Binnaz Abla

Veee denizden yorumum geldi. Size şöyle söyleyeyim attığım mesajlara ne tepki verdiğini bile yazmış. Ayrılma sebebimizi söylemiş. Tekrar yazacağını ama durumun olumsuz olduğunu belirtmiş. Ama geleceğe yönelik pek bir şey yok. Evet iletişim göreceksiniz ama olmayacak. Bu kadar. Benim diğer sorularımı (o olmazsa kim olacak) cevaplamamış. Bir de falın bir kısmından sonra ismimi yanlış yazmış. Onda bi kafam karıştı. Ama ben yine fal atarım

Valla kızlar ben sunu anladım çok çok iyi yorumcu olup puanı 100’lerde bile olsa yorumlarda herkes ölüp bitsede enerjiler uymayınca gram birşey çıkmıyor
Aynen... doğa dan mesela benim hiçbi şeyi bilemedi. Çingene öyle... ve ben doğayı buradan okuyup gittim. O ara hep doğa doğa diyordu millet ölmğştğm meraktan. Ve çok zor yakalamıştım

Aynen... doğa dan mesela benim hiçbi şeyi bilemedi. Çingene öyle... ve ben doğayı buradan okuyup gittim. O ara hep doğa doğa diyordu millet ölmğştğm meraktan. Ve çok zor yakalamıştım
Bende burda övenleri görünce bi merak ettim ama beni hiç çekmiyor o yüzden bıraktım :) aynı şekilde deniz sonayda hiç çekmiyor beni

Live’da çevrimiçi olursam ücretsiz sorularına cevaplarım demişti bana... Liveda sorabilirsiniz. Deniz Sonay anlıkta zaten süper öyle bir falcı tellwe Fal Sepetinde görmedim. Bu tarihleri nasıl tam biliyor Gelecek ile yukarda yazan arkadaşa çıkmamış.

Benim başıma hiç gelmedi ama bu isim yanlış yazma meselesi beni çok irrite ederdi kesin

Yazdım binnaza, önceki kişinin ismini yazmış yanlışlıkla ama benim sorularıma göre cevaplamış. Zaten içerikte bir sorun yok sadece isim bir yerden sonra yanlış gitmiş. Ama begendim evet. Sadexe gelecek kısmı az.

Hangisinin dediği oldu ?
Beklemedeyim bilmiyorum. Biraz gerçekçiyim ve olumsuz düşünüyorum o yüzden Çingene doğru söyledi diyorum . Bakarız . Karşı taraf 4 gün önce bana yazdı Nasılsın? Ben cevap vermedim çünkü Martta o bana cevap vermedi. Deniz Sonay bunları yazdı 4 gün önce olumlu yaklaşım olmuş ama Mart ayında soğuk kalmış uzaklaşmış. Bunu nasıl bilebiliyor

Son düzenleme:
Nası biliyor gerçekten ya katinadan mı bildi bunu? Katina vade de hep yetersiz kalıyor benim gittiğim falcılarda

Bence de hisleri kuvvetli ama ben ona sinirliyim evlilik düşünmüyorum dememe rağmen 8 dakika sizin evlilik kapınız kapalı dediği için

Nası biliyor gerçekten ya katinadan mı bildi bunu? Katina vade de hep yetersiz kalıyor benim gittiğim falcılarda
Evet katina. Bence bilinçaltıyı görebiliyor ne düşünüyoruz ordan yorum yapıyor . Hep bekliyordum öyle bir falcı bunları bana söylesin şokta kalayım . 60 fal baktırdım ve bunu bilen son fallarımdı Duygu Aura ve Deniz Sonay Keşke daha önce keşfetseydim .

ay aklıma bisey takıldı fal sepetinde neden hep yorumlar olumlu ve min 4 kalp var. Bence herkes olumlu duyunca + , olumsuzu duyunca - veriyor.
Olumsuz söyleyen falcı bulmak zor

Ya bana dedi ki sen o kadar zaman sonra yazmaya karar vermişsin , çok direnmişsin kutlamamak için ama sonra bir anda doğum gününü kutlamışsın. Ama o sadece kuru bir teşekkür etti di mi yazmış. Oha dedim direkt böyle oldu. Mayıs ayının ilk haftası sana yazmış dedi eveeet...

Anlığı biliyor şüphem yok ama biz gelecek için fal baktırtıyoruz. Gelecek çıkar mı bilmiyorum çıkarsa yazarım . Karşı taraf iyi biri olduğunu çok güzel ilişki yaşayacağımızı hislerim platonik olmadığını söyledi. Hadi inşallah Pek inandırıcı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…