Gerçekten hala şaşkınım ya. Burayı anonim okuyanlar da buradan okuyup gidiyor bence bu popülaritenin başka anlamı olamazAyni sey 3 kere basima geldi bu kez surekli bildirim ekranini refresh yapiyordum hemen gelince bastim bi de 3G den degil wifi dan baglandim bu kez. Etkili olabilir bilmiyorum. 3. Siradayim bakarsa tabii
Bu codden garip bir durum musteri hizmetlerine yazdim pc den baglanmami onerdiler nedense. Bi de garip olan adam gunde 10 fal bakiyor araya da giremiyorsunuz. Ben o yuzden burda birini cok ovunce boyle oldugunu dusunuyorum. Kendi ayagimiza sikiyoruz bilmedenGerçekten hala şaşkınım ya. Burayı anonim okuyanlar da buradan okuyup gidiyor bence bu popülaritenin başka anlamı olamaz
Nasıl ya araya da mi girilmiyor mesela tekrar online olunca atıyorum 3 kişiye düşünce ya da tüm kişileri bitirip online olunca bildirim gelmiyor muBu codden garip bir durum musteri hizmetlerine yazdim pc den baglanmami onerdiler nedense. Bi de garip olan adam gunde 10 fal bakiyor araya da giremiyorsunuz. Ben o yuzden burda birini cok ovunce boyle oldugunu dusunuyorum. Kendi ayagimiza sikiyoruz bilmeden
Mesela Zişan ışık günde 10 kişi mi alıyor. 4 ten sonra off a düşüyor ilk girdiğinde. Sonra 3 olunca tekrar bildirim geliyor online diye. Bunun gibiNasıl ya araya da mi girilmiyor mesela tekrar online olunca atıyorum 3 kişiye düşünce ya da tüm kişileri bitirip online olunca bildirim gelmiyor mu
Harbiden sinir oldum yav 3 e düşmüş bildirim falan yok hala meşgul. Bakın tüm enerjim bitti kızlar sinirden öldüm sabah sabah ne Serkan mışMesela Zişan ışık günde 10 kişi mi alıyor. 4 ten sonra off a düşüyor ilk girdiğinde. Sonra 3 olunca tekrar bildirim geliyor online diye. Bunun gibi
Tekrar online olunca bildirm gelmiyor sürekli yenile profiliHarbiden sinir oldum yav 3 e düşmüş bildirim falan yok hala meşgul. Bakın tüm enerjim bitti kızlar sinirden öldüm sabah sabah ne Serkan mış
Az sonra işe gideceğim öğleden sonra çalışacağım bugün. Kesin yakalayamam artık baktırasın gitti bugün zatenTekrar online olunca bildirm gelmiyor sürekli yenile profili
Aynı şekilde başladı bakalım ne kadar olumsuz :)Melisa yi çok kişi beğeniyor ben atmıştım geçenlerde ilk önce olumsuz hissediyorum bakayım mi dedi bakın dedim ben de.. orda bir garip oldum zaten. Şöyle diyeyim fal sanki iki ayrı falmis gibi bakmıştı. Başında olumsuz bu adam başkasıyla görüşüyor olmaz sizin demiş. Sonlara doğru çok acı çekiyor seni her yerden takip ediyor. Onun çektiği acı yüzünden falı başta olumsuz hissettim yazmış ya ne alaka acaba? Ben istersem olurmusuz.. faldan ne cikarabilirim hiç bilmiyorum. Dikkati çok dağınık gelmişti bana gerci bu da benim şansım başka bir şeyle ilgileniyor gibiydi. Kendi kendini çürüttü fal içinde zaten. Belki başkasına daha konsantre bakar bilemiyorum ki
Gelmiyor ben hiç denk gelmedimHarbiden sinir oldum yav 3 e düşmüş bildirim falan yok hala meşgul. Bakın tüm enerjim bitti kızlar sinirden öldüm sabah sabah ne Serkan mış
Yazar mısınız sonucu merak ettimAynı şekilde başladı bakalım ne kadar olumsuz :)
Aynen ya bu nedir boyle gercekten cok sinir bozucu...Kızlar Nası yakalıyorsunuz bu adamı. Elimdeydi girdim online olunca direk bastım ya 1 sn. Açıldı sayfası baktır dedim yorumcu online değil dedi attı. 4 kişi dolmuş. Bu adam başka yerden sözleşip randevu mu veriyor nedir. Vazgeçtim atmaktan. Şaka gibi
Cingeneye baktım az önce kafasına göre reddiyorsa kredi almak saçma geldiYok Nisan başı ama bununla gelecek hiç yok dedi. Adım atarsa bile uygun değilsiniz evlilik için. Deniz Sonay tam tersini yazdı uygunmuşuzDeniz Sonaya zaten bu Pazar baktırdım. Ama şöyle bir şey var.Çingeneye baya detay verdim . Özellikle olumsuz yazdım 2 senedir bekliyorum son mesajıma dönüş yapmadı . Olmayacak diye hissediyorum. Pembe tablo çizmeyin. çünkü Binnazda o zaman herkes olumlu konuşmuştu. Soruma göre mi olumsuzdu bilmiyorum. 2 sene bekliyorsun zaten adım atmak isteseydi çoktan atardı yazmış Deniz Sonaya detay vermedim ama kendisi bildi uzun beklediğimi.
Uygulamayi tel.ine indirmediysen indirdiginde ilk 150 kredi TL1.99 ...Günaydın :))
Benim fal baktırmam lazım fal sepetini deniyim diyorum . Katina da kimi önerisiniz ?
Yaptim onu da ama kime baktirsam bilemedimUygulamayi tel.ine indirmediysen indirdiginde ilk 150 kredi TL1.99 ...
Tum Falcilar bu sekilde sanirim.Ben de Fal sepetinen Kimseyi yakalaaymiyorum. Bence bu Arada hepimizde sikinti var inatla cabaladigimiz icinAynen ya bu nedir boyle gercekten cok sinir bozucu...
Bir de 150 kere filan baktiranlar var. Bir tanesi utanmadan yazmis 8. gelisiymis, hadi ya 3 ay icinde ABD gûndeminden de daha yogundu gündemin de bu nedenle mi danismanlik aliyorsun her saniye. Obsessive Compulsive Disorder baska birsey degil.
7 kartta ilk 2 biz, 3 ortak hane, 4 ve 5 karşı taraf. Son kart sonuç kartı. 1 bizim duygularımız 2 bizim hamlemiz/planladığımız. 4 karşı tarafın duyguları 5Bişey sorucam bileniniz var mı katinada genel açılımda 10 kart seçiyoruz ya her birinin anlamı ne oluyo mesela 1.kart şunu 2.kart şunu gösterir gibi
10.karta gidene kadar sırayla bi ben bi karşı taraf olarak mı ilerliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?