- 18 Ağustos 2019
- 99
- 94
- 38
Evliler ve çok mutlular. Burada bir daha yazmıştı o da evlenmezsin dediği kişiyle nişanlıyım yazmıştı baya oluyor.peki arkadaşınızın ilişkisi nasıl şuan yani iyi sürüyormu
Elfin Demet. Zişan ışıkkatinada önerebilceğiniz isimler varmı kızlar
Ay keşke bende de yetenek olsaÇok iyiydiniz valla.Tamamen moral motivasyon olsun diye eğlencesine baktırdım ama başarılı buldum. ❤
Ay Deniz Sonay'a atmamak için zor tutuyorum kendimiDeniz Sonay'a attım falı. Bir anda 5 kişi oldu inanamadım :) Yorumladığında hemen yazacağıım :) Bu arada geçen günlerde fal atmıştım Gülçin Beyaz'a. Sesi çok hışırtılı geliyordu. Şikayet ettim. zamanında yeni fal göndermediği için iade aldım. Deniz Sonay'a dün eklenen kredilerimle birlikte bedava atmış oldum
Ahahah keşke hepimizin hisleri kuvvetli olsa da falcılara ihtiyacımız kalmasaAy keşke bende de yetenek olsa
O kadın beni hiç çekmşypr ya nedense hiç atasım gelmiyorAy Deniz Sonay'a atmamak için zor tutuyorum kendimi
Genelde birde hep böyle birsey oluyor burada..ilk baktırıyor herkes super,anı şöyle bildi,geçmişi önüme serdi,1-2 aya patladı vs.Inşallah çıkar tabi olumlu dedikleri ama nedense bu bir klasikO kadın beni hiç çekmşypr ya nedense hiç atasım gelmiyor
Kesinlikle öyle. Herkes deneye yanıla uzun vadede çıkanalrı görüyor böyle. Benim tekrar giderim tek kişi Doğa Dan. Bugün Beril Yavuz’u da beğendim. Paraleldi. Bakalım Deniz neler diyecek.Genelde birde hep böyle birsey oluyor burada..ilk baktırıyor herkes super,anı şöyle bildi,geçmişi önüme serdi,1-2 aya patladı vs.Inşallah çıkar tabi olumlu dedikleri ama nedense bu bir klasik
Ben buraya göre gittiğim falcılara hep 1 kez gitmişim. Kendim keşfettiklerime daha fazla gitmişim şu an dikkatimi çektiGenelde birde hep böyle birsey oluyor burada..ilk baktırıyor herkes super,anı şöyle bildi,geçmişi önüme serdi,1-2 aya patladı vs.Inşallah çıkar tabi olumlu dedikleri ama nedense bu bir klasik
Yazılı bakıyorSesli yorum mu aldiniz yazili mi?
Kuzum Elfine geçen sene başka birisi için gittiğimde bizi sevgili yapmıştı hiçte öyle olmadı durumElfin Demet. Zişan ışık
Yaaa öyle mi. Elfin e bi kez gittim ben. Benim durumu çok güzel özetledi. Malesef olumsuzdu. Bi daha gitmedim. Çünkü doğruları aldığım için tekrar tekrar gitmeme gerek kalmadı. Zişan ise anlıkta çok iyi benceKuzum Elfine geçen sene başka birisi için gittiğimde bizi sevgili yapmıştı hiçte öyle olmadı durum
Bende Melisa asya. Her falı yüzde 80 çıkıyor bende. Ama onun müdavimi tek benim sanırım topicte ilginç bi şekildeKesinlikle öyle. Herkes deneye yanıla uzun vadede çıkanalrı görüyor böyle. Benim tekrar giderim tek kişi Doğa Dan. Bugün Beril Yavuz’u da beğendim. Paraleldi. Bakalım Deniz neler diyecek.
Heralde enerjim uymadı yoksa iyi bir yorumcu bide ben ek kartlarla destekleyeneri seviyorum zişan öyleymiş sanırım en kısa zamanda denicem tesekkur ederimm cevap içinYaaa öyle mi. Elfin e bi kez gittim ben. Benim durumu çok güzel özetledi. Malesef olumsuzdu. Bi daha gitmedim. Çünkü doğruları aldığım için tekrar tekrar gitmeme gerek kalmadı. Zişan ise anlıkta çok iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?