Binnaz Abla

Medyumselena ve herra için ne düşünüyorsunuz kızlar?

Herra kahveyi sallıyor,tarotunu bilemem tabi..Aynen yazyrm,tarihe dikkat:

Herra 2013-06-05 2123 10

................
.Bu tanıdığın kişi ve ben senin hoşlandığın kişi ile ilgili olacağını düşünüyorum.Bunun içinde Ağustos ayı çıkıyor.Ağustos ayın da başlayacağın ilişki olacak...Bu ilişki ise,seni kendine getirecek.Bir tepede çıkıyorsun sen.Bu tepe de,senin olmak istediğin yeri gösteriyor.Başarılı bir şekilde hayatını devam ettireceksin.Şimdi ne kadar yalnız ise bu en geç ağustos ayına kadar düzelecek ve hayatın düzene giriyor.Kahve falında gördüklerim bunlar.Danışmak istediğin bir soru olur ise yazarsın.İYİ AKŞAMLAR.

teşekkür ederim yanıt verdiğin için :) onun yorumlarını okuyunca pek bir heveslenip baktırmıştım :) özellikle söylediği olumlu şeylerden sonra keyfim yerine gelmişti :) umut dünyası işte
yarın denk getirebilirsem yiğite baktırmayı düşünüyorum belki o daha iyidir :)

soyle bir eski fallari karistirdim tellwede gulmisal diye biri guzel bakmis.ranızda bir küslük, ayrılık olduğunu görüyorum ancak siz tekrar barışacak bir araya geleceksiniz. Yalnız bu süreç çok rahat geçmeyecek, biraz yavaş ilerleyecek, görüşmeler sırasında size düzelmeyeceğini hissettirecek durumlar olacak umudunuzu kaybetme noktasına geleceksiniz ama lütfen sabırlı olun; geç olduğunu düşünseniz de en hayırlı şekilde olacak merak etmeyin.seklinde devam ediyor cok enteresan su an bu durumdayim

Galene baktirdin mi canima ben ona yolladim ama emin olamadimmm :/

alcanzarcim kitabi aldim guy finleyin kitabiymis bu cnm elimde su an basliyorum bu aksam:)
Almana sevindim canım iyi kitaptır.Ben çoğu kişisel gelişim kitabını birbirine çok benzer bulurum ama dodu dolu bi kitap bu.Haklısın canım ya şimdi kontrol ettim,ben the secret kitabındakini yazmışım sana.Umarım benim kadar beğenirsin.

eveet eminim belli ilk sayfalarina soyle hizlica goz attim elime kalem alip okurum altini cizerek okumam lazim

Bu iyi olarak isim yapansa Allah yardımcımız olsun.

eveet eminim belli ilk sayfalarina soyle hizlica goz attim elime kalem alip okurum altini cizerek okumam lazim

Haha benimde öyle kitabın yarısı çizili.En arka sayfasınada notlar atmışım.İçinden bide cd çıkması gerek canım.Yazarın konuşması var .

ah be canim o yok iste olmazsa aldigim yere sorarim!!birtane kalmisti
Evet doğru zor bulunan bi kitap.Bende istiklâl dr den almıştım orda da bi tane vardı.Belki bazı baskılarında cd yoktur.Bakiyim bendeki kaçıncı baskı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…