Aynen... doğa dan mesela benim hiçbi şeyi bilemedi. Çingene öyle... ve ben doğayı buradan okuyup gittim. O ara hep doğa doğa diyordu millet ölmğştğm meraktan. Ve çok zor yakalamıştımValla kızlar ben sunu anladım çok çok iyi yorumcu olup puanı 100’lerde bile olsa yorumlarda herkes ölüp bitsede enerjiler uymayınca gram birşey çıkmıyor
Bende burda övenleri görünce bi merak ettim ama beni hiç çekmiyor o yüzden bıraktım :) aynı şekilde deniz sonayda hiç çekmiyor beniAynen... doğa dan mesela benim hiçbi şeyi bilemedi. Çingene öyle... ve ben doğayı buradan okuyup gittim. O ara hep doğa doğa diyordu millet ölmğştğm meraktan. Ve çok zor yakalamıştım
Live’da çevrimiçi olursam ücretsiz sorularına cevaplarım demişti bana... Liveda sorabilirsiniz. Deniz Sonay anlıkta zaten süper öyle bir falcı tellwe Fal Sepetinde görmedim. Bu tarihleri nasıl tam biliyorVeee denizden yorumum geldi. Size şöyle söyleyeyim attığım mesajlara ne tepki verdiğini bile yazmış. Ayrılma sebebimizi söylemiş. Tekrar yazacağını ama durumun olumsuz olduğunu belirtmiş. Ama geleceğe yönelik pek bir şey yok. Evet iletişim göreceksiniz ama olmayacak. Bu kadar. Benim diğer sorularımı (o olmazsa kim olacak) cevaplamamış. Bir de falın bir kısmından sonra ismimi yanlış yazmış. Onda bi kafam karıştı. Ama ben yine fal atarım
Benim başıma hiç gelmedi ama bu isim yanlış yazma meselesi beni çok irrite ederdi kesinVeee denizden yorumum geldi. Size şöyle söyleyeyim attığım mesajlara ne tepki verdiğini bile yazmış. Ayrılma sebebimizi söylemiş. Tekrar yazacağını ama durumun olumsuz olduğunu belirtmiş. Ama geleceğe yönelik pek bir şey yok. Evet iletişim göreceksiniz ama olmayacak. Bu kadar. Benim diğer sorularımı (o olmazsa kim olacak) cevaplamamış. Bir de falın bir kısmından sonra ismimi yanlış yazmış. Onda bi kafam karıştı. Ama ben yine fal atarım
Deniz Sonay dan ben çingene enerjisi aldım o yüzden hiç çekmiyor beni atasım gelmiyorBende burda övenleri görünce bi merak ettim ama beni hiç çekmiyor o yüzden bıraktım :) aynı şekilde deniz sonayda hiç çekmiyor beni
Deniz Sonay ve Çingene falları bana zıttı. Birisi evlendirdi öbürü bu iş olmaz başkasını seviyor demişti .Deniz Sonay dan ben çingene enerjisi aldım o yüzden hiç çekmiyor beni atasım gelmiyor
Kesin çingene bu iş olmaz demiştirDeniz Sonay ve Çingene falları bana zıttı. Birisi evlendirdi öbürü bu iş olmaz başkasını seviyor demişti .
Hangisinin dediği oldu ?Deniz Sonay ve Çingene falları bana zıttı. Birisi evlendirdi öbürü bu iş olmaz başkasını seviyor demişti .
AynenKesin çingene bu iş olmaz demiştir
Beklemedeyim bilmiyorum. Biraz gerçekçiyim ve olumsuz düşünüyorum o yüzden Çingene doğru söyledi diyorum . Bakarız . Karşı taraf 4 gün önce bana yazdı Nasılsın? Ben cevap vermedim çünkü Martta o bana cevap vermedi. Deniz Sonay bunları yazdı 4 gün önce olumlu yaklaşım olmuş ama Mart ayında soğuk kalmış uzaklaşmış. Bunu nasıl bilebiliyorHangisinin dediği oldu ?
Nası biliyor gerçekten ya katinadan mı bildi bunu? Katina vade de hep yetersiz kalıyor benim gittiğim falcılardaBeklemedeyim bilmiyorum. Biraz gerçekçiyim ve olumsuz düşünüyorum o yüzden Çingene doğru söyledi diyorum . Bakarız . Karşı taraf 4 gün önce bana yazdı Nasılsın? Ben cevap vermedim çünkü Martta o bana cevap vermedi. Deniz Sonay bunları yazdı 4 gün önce olumlu yaklaşım olmuş ama Mart ayında soğuk kalmış uzaklaşmış. Bunu nasıl bilebiliyor
Bence de hisleri kuvvetli ama ben ona sinirliyim evlilik düşünmüyorum dememe rağmen 8 dakika sizin evlilik kapınız kapalı dediği içinBeklemedeyim bilmiyorum. Biraz gerçekçiyim ve olumsuz düşünüyorum o yüzden Çingene doğru söyledi diyorum . Bakarız . Karşı taraf 4 gün önce bana yazdı Nasılsın? Ben cevap vermedim çünkü Martta o bana cevap vermedi. Deniz Sonay bunları yazdı 4 gün önce olumlu yaklaşım olmuş ama Mart ayında soğuk kalmış uzaklaşmış. Bunu nasıl bilebiliyor
Evet katina. Bence bilinçaltıyı görebiliyor ne düşünüyoruz ordan yorum yapıyor . Hep bekliyordum öyle bir falcı bunları bana söylesin şokta kalayım . 60 fal baktırdım ve bunu bilen son fallarımdı Duygu Aura ve Deniz SonayNası biliyor gerçekten ya katinadan mı bildi bunu? Katina vade de hep yetersiz kalıyor benim gittiğim falcılarda
Size sesli mi baktı ?Bence de hisleri kuvvetli ama ben ona sinirliyim evlilik düşünmüyorum dememe rağmen 8 dakika sizin evlilik kapınız kapalı dediği için
Sesli acıktı o zamn sesli baktı , ilk yazılı baktırmıştım baya iyiydi . Aşırı pişman oldum sesli deSize sesli mi baktı ?Sanki tek yazılı bakıyor
Ya bana dedi ki sen o kadar zaman sonra yazmaya karar vermişsin , çok direnmişsin kutlamamak için ama sonra bir anda doğum gününü kutlamışsın. Ama o sadece kuru bir teşekkür etti di mi yazmış. Oha dedim direkt böyle oldu. Mayıs ayının ilk haftası sana yazmış dedi eveeet...Beklemedeyim bilmiyorum. Biraz gerçekçiyim ve olumsuz düşünüyorum o yüzden Çingene doğru söyledi diyorum . Bakarız . Karşı taraf 4 gün önce bana yazdı Nasılsın? Ben cevap vermedim çünkü Martta o bana cevap vermedi. Deniz Sonay bunları yazdı 4 gün önce olumlu yaklaşım olmuş ama Mart ayında soğuk kalmış uzaklaşmış. Bunu nasıl bilebiliyor
Anlığı biliyor şüphem yok ama biz gelecek için fal baktırtıyoruz. Gelecek çıkar mı bilmiyorum çıkarsa yazarım . Karşı taraf iyi biri olduğunu çok güzel ilişki yaşayacağımızı hislerim platonik olmadığını söyledi. Hadi inşallahYa bana dedi ki sen o kadar zaman sonra yazmaya karar vermişsin , çok direnmişsin kutlamamak için ama sonra bir anda doğum gününü kutlamışsın. Ama o sadece kuru bir teşekkür etti di mi yazmış. Oha dedim direkt böyle oldu. Mayıs ayının ilk haftası sana yazmış dedi eveeet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?