Binnaz Abla

Numarasını alabilirmiyin

Allah sonumuzu hayr etsin. Kimse o falcı kelin ilacı olsa başına sürer . Bırakın bu işleri arkadaşlar zarardan başka bir şeye yaramaz. Annem yıllar önce böyle bir falcıya gitmiş ama inandığı için değil sadece falcının yalanını ortaya çıkarmak için. Annem demiş ki babam annemi aldatıyor kadın sanırım Rus ne olacak bunların sonu . Falcı da demiş ki evet baban sarışınlardan hoşlanıyor hatta sarışın bir erkek kardeşin olacak diye . Gerçeği ise dedem yıllar önce ölmüş ne aldatması da ne kardeşi

Ya bu arada benİm doğru bulmadığım bir konu var. Sizlerle de paylaşayım. Yanlış bilgi ya da eksik Bilgi vermek falcının yorum kalitesini düşürüyor bence. fallara inanıp, bi beklentiyle gidiyorsak, geleceğe dair bir şeylerden biraz da olsun öğrenmek için ya da geçmiş ve an ile ilgili bilgi almak için gidiyorsak bazı bilgileri de doğru ve tam vermeliyiz bence falcıya. Sonuçta kart seçiyoruz kartları tabi Bizim verdiğimiz bazı bilgilere dayanarak yorumlayacak. Örneğin biz evli olduğumuzu söylemedik ve katinada alyans çıktı.Falcı der ki sevgilinle evleneceksin ya da barış sağlanacak der. Aaa biz zaten evliyiz bilemedi demek ne derece doğru? Bunlar müneccim değil ki. Verilen doneleri yorumluyor adamlar. Yoksa yüzümüze bakarak her şeyi söylemelerini beklememiz lazım.

Cok haklisin ama ben bir paragraf yazıyorum, otursun doğru baksın oda

Arkadaslar moral bozmak istemem yanlis anlamayin ama asik olan adam biraraya gelmek icin tum imkanlari zorlamaz mi? Kendinizden hesap edin durumu, siz asik olsaniz arada cok buyuk engeller olmadiktan sonra ( aldatma, baska biriyle evlilik, olumcul hastalik) elinizden geleni yapmaz misiniz? Yani bir adamin asik olup da uzak durmasi bana hic mantikli gelmiyor. Erkekler asik olunca iyice aptallasiyor her seyi yapiyorlar. Bizden bile daha cilgin oluyorlar. Illa ki bir duygusu olabilir, begenebilir, vaktiyle hoslanmis olabilir veya el altinda kalmanizi istiyor o sirada hayatini yasiyor olabilir ama asik olmadigi kesin. Bunun icin falciya da gerek yok, duz mantik. Biz cok fazla turk filmi seyrederek buyuyen bir kusagiz ama gercekte hayat ve iliskiler bu kadar kompleks degil. Sizi istemedigini soyleyen birine yapabileceginiz en iyi sey arkanizi donmek ve size mesaj atsa bile cevap vermemek. Biraz da o dusunsun niye cevap vermedi noldu diye. Azcik meraklansin. Siz el altindayken sizi neden dusunsun ki? Insan psikolojisi bu. Hep elinizin altinda duran bir sey icin kafa yormazsiniz ama ne zaman kaybolsa bir sure farketmez sonra bir ara akliniza gelince merak edersiniz. Bulamazsaniz da dusunmeye baslarsiniz. Dusundugunuz adamlara kaybetme duygusunu yasatin. Mesaj atarsa cevap vermeyin bakalim ne yapacak. 1 hafta bekleyin, 10 gun bekleyin. Tekrar iletisime gecsin bu kez yapici bir sekilde artik olamayacaginizi dusundugunuzu soyleyin. Size duygusu varsa sayet bunlardan sonra iyice dusunup net bir adim atacaktir. Yoksa aylarca belki yillarca boyle suruncemede kalir her sey

Cok haklisin ama ben bir paragraf yazıyorum, otursun doğru baksın oda
Aynen verilmesi Gereken bilgileri verdiğimiz halde de sallıyorsa zaten falcı değildir. Bilgiler önemli. Ha mesela ben şevdar avaz a ilk gittiğimde daha önce boşanmış olduğumu yazmamıştım. Benim geçmiş hanemde ters alyans çıktı. Şevdar dedi ki bu görüştüğün adam eski nişanlın mi ya da eski eşin falan mi dedi yok dedim. O zaman ya sizin ayrılığınıza yoracağım bu kartı ya da sen daha önce nişan attın boşandın bi şey oldu dedi. Bende şaşırmıştım evet boşandım ama bu ilişkimle alakasız diye söylemedim size dedim. Bu tarz şeyler bende yaşadım. Ama yaşadığım ilişkiye dair örneğin kim ayrıldı, iletişim var mi yok mu gibi bildiler verilmeli bence. Bu bilgilere dayanarak da yorum eksik, aşırı pembeci, nokta atışı olmayan bi yorumsa işte o zaman tel kopuyor

Bugün benim temiz ilk günüm Haziran sonuna kadar beklicem bekleyebilirsem o zamana kadar sizi takipteyim

Ve cevap vermezsem bana kizar bir daha hic yazmaz diye dusunmeyin. Size cevap vermediginde siz ne yasiyorsunuz? Zaten gelecegi varsa ancak sizi kaybettigini dusunmeye baslayinca aklini basina toplayip gelecek. Gelmeyecegi varsa da hic gelmez zaten en azindan siz de aylarinizi birini dusunerek heba etmezsiniz. Dunyada bir tek adam o mu var. insanlar asik oluyor en buyuk asklar unutuluyor, bi bakiyorsunuz cok dogru biri gelmis karsiniza. Kendinize iyilik yapin, kendinizi onemseyin biraz.

Aynen ben katılıyorum. O yüzden 3.5 aydır kılımı kıpırdatmıyorum. Artık akıllandım. Ki bizim hatamız yoksa çabalayan erkek olmalı. Bizde mesela tamam ben ayrıldım ayrılık kararı benden çıktı hata yaptım, o ayrılmak istemedi ben ısrarla istedim. ama insan bi uğraşır, çaba gösterir. Sonradan ben adım attığımda bi insan gibi konuşur. Katılıyorum yani. Bizi isteyen bizim peşimizden koşsun. Bu yüzden hep diyorum bakın her hafta gitmeyin fala, her gün gitmeyin, ayda 1 iyidir. Zamanla o da ayda sıfır olur zaten ya da bizi seven bi adam için gidip ne zaman evleniriz diye baktırırız, neden olmasın? Olamaz mi olabilir :)

Bence asık olmak güzel bir şey değil zaten .. sizi sizden çok seven biri her zaman daha kıymet Bilir ve daha çok mutlu eder. Ask gerçekten Sadece acı çekmek gibi Bir şey insanı karakterinden uzaklaştırıp bambaşka biri yapıyor

Evet. Ama bizi seveni sevmiyoruz ki? B Babypink100 in dediği gibi başkasını sevdiğimi bildiği halde hala benimle görüşmek isteyen biri var mesela. Ama ben bir şey hissetmiyorum. Belki beni çok mutlu edecek ama hislerim yok işte. Ünlü düşünür İsmail yk nın da dediği gibi, Beni beğeneni ben beğenmem benim beğendim beni beğenmez

Inan bana iki tarafinda asik olup mutlu oldugu iliskiler var. sadece drama yok. Drama olmayinca ask olmuyor saniyoruz ama askin cesitleri var. zaten cok drama olunca o ask olmaktan cikip hirs ve saplantiya donuyor

Inan bana boyle dusunuyoruz ama bu dogru degil. Tabii ki sevmedigin biriyle yetinmemelisin. Ben yetinmedim 36 yasinda evlendim. Cok sorguladim kendimi, nasil olcak bu is diye. Ama dogru insanlar var ve umarim hepiniz onlara denk gelirsiniz, lutfen enerjinizi arindirin. Belki de ayni cevredesiniz ama denk gelemiyorsunuz. Ben cok inanirim bu enerji isine. Cok umutsuzdum. 2 yil bilincalti terapisiyle ugrastim, kendi kendime olumlamalar yaptim, hayalimdeki insani yazdim ve her gece 5 dk meditasyon yaptim onu dusunerek. Ve oyle karsima cikti ve hic olmadik bir yerden. Ama bu is sizde bitiyor. Ne istediginizi tasvir edin, ve o enerjiyi cagirin. Bilincalti temizleme tekniklerini uygulayin. Belki dogru iliskiyi bloke eden bazi engeller var enerjinizde onlari arindirmaniz gerekiyor kisirdonguden siyrilmak icin

Benim bi inancim vardi. Eger ben birini ariyorsam o da beni ariyordur. Enerjide karsiliklilik ilkesi vardir. Sizin ruhunuzun ihtiyac duydugu kisi veya kisiler bir yerde ve onlar da belki de bilincsizce sizi ariyor. Belki o da ayni seyleri dusunuyor, neden bulamiyorum diye. Belki o da acaba yetinmek mi lazim diye dusunuyor. Ama emin olun siz birini ruhen ariyorsaniz o da sizi ariyor. Sizin enerjiniz dusuk seviyede titresiyorsa o enerjiler kesismeyebiliyor. Belki de ayni ortamda paralel yasamlar suruyorsunuz. Bilincalti temizligi konusunu arastirmanizi oneriririm. Ve hepinizi operim

Bende yapmıştım bi ara. Her şeyi denemişim ama hemen pes etmişim. Çok derin düşünüyoruz ama genel olarak çok haklısın. Derin derken işte gelemiyor engelleri var vs vs. Erkek her engeli aşar aşmalı da. Cinsiyetçi bi söylem oldu ama tabi aşılamayan engeller de vardır. Bilemeyiz

Ya biz hala eski sevgiliyi arıyoruz o da bizi arıyor mudur diye fallara gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…