Validenin diğer anlamı araya giren 3. Bi kadın, kötü niyetli art niyetli gibi diye hatırlıyorum ben. Anne figürü oalbilir, abla ya da başka bi kadın. Bi de hocalar a mi para dökeceğiz dmi zaten fallara döküyoruzNegatif enerjiye zaten inanıyorum olabilir, hepimiz bi negatif oluyoruz yapmayacağımız şeyler yaparız farklı bi ruh halimiz olur. Benim hanemde kaö kere valide çıkmıştı.. ama hemen büyü denmez ki. Mübarek tüm büyü yapılan erkekleri ben mi çekiyorum
Katina kartlarinin anlamlari cok zor bulunuyor internette, mesela Elfin fal baktiginda cok farkli ve detayli yorumluyor ama internette kart anlamlari hem sinirli hem biraz daha farkli.Validenin diğer anlamı araya giren 3. Bi kadın, kötü niyetli art niyetli gibi diye hatırlıyorum ben. Anne figürü oalbilir, abla ya da başka bi kadın. Bi de hocalar a mi para dökeceğiz dmi zaten fallara döküyoruz
Evet Tüm sitelerde aynı şeyler çıkıyor katina anlamlarında.Katina kartlarinin anlamlari cok zor bulunuyor internette, mesela Elfin fal baktiginda cok farkli ve detayli yorumluyor ama internette kart anlamlari hem sinirli hem biraz daha farkli.
Ay hiç sorma valla bü ara bunu bile düşünmüştüm ahahahhahaha ay allahım ya sanki dünyayı biz kurtaracağız başkasına yapılan büyüyü biz mi bozacağızValidenin diğer anlamı araya giren 3. Bi kadın, kötü niyetli art niyetli gibi diye hatırlıyorum ben. Anne figürü oalbilir, abla ya da başka bi kadın. Bi de hocalar a mi para dökeceğiz dmi zaten fallara döküyoruz
Katina bakanlar nereden ogreniyor onu merak ediyorum asil, Katina kursu falan mi var bilmedigimiz :)Evet Tüm sitelerde aynı şeyler çıkıyor katina anlamlarında.
Katina için kendinize de almayın falan yazıyordu nette. İşte tehlikeli bi desteymiş negatif enerji çekiyormuş. Çok dikkatli olmak lazımmışKatina bakanlar nereden ogreniyor onu merak ediyorum asil, Katina kursu falan mi var bilmedigimiz :)
Melisa yi çok kişi beğeniyor ben atmıştım geçenlerde ilk önce olumsuz hissediyorum bakayım mi dedi bakın dedim ben de.. orda bir garip oldum zaten. Şöyle diyeyim fal sanki iki ayrı falmis gibi bakmıştı. Başında olumsuz bu adam başkasıyla görüşüyor olmaz sizin demiş. Sonlara doğru çok acı çekiyor seni her yerden takip ediyor. Onun çektiği acı yüzünden falı başta olumsuz hissettim yazmış ya ne alaka acaba? Ben istersem olurmusuz.. faldan ne cikarabilirim hiç bilmiyorum. Dikkati çok dağınık gelmişti bana gerci bu da benim şansım başka bir şeyle ilgileniyor gibiydi. Kendi kendini çürüttü fal içinde zaten. Belki başkasına daha konsantre bakar bilemiyorum kiMelisa donukuk icin ne dersiniz açmış şimdi?
AhahhahahajkakAy hiç sorma valla bü ara bunu bile düşünmüştüm ahahahhahaha ay allahım ya sanki dünyayı biz kurtaracağız başkasına yapılan büyüyü biz mi bozacağız
Bende tam yazdım. İnan sinir oldum ya çok saçma böyle bir şey ilk kez görüyorum altın üye oldum aylarca. Doğadan ı bile aynı gün içinde yakalamıştım takip edip. Çok iyilerden şevdar avaz ı öyle. Şaka gibi. Başka bi şey dönğyoe benceSerkan batu anında 3 kişi oldu bakın gerçekten anlamıyorum telefon elimdeydi
Ya telefon elimde olmasa anında tıklamasam tamam diycem de bu başka bir şey yani bunu yakalamak imkansız gibi bir sey. Müşteri hizmetlerine yazdım aynı saniye doluyormus yapacak bir şey yokmuş. Bı de benim anlamadığım ben açınca 3 kişi var hala meşgulken 4 oluyor bu nasıl oluyorBende tam yazdım. İnan sinir oldum ya çok saçma böyle bir şey ilk kez görüyorum altın üye oldum aylarca. Doğadan ı bile aynı gün içinde yakalamıştım takip edip. Çok iyilerden şevdar avaz ı öyle. Şaka gibi. Başka bi şey dönğyoe bence
Ya Nası yakaladın gerçekten İnan sinir oldum ben geçen de aynı şey oldu elimdeyken yakalayamadım pes dedimKizlar nihayet serkani yakaladim umarim reddetmez bakar
Ödemesi tamamlanalar 3 kişi ödeme kısmindaysa o kişi sonradan ekleniyor galibaYa telefon elimde olmasa anında tıklamasam tamam diycem de bu başka bir şey yani bunu yakalamak imkansız gibi bir sey. Müşteri hizmetlerine yazdım aynı saniye doluyormus yapacak bir şey yokmuş. Bı de benim anlamadığım ben açınca 3 kişi var hala meşgulken 4 oluyor bu nasıl oluyor
Heh işte aynen. Bi de ben açtım online dı. Fal sayfasını açtım. Attı beni sistem. Yani bak mesela şevdar da girer girmez dolar ama 1 kişi dolar. 1 kişiden sonra meşgul olur. Ortalama 30 dk da bakıyor o. Ben eskiden 30 dk kadar bekler bakardım sonradan yakalardım. Şevdar sıra sıra alıyordu mesela. 1 sn de 4 kişi dolamaz ya imkansızYa telefon elimde olmasa anında tıklamasam tamam diycem de bu başka bir şey yani bunu yakalamak imkansız gibi bir sey. Müşteri hizmetlerine yazdım aynı saniye doluyormus yapacak bir şey yokmuş. Bı de benim anlamadığım ben açınca 3 kişi var hala meşgulken 4 oluyor bu nasıl oluyor
Ayni sey 3 kere basima geldi bu kez surekli bildirim ekranini refresh yapiyordum hemen gelince bastim bi de 3G den degil wifi dan baglandim bu kez. Etkili olabilir bilmiyorum. 3. Siradayim bakarsa tabiiYa Nası yakaladın gerçekten İnan sinir oldum ben geçen de aynı şey oldu elimdeyken yakalayamadım pes dedim
Dun beni de sistem atmisti. Hos bu son falim artik serkanla son demistim bakicaz. Bugun de yakalayamasaydim pes edecektim ben de. Cok garip gercektenHeh işte aynen. Bi de ben açtım online dı. Fal sayfasını açtım. Attı beni sistem. Yani bak mesela şevdar da girer girmez dolar ama 1 kişi dolar. 1 kişiden sonra meşgul olur. Ortalama 30 dk da bakıyor o. Ben eskiden 30 dk kadar bekler bakardım sonradan yakalardım. Şevdar sıra sıra alıyordu mesela. 1 sn de 4 kişi dolamaz ya imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?