Binnaz Abla

Ok o farklı o zaman. Ama Binnaz için şey duymuştum, sağlık ve ölüm, büyü gibi konularda bilgi vermemeleri gerekiyor. Bazı falcılar sanırım yine de bakıyor. Ama doğru mu bilmiyorum
Sanki baksalar bilecekler. Surda 3-5 adamin ne zaman donecegini bilemiyorlar ayol

Kizlar anket olayini yapabilir miyiz bilmiyorum ama Binnazda bana fali cikan isimleri yazicam. Vadesiyle degil sonuc olarak. Siz de yazin elimizde net bisiler olsun. Ani degil gidisat ve sonuc. 1) bilge ozdogru 2) kerem avsar 3) acelya tugra 4)zeynep sabah bende bu kadar simdiye kadar

kerem avşar tarotta efsaneydi ne zaman gitsem her dediği çıkıyordu ama artık yok binnazda

Kuzum Elfine geçen sene başka birisi için gittiğimde bizi sevgili yapmıştı hiçte öyle olmadı durum
ELfin bende de hic cikmadi. Bir de tum konular icin sadece katina bakiyordu. O sira benim icin gundem ask degildi, bence bunun da etkisi var. Kartlar ask yorumlari icin tasarlanmis sadece ama israrla her lonuya katinayla yorum getirmeye calisiyordu. Simdi bakiyorum da farkli fal cesitlerine de girismis.

Zeynep sabah yazdıklarınız arasında en uygunu kredisi uygun epey . Ne baktırdınız ? Bir de olumlu - olumsuz biri mi ?

Ben devam edeyim. 1) Melisa asya 2) Zişan ışık 3) elfin Demet

Olumsuz gormustu. Olumsuz oldu nitekim. Waooow bir falci diyemem. Ama kerem avsara ulassaniz super olur. Astrocenterda ismi geciyordu baktim ordan da ayrilmis sanirim

kerem avşar tarotta efsaneydi ne zaman gitsem her dediği çıkıyordu ama artık yok binnazda
Facebooktan buldum belki mesaj atarsaniz hala bakiyordur
kerem avşar a geçen yaz baktırdım ve hiç bir dediğini yaşamadım.bir arkadaşıma bakmış ve ne dediyse birebir yaşamış.benim geçen seneden beri en çok baktırdığım ve çoğu dedikleri tutan zeynep aksu oldu.birde zişan ışık güzel bir nokta atışı ile beni şaşırtmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…