Çıkarsa yaz bari. Bakalım gidebilirsem bana ne diyecek. Bana o kadar imkansız geliyor ki artık. Vade olarak kıyamet gününü verirse şaşırsam tövbe yarabbiişsizlikten Serkan’ın fallarını dinledim 2 ay boyunca Temmuz demiş .. çıkmazsa ben bir daha baktırmıcam
Bence cıkmıcak çünkü Temmuz en olmucak ay yani Ağustos dese neyse.. Temmuz ayında hiç görüşemicez çünküÇıkarsa yaz bari. Bakalım gidebilirsem bana ne diyecek. Bana o kadar imkansız geliyor ki artık. Vade olarak kıyamet gününü verirse şaşırsam tövbe yarabbi
Genel olarak ben söyle bi yorum yapicam :) ne kadar haddim tabi bilemem ama. Birine yazma gerekçesi daha çok haksız hissettiğimiz durumlar olmalı. Ortada bi problem varsa da alttan alan peşinden koşan taraf bence biz olmamalıyız. Edindiğim tecrübeler sonucunda erkekler ilgiyi üzerinden kesmeyen kadının dönüşünden ve gitmeyeceğinden fazla emin gibi davranıyorlar :)Kizlar size birşey soracağım. Biliyorum herkesin iç sesi en doğru yönlendirmeyi yapar ama yine de şunu merak ediyorum. Falcıların yazma/ yaz dediklerinde siz yazdığınızda nasıl gelişti? Veya yazma sakın o yazacak dediklerinde yazdılar mı?
yani bu konuda ki yönlendirmeler sizce ne kadar doğru?
Nasıldı?Yazılı aldım, kahve falı
Bence iç sesini dinle ama genelde eğer karşı taraf hatalıysa yazmama taraftarıyım çünkü adım atıldığı anda ilk fırsatta yine aynı şeyleri yaşatacaktır barışılsa dahi. Bana geçen yıl Temmuz ayında mesela bir falcı sen adım atmazsan asla yazmaz sana dedi ben haklı olduğum için kendimi eğemem karşısında düşüncesiyle yazmadım sonuç kendisi bana yazdı. Her dediklerini dinlememek gerek diye düşünüyorum. Ama normal bir uzaklaşma süreciyse illa da erkekten adım beklenecek diye bir şey yok en azından belirsizlik kalksın diye bile yazma deseler de yazabilirim mesela ben. Tamamen kalbimden geçenleri ufak bir mantık süzgecinden geçirip hareket etmek daha uygun geliyor banaKizlar size birşey soracağım. Biliyorum herkesin iç sesi en doğru yönlendirmeyi yapar ama yine de şunu merak ediyorum. Falcıların yazma/ yaz dediklerinde siz yazdığınızda nasıl gelişti? Veya yazma sakın o yazacak dediklerinde yazdılar mı?
Üstte de yazmıştım, çok sıradandı maalesef. Büyük heyecanla bekledim bir de :) Geçmiş ve anda dahi hatalar vardı emin olduğum. Kişilik analizi iyiydi de adamı ben de tanıyorum haliyle :) Gelecek için olumlu konuşmuş bu arada. Olumsuz söyledi de beğenmedim gibi bir durum yok yani. Bana yolladığı falı size de yollasa “aa evet bana uyuyor” dersiniz.Nasıldı?
Kizlar size birşey soracağım. Biliyorum herkesin iç sesi en doğru yönlendirmeyi yapar ama yine de şunu merak ediyorum. Falcıların yazma/ yaz dediklerinde siz yazdığınızda nasıl gelişti? Veya yazma sakın o yazacak dediklerinde yazdılar mı?
Ben bu konuda sadece yesilcingeneyi dinlerim. Cünkü bana hemen hemen her fali cikar, yönlendirmeleri cok dogru. Eger bi konuyla ilgili cok fazla ikilemde kalirsam ona bi danisirim söyle mi yapsam böyle mi yapsam..beni cok iyi tanir ve uyarir, böyle böyle yaparsan kötü olur fln diye. Öbürkilerin tavsiyelerin tersi :) ama enerji meselesi iste.. cikmayani da var. Serkan burda baya övülüo mesela. Ama bana dedigi hic bir sey cikmadi :) yinede ic sesini dinle derim..o seni bi sekilde dogru yönlendirir.
bence bekle canım. Çünkü Venüs retrosu var, algı yanılsamasına sebep olur, hata yaptırma ihtimali yüksek Haziran sonuna kadar bekleTeşekkür ederim kızlar tek tek alıntı yapmadım şimdi ama cevaplar için teşekkürler ❤ Bende çok çelişkili yönlendirmeler var artık. Birileri diyor asla adım atma. Birileri diyor at, en azından vadeyi kısaltırsın. Bazıları da şuanda uygun bi zaman değil x tarihi bekle öyle ay diyorlar. İç sesimi dinlesem, oda çelişkili. Bi yanım (mantık tarafım) hayır yapma diyor. Diğer tarafım inceldiği yerden kopsun olumsuz olacaksa da olsun hadi netleşeyim diyor. İşin içinden kendim çıkamadım. Sanırım biraz daha sakin kafayla düşünmem gerekiyor
Ya ben de attım ama tabi iyi giden bir ilişki için değilAy kızlar merakıma yenik düşüp yeşil çingeneye fal attım, şu an iyi giden bir ilişkim var ; umarım kötü bir şey söylemez. Kaldıramam sanırım.
Ayyy yalnız değilmişim demek.Ya ben de attım ama tabi iyi giden bir ilişki için değilKorkuyorum ben de inşallah iyi şeyler söyler de mutlu oluruz
Ben daha önce atmıştım geri çevirmemiştiAyyy yalnız değilmişim demek.İnşallah ikimize de olumlu konuşur, tabii ondan önce falımızı geri çevirmemesi var.
Annen katina mi bakiyor?Annemde vardi deste ondan alirim
Benim adım at dediklerinde güzel sonuç aldığım durumlar falcıya göre değişiyor. Enerji meselesi yine. Cevap verecek niye vermesin kartlara sorduk bak vs vs diyip de adım atıp cevap almadığım oldu malesef. Bekle dediklerinde Adım aldığım zamanlar oldu ama nadir. Ben genelde dayanamadım yazdım, o yazınca tartıştım çemkirdimKizlar size birşey soracağım. Biliyorum herkesin iç sesi en doğru yönlendirmeyi yapar ama yine de şunu merak ediyorum. Falcıların yazma/ yaz dediklerinde siz yazdığınızda nasıl gelişti? Veya yazma sakın o yazacak dediklerinde yazdılar mı?
Bu Yeşilçingeneye çok sinirliyim. Ben ona zaten artık baktırmayı düşünmüyorum. Nokta atışları falda yoktu. Anlığı bildi diyemem. Olumsuz konuştu neyse belki doğru söylüyor ama başkasını seviyor ve o başka kızın güzel olup tarif etmesi ( boyu , isimde ki harfler, yüz hatları ) çok terbiyesizlik diye düşünüyorum. Tamam pembe tablo çizme başkasını seviyor bu iş olmaz diye bitir ve geç yok kız böylemiş şöylemişYa ben de attım ama tabi iyi giden bir ilişki için değilKorkuyorum ben de inşallah iyi şeyler söyler de mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?