Binnaz Abla

Deniz Sonay'a attım falı. Bir anda 5 kişi oldu inanamadım :) Yorumladığında hemen yazacağıım :) Bu arada geçen günlerde fal atmıştım Gülçin Beyaz'a. Sesi çok hışırtılı geliyordu. Şikayet ettim. zamanında yeni fal göndermediği için iade aldım. Deniz Sonay'a dün eklenen kredilerimle birlikte bedava atmış oldum

Ay Deniz Sonay'a atmamak için zor tutuyorum kendimi

Genelde birde hep böyle birsey oluyor burada..ilk baktırıyor herkes super,anı şöyle bildi,geçmişi önüme serdi,1-2 aya patladı vs.Inşallah çıkar tabi olumlu dedikleri ama nedense bu bir klasik
Kesinlikle öyle. Herkes deneye yanıla uzun vadede çıkanalrı görüyor böyle. Benim tekrar giderim tek kişi Doğa Dan. Bugün Beril Yavuz’u da beğendim. Paraleldi. Bakalım Deniz neler diyecek.

Genelde birde hep böyle birsey oluyor burada..ilk baktırıyor herkes super,anı şöyle bildi,geçmişi önüme serdi,1-2 aya patladı vs.Inşallah çıkar tabi olumlu dedikleri ama nedense bu bir klasik
Ben buraya göre gittiğim falcılara hep 1 kez gitmişim. Kendim keşfettiklerime daha fazla gitmişim şu an dikkatimi çekti

Kuzum Elfine geçen sene başka birisi için gittiğimde bizi sevgili yapmıştı hiçte öyle olmadı durum
Yaaa öyle mi. Elfin e bi kez gittim ben. Benim durumu çok güzel özetledi. Malesef olumsuzdu. Bi daha gitmedim. Çünkü doğruları aldığım için tekrar tekrar gitmeme gerek kalmadı. Zişan ise anlıkta çok iyi bence

Kesinlikle öyle. Herkes deneye yanıla uzun vadede çıkanalrı görüyor böyle. Benim tekrar giderim tek kişi Doğa Dan. Bugün Beril Yavuz’u da beğendim. Paraleldi. Bakalım Deniz neler diyecek.
Bende Melisa asya. Her falı yüzde 80 çıkıyor bende. Ama onun müdavimi tek benim sanırım topicte ilginç bi şekilde

Heralde enerjim uymadı yoksa iyi bir yorumcu bide ben ek kartlarla destekleyeneri seviyorum zişan öyleymiş sanırım en kısa zamanda denicem tesekkur ederimm cevap için

Valla kızlar ben sunu anladım çok çok iyi yorumcu olup puanı 100’lerde bile olsa yorumlarda herkes ölüp bitsede enerjiler uymayınca gram birşey çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…