Binnaz Abla

Ayni sey 3 kere basima geldi bu kez surekli bildirim ekranini refresh yapiyordum hemen gelince bastim bi de 3G den degil wifi dan baglandim bu kez. Etkili olabilir bilmiyorum. 3. Siradayim bakarsa tabii
Gerçekten hala şaşkınım ya. Burayı anonim okuyanlar da buradan okuyup gidiyor bence bu popülaritenin başka anlamı olamaz

Gerçekten hala şaşkınım ya. Burayı anonim okuyanlar da buradan okuyup gidiyor bence bu popülaritenin başka anlamı olamaz
Bu codden garip bir durum musteri hizmetlerine yazdim pc den baglanmami onerdiler nedense. Bi de garip olan adam gunde 10 fal bakiyor araya da giremiyorsunuz. Ben o yuzden burda birini cok ovunce boyle oldugunu dusunuyorum. Kendi ayagimiza sikiyoruz bilmeden

Nasıl ya araya da mi girilmiyor mesela tekrar online olunca atıyorum 3 kişiye düşünce ya da tüm kişileri bitirip online olunca bildirim gelmiyor mu

Nasıl ya araya da mi girilmiyor mesela tekrar online olunca atıyorum 3 kişiye düşünce ya da tüm kişileri bitirip online olunca bildirim gelmiyor mu
Mesela Zişan ışık günde 10 kişi mi alıyor. 4 ten sonra off a düşüyor ilk girdiğinde. Sonra 3 olunca tekrar bildirim geliyor online diye. Bunun gibi

Mesela Zişan ışık günde 10 kişi mi alıyor. 4 ten sonra off a düşüyor ilk girdiğinde. Sonra 3 olunca tekrar bildirim geliyor online diye. Bunun gibi
Harbiden sinir oldum yav 3 e düşmüş bildirim falan yok hala meşgul. Bakın tüm enerjim bitti kızlar sinirden öldüm sabah sabah ne Serkan mış

Aynı şekilde başladı bakalım ne kadar olumsuz :)

Aynen ya bu nedir boyle gercekten cok sinir bozucu...
Bir de 150 kere filan baktiranlar var. Bir tanesi utanmadan yazmis 8. gelisiymis, hadi ya 3 ay icinde ABD gûndeminden de daha yogundu gündemin de bu nedenle mi danismanlik aliyorsun her saniye. Obsessive Compulsive Disorder baska birsey degil.

Cingeneye baktım az önce kafasına göre reddiyorsa kredi almak saçma geldi almadim

Bişey sorucam bileniniz var mı katinada genel açılımda 10 kart seçiyoruz ya her birinin anlamı ne oluyo mesela 1.kart şunu 2.kart şunu gösterir gibi
10.karta gidene kadar sırayla bi ben bi karşı taraf olarak mı ilerliyo

Ya Serkan batu bu konuşmalardan 1 2 gün önce online dı hatta baya öyle kaldı fincan fotosu yoktu elimde. Ne olduysa burada övüldükten sonra oldu. Bı de evet 8 kere baktırmak nedir ya

Tum Falcilar bu sekilde sanirim.Ben de Fal sepetinen Kimseyi yakalaaymiyorum. Bence bu Arada hepimizde sikinti var inatla cabaladigimiz icin

7 kartta ilk 2 biz, 3 ortak hane, 4 ve 5 karşı taraf. Son kart sonuç kartı. 1 bizim duygularımız 2 bizim hamlemiz/planladığımız. 4 karşı tarafın duyguları 5
İse karşı tarafın hamleleri planladığı şeyler ilişkiye dair. 10 kart bilmiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…