Binnaz Abla

Benimde bi kez 3. Kişi çıkmıştı Melisa asya bildi. O söyledikten bi süre sonra öğrendim malesef doğru çıkmıştı. Ama Melisa bana canım malesef biriyle görüşmüş bi süre dedi sadece. Ben sordum gerisini tipi ne, Nası biri diye

Siz falı yeni mi attınız ?

Belki doğru söylüyor ama bir sürü olumlu konuşan var Şevdar Zişan özellikle Deniz Sonaydan ümitliyim. Kimse 3 kişiden bahsetmedi. Bahsedenlerde oldu ama ciddi değil dediler . Kime inanacam

Sana söyle diyeyim geçen ay burada doğum gününü kutlasam mı kutlamasam mı diye çok ikilemde kalmıştı. Her baktırdığım falcıya soruyordum. Şevdar asla kutlama dedi. Engin Gümüş, Doğadan kutla dedi. Serkan ve İrem Çerkez sen bilirsin sonuca pek etki etmez dedi. Ben de durdum durdum 22:30'da kutladım. Sadece teşekkür etti :) Sadece ama... Ama inadı kırıldı 3-4 gün sonra yazdı. Kendisi benim doğumda tam 00:00'da kutladı, üzerine tekrar yazdı filan. Biliyorum eğer ben yazmasaydım o inadını kırıp asla yazmazdı asla.. şu an durumumuz olumsuz ama inanın çok saldım. Demem o ki o insanı falcılardan, arkadaşlarından filan daha iyi sen biliyorsun. Sen nasıl tepki vereceğini tahmin ediyorsun ve biliyorsun aslında. O yüzden gerçekten kendini dinle kimseyi değil. En azından pişman olmazsın.

Siz falı yeni mi attınız ?
Yok Nisan başı ama bununla gelecek hiç yok dedi. Adım atarsa bile uygun değilsiniz evlilik için. Deniz Sonay tam tersini yazdı uygunmuşuz Deniz Sonaya zaten bu Pazar baktırdım. Ama şöyle bir şey var.Çingeneye baya detay verdim . Özellikle olumsuz yazdım 2 senedir bekliyorum son mesajıma dönüş yapmadı . Olmayacak diye hissediyorum. Pembe tablo çizmeyin. çünkü Binnazda o zaman herkes olumlu konuşmuştu. Soruma göre mi olumsuzdu bilmiyorum. 2 sene bekliyorsun zaten adım atmak isteseydi çoktan atardı yazmış Deniz Sonaya detay vermedim ama kendisi bildi uzun beklediğimi.

Yeşilçingeneye 2 defa fal baktırdım. Olmayacak dediği şey olmadı ama yeni birilerini tarif etti öyle birileriyle tanışmadım. Hatta o yenilerden biriyle evlendirmişti. Benim için iyi bir falcı değil açıkçası.

Siz tellwede Seruvenden memnun kalmıştınız di mi ? Bu arada sizin avatar resminize bayılıyorum

Katılıyorum. Benim Mesaj at dedikleri ve cevap alamadığım bi kez oldu. O zaman da hiç içimden gelmiyordu hiç. Sırf açılımlarda çıktı diye atmıştım cevap vermedi adam İçinizden gelmiyorsa atmayın yani

Siz tellwede Seruvenden memnun kalmıştınız di mi ? Bu arada sizin avatar resminize bayılıyorum
Teşekkür ederim canım :) 6 yıl önce baktırmışım serüvene. Anı bilmiş, bu adamla olmaz demiş. Yeni biriyle tanışma ve evlilik deyip birini tarif etmiş ama öyle biriyle tanışmadım. Falcılar olumsuz görünce hemen yeni birini senaryoya ekler. Tamam yeni birileri oldu ama tarif ettikleri gibi değildi kesinlikle . O zaman fallarını çıktı sayamıyorum.

Yine son günlerin popüler ismi Asla yakalayamıyorum ama baktırırsam kesin yazarım
Ya böyle fal orucum bozuluyor 7 tl zaten hiç . Mutlaka yazın. Sizin yorumunuza göre baktıracağım. Bu kadar fal yeter . 60 civarı fal baktırdım

Belki doğru söylüyor ama bir sürü olumlu konuşan var Şevdar Zişan özellikle Deniz Sonaydan ümitliyim. Kimse 3 kişiden bahsetmedi. Bahsedenlerde oldu ama ciddi değil dediler . Kime inanacam
benimde sadece Melisa bahsetti. Görüşmüş bırakmış demişti o zaman baya oluyor. Bi de biray Demir var ya o 3-4 kişiden bahsetti.
Baya böyle 3-4 kadınla görüşüyor demişti bende harem mi kurmuş hayırdır demiştim

Teşekkür ederim canım, inşallah sende de olumlu devam eder, hepimiz ne kadar da yıpranıuoruz bu nedir yA

Bu arada çingene felan çok konuşuluyor ama cidden enerji meselesi. Arkadaşıma tüm falları çıkar yüzde yüz olmasa bile ordan burdan baya tutar.
bende mesela aylarca bu adam gelecek dediği kişi için benim artık sabrım bitince ama kuzum buna büyü yapmışlar bu büyü olduğu sürece sana zaten gelemez sen birini bul bunu çözdür diye başlamıştı.
valla çocuk oyuncağı gibi. Fal çıkmayınca büyü yapıldı.. yani arkadaşıma çok tutsada bende büyük hayal kırıklığı idi. Olumlu görmesine rağmen..

Büyü meselelerini bana da dediler ya. Resmen aynı şeyler. Katinada valide Turan vs çıkınca tarotta şeytan büyücü çıkınca yapıştırıyorlar. Bi tek Melisa asya yapmadı bana bunu. 1.5 senedir gidiyorum. O şeytan kartı çıkınca Farklı yorumluyor.

Negatif enerjiye zaten inanıyorum olabilir, hepimiz bi negatif oluyoruz yapmayacağımız şeyler yaparız farklı bi ruh halimiz olur. Benim hanemde kaö kere valide çıkmıştı.. ama hemen büyü denmez ki. Mübarek tüm büyü yapılan erkekleri ben mi çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…