Senin adına sevindim. Benimki bana yaptıklarının cefasını cekecekmis. Maalesef beter olmasını diliyorum. Hak etmedigim davranislar gordugum icin insallah olur..Anlığı biliyor şüphem yok ama biz gelecek için fal baktırtıyoruz. Gelecek çıkar mı bilmiyorum çıkarsa yazarım . Karşı taraf iyi biri olduğunu çok güzel ilişki yaşayacağımızı hislerim platonik olmadığını söyledi. Hadi inşallahPek inandırıcı gelmiyor
Ben de bunları bilmesine çok şaşırdımBeklemedeyim bilmiyorum. Biraz gerçekçiyim ve olumsuz düşünüyorum o yüzden Çingene doğru söyledi diyorum . Bakarız . Karşı taraf 4 gün önce bana yazdı Nasılsın? Ben cevap vermedim çünkü Martta o bana cevap vermedi. Deniz Sonay bunları yazdı 4 gün önce olumlu yaklaşım olmuş ama Mart ayında soğuk kalmış uzaklaşmış. Bunu nasıl bilebiliyor
Evet katina. Bence bilinçaltıyı görebiliyor ne düşünüyoruz ordan yorum yapıyor . Hep bekliyordum öyle bir falcı bunları bana söylesin şokta kalayım . 60 fal baktırdım ve bunu bilen son fallarımdı Duygu Aura ve Deniz SonayKeşke daha önce keşfetseydim .
Bi kez bana bi Falcı dedi ki işte yazmanı bekliyor şu an deli gibi üzgün bitik durumda özlemiş, bende diyorum o öyle biri değil yazmak istese yazar emin misin eminim diyor falan. Adama yazdım sırf meraktan. Çok özledim neden yazmadın ne oldu vs yazmıştı çok şaşırmıştım. Aylarrrr öncesinden bahsediyorum burada kasım falandıYa bende bunu hiç istemem mesela..Olanı söyledi eeee???Zaten bildiğimi bana söyleyecek..ne yapayım o bilgiyi?bildiğim yaşadığım şeyi birde onun ağzından duymak için 60 tl 100 tl mi vereyim..Zaten bu varlıkla baktığının göstergesi,varlıkla bakanlar insanı yanıltır,gelecek öngöremezler veya tahmini sallarlar
Varlıklarla ilgili benim de şüphem var . Evet zaten onu demek istedim falı gelecek için baktırtıyoruz anlığı zaten biliriz. Genelde insanlar falcı anlığı bu kadar iyi biliyorsa demek ki geleceği bilir diye düşünüyorlarYa bende bunu hiç istemem mesela..Olanı söyledi eeee???Zaten bildiğimi bana söyleyecek..ne yapayım o bilgiyi?bildiğim yaşadığım şeyi birde onun ağzından duymak için 60 tl 100 tl mi vereyim..Zaten bu varlıkla baktığının göstergesi,varlıkla bakanlar insanı yanıltır,gelecek öngöremezler veya tahmini sallarlar
Ben özellikle karşı tarafın hislerini sorguluyorum. Tam adım atmıyor. O yüzden anlığı bu kadar iyi bilse karşı tarafın hislerinde yanılmaz değil miBi kez bana bi Falcı dedi ki işte yazmanı bekliyor şu an deli gibi üzgün bitik durumda özlemiş, bende diyorum o öyle biri değil yazmak istese yazar emin misin eminim diyor falan. Adama yazdım sırf meraktan. Çok özledim neden yazmadın ne oldu vs yazmıştı çok şaşırmıştım. Aylarrrr öncesinden bahsediyorum burada kasım falandıbence fal dediğimiz böyle olmalı en azından adamın o anki durumunu duygusunu özetlesin, gelecek için tavsiye versin vs. Yoksa kalkıp bana, sen şu an bitik durumdasın bilmem ne demesinin anlamı yok zaten kendimi biliyorum bitiğim evet. Bunun için 150 TL vermeme gerek yok aynaya bakınca görüyorum
Anlığı bildimi peki Deniz sende?neden adım atmadığını falanVarlıklarla ilgili benim de şüphem var . Evet zaten onu demek istedim falı gelecek iç
Ben özellikle karşı tarafın hislerini sorguluyorum. Tam adım atmıyor. O yüzden anlığı bu kadar iyi bilse karşı tarafın hislerinde yanılmaz değil mi
Tabi. Ama anlıkta da bizi değil onu bilmeli. Bizi anlatmaları bana biraz boş zaman gibi geliyorVarlıklarla ilgili benim de şüphem var . Evet zaten onu demek istedim falı gelecek için baktırtıyoruz anlığı zaten biliriz. Genelde insanlar falcı anlığı bu kadar iyi biliyorsa demek ki geleceği bilir diye düşünüyorlar
Ben özellikle karşı tarafın hislerini sorguluyorum. Tam adım atmıyor. O yüzden anlığı bu kadar iyi bilse karşı tarafın hislerinde yanılmaz değil mi
Nasıl yani varlıklarlaYa bende bunu hiç istemem mesela..Olanı söyledi eeee???Zaten bildiğimi bana söyleyecek..ne yapayım o bilgiyi?bildiğim yaşadığım şeyi birde onun ağzından duymak için 60 tl 100 tl mi vereyim..Zaten bu varlıkla baktığının göstergesi,varlıkla bakanlar insanı yanıltır,gelecek öngöremezler veya tahmini sallarlar
Ben zaten hiç bilgi vermiyorum X kişi ne düşünüyor soruyorum . Buna rağmen hepsini bildi sanki ona önceden bahsetmişim gibi . Neden adım atmadığını yazmadı işte adım atmıyor bekliyorsun 1 sene gibi . Davranışları dengesiz.Anlığı bildimi peki Deniz sende?neden adım atmadığını falan
Ya telef etme bence kalsın , ilerde kullanırsınKizlar 2838 kredim var binnazda. Saglikla ilgili oldugu icin zisan geri cevirdi. Atsam atsam o da yakalarsam serkana aticam ama geri kalan 2200 krediyi ne yapsam? Onereceginiz bir isim yoksa geyigine burda merak edilen bir falciya atayim diyorum sanki esimle sorunum varmis gibi bir kurguyla. Merak ettiginiz biri var mi bedava deneme testi icin?
ay zümra hep benim içimde kalmıştı bi kısmet omadı deneyemedim ona atsan :))Kizlar 2838 kredim var binnazda. Saglikla ilgili oldugu icin zisan geri cevirdi. Atsam atsam o da yakalarsam serkana aticam ama geri kalan 2200 krediyi ne yapsam? Onereceginiz bir isim yoksa geyigine burda merak edilen bir falciya atayim diyorum sanki esimle sorunum varmis gibi bir kurguyla. Merak ettiginiz biri var mi bedava deneme testi icin?
Bence bu bakılan fal türe bağlı. Mesela Katina da Zaten sağlık çıkmaz. Tarotta da sanırım öyle. Ama kahve, su falı tarzı araçlarda sağlık çıkıyor diye biliyorumBu arada saglikla ilgili deyip reddeden falcilarin da patlak oldugunu dusunuyorum. Fal her konuda bakilabilir. Nasil ki Bilge, Alex ve Deniz sonay baktiysa
Bilakis saglik tarotu diye bir sey var. aslinda bakiliyor. Bence islerine gelmiyor. Katinada haklisin ama zaten kahve gondermistim ben. Simdi serkan aslan diye birine attim bakalim napacakBence bu bakılan fal türe bağlı. Mesela Katina da Zaten sağlık çıkmaz. Tarotta da sanırım öyle. Ama kahve, su falı tarzı araçlarda sağlık çıkıyor diye biliyorum
Ok o farklı o zaman. Ama Binnaz için şey duymuştum, sağlık ve ölüm, büyü gibi konularda bilgi vermemeleri gerekiyor. Bazı falcılar sanırım yine de bakıyor. Ama doğru mu bilmiyorumBilakis saglik tarotu diye bir sey var. aslinda bakiliyor. Bence islerine gelmiyor. Katinada haklisin ama zaten kahve gondermistim ben. Simdi serkan aslan diye birine attim bakalim napacak
Tarotta ben aşk açılımında sağlıkla ilgili soru sormuştum. Yani karşı tarafın Sağlık durumunu sormuştum Öğrenmem gereken bir şey vardı. Ama açılım olarak yapılmıyor sanırımBence bu bakılan fal türe bağlı. Mesela Katina da Zaten sağlık çıkmaz. Tarotta da sanırım öyle. Ama kahve, su falı tarzı araçlarda sağlık çıkıyor diye biliyorum
Ben buraya göre gittiğim falcılara hep 1 kez gitmişim. Kendim keşfettiklerime daha fazla gitmişim şu an dikkatimi çekti
Karşı tarafın düşüncelerini söylüyorlar ama biz doğru olup olmadığını bilemiyoruz.Ben hiç bilgi vermiyorum sadece karşı tarafın adını yazarak benimle ilgili hislerini öğrenmek istiyorum diyorum.Şimdiye kadar hakkında olumsuz düşünüyor diyeni duymadım ama hiç bir hareket yok 3 aydır.karşı tarafın hissiyatını bilmek tek isteğim çok beklentim yok.Tabi. Ama anlıkta da bizi değil onu bilmeli. Bizi anlatmaları bana biraz boş zaman gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?