Binnaz Abla

Senin adına sevindim. Benimki bana yaptıklarının cefasını cekecekmis. Maalesef beter olmasını diliyorum. Hak etmedigim davranislar gordugum icin insallah olur..

Kizlar 2838 kredim var binnazda. Saglikla ilgili oldugu icin zisan geri cevirdi. Atsam atsam o da yakalarsam serkana aticam ama geri kalan 2200 krediyi ne yapsam? Onereceginiz bir isim yoksa geyigine burda merak edilen bir falciya atayim diyorum sanki esimle sorunum varmis gibi bir kurguyla. Merak ettiginiz biri var mi bedava deneme testi icin?

Bu arada saglikla ilgili deyip reddeden falcilarin da patlak oldugunu dusunuyorum. Fal her konuda bakilabilir. Nasil ki Bilge, Alex ve Deniz sonay baktiysa

Ben de bunları bilmesine çok şaşırdım

Ya bende bunu hiç istemem mesela..Olanı söyledi eeee???Zaten bildiğimi bana söyleyecek..ne yapayım o bilgiyi?bildiğim yaşadığım şeyi birde onun ağzından duymak için 60 tl 100 tl mi vereyim..Zaten bu varlıkla baktığının göstergesi,varlıkla bakanlar insanı yanıltır,gelecek öngöremezler veya tahmini sallarlar

Bi kez bana bi Falcı dedi ki işte yazmanı bekliyor şu an deli gibi üzgün bitik durumda özlemiş, bende diyorum o öyle biri değil yazmak istese yazar emin misin eminim diyor falan. Adama yazdım sırf meraktan. Çok özledim neden yazmadın ne oldu vs yazmıştı çok şaşırmıştım. Aylarrrr öncesinden bahsediyorum burada kasım falandı bence fal dediğimiz böyle olmalı en azından adamın o anki durumunu duygusunu özetlesin, gelecek için tavsiye versin vs. Yoksa kalkıp bana, sen şu an bitik durumdasın bilmem ne demesinin anlamı yok zaten kendimi biliyorum bitiğim evet. Bunun için 150 TL vermeme gerek yok aynaya bakınca görüyorum

Varlıklarla ilgili benim de şüphem var . Evet zaten onu demek istedim falı gelecek için baktırtıyoruz anlığı zaten biliriz. Genelde insanlar falcı anlığı bu kadar iyi biliyorsa demek ki geleceği bilir diye düşünüyorlar
Ben özellikle karşı tarafın hislerini sorguluyorum. Tam adım atmıyor. O yüzden anlığı bu kadar iyi bilse karşı tarafın hislerinde yanılmaz değil mi

Anlığı bildimi peki Deniz sende?neden adım atmadığını falan

Tabi. Ama anlıkta da bizi değil onu bilmeli. Bizi anlatmaları bana biraz boş zaman gibi geliyor

Nasıl yani varlıklarla o zaman benim tayin olayım da yeni belli oldu olmayacağı seneye kaldığı buna çok üzüldüm kaç gün ama yine de sordum deniz e yani bu da zaten benim bildgimybir şeydi bu durumda bana gelecekle alakalı bir şey söylememiş oluyor. 6 ay ciddi ilişkin yok dedi e zaten yeni bir travma atlattım normal. Geleceği bilemem dedi baska

Anlığı bildimi peki Deniz sende?neden adım atmadığını falan
Ben zaten hiç bilgi vermiyorum X kişi ne düşünüyor soruyorum . Buna rağmen hepsini bildi sanki ona önceden bahsetmişim gibi . Neden adım atmadığını yazmadı işte adım atmıyor bekliyorsun 1 sene gibi . Davranışları dengesiz.

Kızlar bende yarın ya da sonraki gün Serkan’a gitmeye çalışacağım yakalarsam. Ayrıntı vermeli miyim sizce? Falı atarken. Ne yazsam. Direk şu kadar zamandır ayrıyız yazsam sorularımı sorsam yeterli
Olur mu. Kimin ayrıldığını, sonra neler olduğunu vs yazayım mı bilemedim

Ya telef etme bence kalsın , ilerde kullanırsın

ay zümra hep benim içimde kalmıştı bi kısmet omadı deneyemedim ona atsan :))

Bu arada saglikla ilgili deyip reddeden falcilarin da patlak oldugunu dusunuyorum. Fal her konuda bakilabilir. Nasil ki Bilge, Alex ve Deniz sonay baktiysa
Bence bu bakılan fal türe bağlı. Mesela Katina da Zaten sağlık çıkmaz. Tarotta da sanırım öyle. Ama kahve, su falı tarzı araçlarda sağlık çıkıyor diye biliyorum

Bence bu bakılan fal türe bağlı. Mesela Katina da Zaten sağlık çıkmaz. Tarotta da sanırım öyle. Ama kahve, su falı tarzı araçlarda sağlık çıkıyor diye biliyorum
Bilakis saglik tarotu diye bir sey var. aslinda bakiliyor. Bence islerine gelmiyor. Katinada haklisin ama zaten kahve gondermistim ben. Simdi serkan aslan diye birine attim bakalim napacak

Bilakis saglik tarotu diye bir sey var. aslinda bakiliyor. Bence islerine gelmiyor. Katinada haklisin ama zaten kahve gondermistim ben. Simdi serkan aslan diye birine attim bakalim napacak
Ok o farklı o zaman. Ama Binnaz için şey duymuştum, sağlık ve ölüm, büyü gibi konularda bilgi vermemeleri gerekiyor. Bazı falcılar sanırım yine de bakıyor. Ama doğru mu bilmiyorum

Tarotta ben aşk açılımında sağlıkla ilgili soru sormuştum. Yani karşı tarafın Sağlık durumunu sormuştum Öğrenmem gereken bir şey vardı. Ama açılım olarak yapılmıyor sanırım

Ben buraya göre gittiğim falcılara hep 1 kez gitmişim. Kendim keşfettiklerime daha fazla gitmişim şu an dikkatimi çekti
Tabi. Ama anlıkta da bizi değil onu bilmeli. Bizi anlatmaları bana biraz boş zaman gibi geliyor
Karşı tarafın düşüncelerini söylüyorlar ama biz doğru olup olmadığını bilemiyoruz.Ben hiç bilgi vermiyorum sadece karşı tarafın adını yazarak benimle ilgili hislerini öğrenmek istiyorum diyorum.Şimdiye kadar hakkında olumsuz düşünüyor diyeni duymadım ama hiç bir hareket yok 3 aydır.karşı tarafın hissiyatını bilmek tek isteğim çok beklentim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…