Sanki baksalar bilecekler. Surda 3-5 adamin ne zaman donecegini bilemiyorlar ayolOk o farklı o zaman. Ama Binnaz için şey duymuştum, sağlık ve ölüm, büyü gibi konularda bilgi vermemeleri gerekiyor. Bazı falcılar sanırım yine de bakıyor. Ama doğru mu bilmiyorum
Deli ettiler biziSanki baksalar bilecekler. Surda 3-5 adamin ne zaman donecegini bilemiyorlar ayol
kerem avşar tarotta efsaneydi ne zaman gitsem her dediği çıkıyordu ama artık yok binnazdaKizlar anket olayini yapabilir miyiz bilmiyorum ama Binnazda bana fali cikan isimleri yazicam. Vadesiyle degil sonuc olarak. Siz de yazin elimizde net bisiler olsun. Ani degil gidisat ve sonuc. 1) bilge ozdogru 2) kerem avsar 3) acelya tugra 4)zeynep sabah bende bu kadar simdiye kadar
ELfin bende de hic cikmadi. Bir de tum konular icin sadece katina bakiyordu. O sira benim icin gundem ask degildi, bence bunun da etkisi var. Kartlar ask yorumlari icin tasarlanmis sadece ama israrla her lonuya katinayla yorum getirmeye calisiyordu. Simdi bakiyorum da farkli fal cesitlerine de girismis.Kuzum Elfine geçen sene başka birisi için gittiğimde bizi sevgili yapmıştı hiçte öyle olmadı durum
O adam hakikaten cok iyiydi her seyi bilmisti bendekerem avşar tarotta efsaneydi ne zaman gitsem her dediği çıkıyordu ama artık yok binnazda
Zeynep sabah yazdıklarınız arasında en uygunuKizlar anket olayini yapabilir miyiz bilmiyorum ama Binnazda bana fali cikan isimleri yazicam. Vadesiyle degil sonuc olarak. Siz de yazin elimizde net bisiler olsun. Ani degil gidisat ve sonuc. 1) bilge ozdogru 2) kerem avsar 3) acelya tugra 4)zeynep sabah bende bu kadar simdiye kadar
Ben devam edeyim. 1) Melisa asya 2) Zişan ışık 3) elfin DemetKizlar anket olayini yapabilir miyiz bilmiyorum ama Binnazda bana fali cikan isimleri yazicam. Vadesiyle degil sonuc olarak. Siz de yazin elimizde net bisiler olsun. Ani degil gidisat ve sonuc. 1) bilge ozdogru 2) kerem avsar 3) acelya tugra 4)zeynep sabah bende bu kadar simdiye kadar
Bu arada Zişan ın her açılımda bahsettiği bir konu var ben imkansız diyorum o olursa kesin yazarım size de vadesi bayaaa var amaBen devam edeyim. 1) Melisa asya 2) Zişan ışık 3) elfin Demet
Kerem Avşar , ada Yıldız ben kendi isimleri olduğunu düşünmüyorum ondan bulunmaları da çok zorBi de fal sepeti ada yildiz vardi o iyiydi ama o da yok orda artik
kerem avşar tarotta efsaneydi ne zaman gitsem her dediği çıkıyordu ama artık yok binnazda
kerem avşar a geçen yaz baktırdım ve hiç bir dediğini yaşamadım.bir arkadaşıma bakmış ve ne dediyse birebir yaşamış.benim geçen seneden beri en çok baktırdığım ve çoğu dedikleri tutan zeynep aksu oldu.birde zişan ışık güzel bir nokta atışı ile beni şaşırtmıştı.Facebooktan buldum belki mesaj atarsaniz hala bakiyordur
Ben kerem avsara mesaj attim hala bakiyor musunuz diye. Bana donerse haber veririm burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?