu Öndermimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bile gördüm....aynen bize rüya tabircisi gerek
Batsheba profil yazısından anladığım kadarıyla Madam Salu.Baktığı fal çeşitleri bile aynıydı.Bir ay kadar önce yazmıştım bunu.kızlar, kendimi feda ederek tellwe den batsheba ya fal attım..geldiği zaman paylaşırım yorumları..bu aylık son atışımdı..artık gelecek aya bakarız
Batsheba profil yazısından anladığım kadarıyla Madam Salu.Baktığı fal çeşitleri bile aynıydı.Bir ay kadar önce yazmıştım bunu.
ben Fısıltı'yı buldum da acaba ne zaman online oluyodur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?