Ananem hep soyle derdi. Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi.Ya biz hala eski sevgiliyi arıyoruz o da bizi arıyor mudur diye fallara gidiyoruz ♥
Gelmiyorsa belki de gelmemesi gerekiyordur. Ben 5 yil once urfali handan diye bir kadina baktirmistim biri icin. Dedi ki bu eskisi sana doner ama hic rahat durmaz gozu hep disarda. Pilottu benim eski erkek arkadasim, onu falan bilmistiz Cok ugrasirsin, mutsuz olursun. Bunu gercekten istiyor musun? Bence bunu bosver. Beklersen yakinda cok iyi biri gelecek sana bence diye. Oyle de oldu.Bende yapmıştım bi ara. Her şeyi denemişim ama hemen pes etmişim. Çok derin düşünüyoruz ama genel olarak çok haklısın. Derin derken işte gelemiyor engelleri var vs vs. Erkek her engeli aşar aşmalı da. Cinsiyetçi bi söylem oldu amatabi aşılamayan engeller de vardır. Bilemeyiz
Melisa Bana çıkıyor ama topicte çıkıyor diyen çoook önceden olmuştu. Onu belirteyim, pembeci diyorlar hep. Bende öyle değil ama. Anlamadım. Zişan ışık ta verdiğim para helal olsun diyorsun ama çünkü kendisi açılım yapıyor, başka kartları var onun melek destesi mi neydi onlara soruyor. Uzun atıyor sesli falı. Baya ayrıntılı bakıyor.
Konudan alakasız olcak ama Şevdar iyimiydiAynen verilmesi Gereken bilgileri verdiğimiz halde de sallıyorsa zaten falcı değildir. Bilgiler önemli. Ha mesela ben şevdar avaz a ilk gittiğimde daha önce boşanmış olduğumu yazmamıştım. Benim geçmiş hanemde ters alyans çıktı. Şevdar dedi ki bu görüştüğün adam eski nişanlın mi ya da eski eşin falan mi dedi yok dedim. O zaman ya sizin ayrılığınıza yoracağım bu kartı ya da sen daha önce nişan attın boşandın bi şey oldu dedi. Bende şaşırmıştım evet boşandım ama bu ilişkimle alakasız diye söylemedim size dedim. Bu tarz şeyler bende yaşadım. Ama yaşadığım ilişkiye dair örneğin kim ayrıldı, iletişim var mi yok mu gibi bildiler verilmeli bence. Bu bilgilere dayanarak da yorum eksik, aşırı pembeci, nokta atışı olmayan bi yorumsa işte o zaman tel kopuyor
Kesinlikle öyle. Seven insan her şeyi yapar, yapılan her şeyi sineye çeker ve döner. Benimki bana diyor ki; seni unuttuğum bir gün olacaksa bile çok zor olacak. E o zaman neden çekiyoruz bu acıyı?? Madem üzüleceksin neden yapıyorsun.. Çünkü o duyguların epey azaldı, istesen elinden geleni yaparsın.. Ben de senin gibi düşünüyorum. Tekrar yazsa bana dahi tavrım çok net; ne görüşeceğim ne de yalvaracağım. Bu şekilde düşünmeye başladıktan sonra (biraz hızlı gibi olabilir ama kader..) yeni biriyle konuşmaya başladım. 5 ay sonra ilk kez kalbim çarptı, ilk kez birinden etkilendim ve biliyorum bu kişi bana, aileme, fikirlerime daha uygun. Böyle böyle doğru insanı bulacğım işte. Diğeri de öyle otursun..Arkadaslar moral bozmak istemem yanlis anlamayin ama asik olan adam biraraya gelmek icin tum imkanlari zorlamaz mi? Kendinizden hesap edin durumu, siz asik olsaniz arada cok buyuk engeller olmadiktan sonra ( aldatma, baska biriyle evlilik, olumcul hastalik) elinizden geleni yapmaz misiniz? Yani bir adamin asik olup da uzak durmasi bana hic mantikli gelmiyor. Erkekler asik olunca iyice aptallasiyor her seyi yapiyorlar. Bizden bile daha cilgin oluyorlar. Illa ki bir duygusu olabilir, begenebilir, vaktiyle hoslanmis olabilir veya el altinda kalmanizi istiyor o sirada hayatini yasiyor olabilir ama asik olmadigi kesin. Bunun icin falciya da gerek yok, duz mantik. Biz cok fazla turk filmi seyrederek buyuyen bir kusagiz ama gercekte hayat ve iliskiler bu kadar kompleks degil. Sizi istemedigini soyleyen birine yapabileceginiz en iyi sey arkanizi donmek ve size mesaj atsa bile cevap vermemek. Biraz da o dusunsun niye cevap vermedi noldu diye. Azcik meraklansin. Siz el altindayken sizi neden dusunsun ki? Insan psikolojisi bu. Hep elinizin altinda duran bir sey icin kafa yormazsiniz ama ne zaman kaybolsa bir sure farketmez sonra bir ara akliniza gelince merak edersiniz. Bulamazsaniz da dusunmeye baslarsiniz. Dusundugunuz adamlara kaybetme duygusunu yasatin. Mesaj atarsa cevap vermeyin bakalim ne yapacak. 1 hafta bekleyin, 10 gun bekleyin. Tekrar iletisime gecsin bu kez yapici bir sekilde artik olamayacaginizi dusundugunuzu soyleyin. Size duygusu varsa sayet bunlardan sonra iyice dusunup net bir adim atacaktir. Yoksa aylarca belki yillarca boyle suruncemede kalir her sey
Hahaha çok iyiymiş. Benim anneannem de şöyle der; altına ederi kadar değer vereceksin. Biz çok verdik bu değeri boş yere. Ama artık o eski kız yok buradaAnanem hep soyle derdi. Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi.umarim kisa sure sonra evleniyorum mesajlarinizi gormek nasip olur burda bize...
Gonulden destekliyorum seni arkadasim. Umarim bu kez hakkettigin mutlulugu bulursun. Eski sevgili de neymis elimizin kiriKesinlikle öyle. Seven insan her şeyi yapar, yapılan her şeyi sineye çeker ve döner. Benimki bana diyor ki; seni unuttuğum bir gün olacaksa bile çok zor olacak. E o zaman neden çekiyoruz bu acıyı?? Madem üzüleceksin neden yapıyorsun.. Çünkü o duyguların epey azaldı, istesen elinden geleni yaparsın.. Ben de senin gibi düşünüyorum. Tekrar yazsa bana dahi tavrım çok net; ne görüşeceğim ne de yalvaracağım. Bu şekilde düşünmeye başladıktan sonra (biraz hızlı gibi olabilir ama kader..) yeni biriyle konuşmaya başladım. 5 ay sonra ilk kez kalbim çarptı, ilk kez birinden etkilendim ve biliyorum bu kişi bana, aileme, fikirlerime daha uygun. Böyle böyle doğru insanı bulacğım işte. Diğeri de öyle otursun..
Ikisi de ayni sekilde yardim alarak bakiyorlarsa ayni ucharfliden destek aliyor olabilirler. Carpilmam umarimÇingeneye senelerdir baktırırım, Denize de dün baktırdım. Kesinlikle ya bir bağ var, ya da Deniz çingeneden etkilenen biri. Çünkü yazım dilleri, kullandıkları kelimeler, falı bitirme şekilleri bile aynı. İkisinin yorumları farklı bende ama sanki aynı kişi yazmış gibi resmen
bende basta iyiydi iki fali da birebir cikti ama son fali kotuydu bir de cok detayli bakmiyorsoruya da ustunkoru cevap veriyor diye baktirmadim tekrar.Su medyum fatimaya atan yok mu yasitede gördüm adını . Sanırım falları 4 günde bir filan yorumluyor
Şevdar kartları geçtim hisleriyle bakıyor. Kesinlikle duru görüsü var. Ben çok gittim ona. Vade vermez ama. Mesela yaz ayları der, ya da bi mevsim daha geçmesi gerekiyor der. En geç 1 sene der. O tarz. Karakter tahlili çok iyi. Bu adamdan olmaz ya da bu adama değer gibi keskin yorumları da olsa gerçekten biliyorKonudan alakasız olcak ama Şevdar iyimiydidüşünüyorm onada baktırmayı
Tövbe kız dur üç harfli falanIkisi de ayni sekilde yardim alarak bakiyorlarsa ayni ucharfliden destek aliyor olabilirler. Carpilmam umarim
bende basta iyiydi iki fali da birebir cikti ama son fali kotuydu bir de cok detayli bakmiyorsoruya da ustunkoru cevap veriyor diye baktirmadim tekrar.
Bilincalti temizleme icin onerebilecegin bir sayfa veya youtube videosu var mi?Inan bana boyle dusunuyoruz ama bu dogru degil. Tabii ki sevmedigin biriyle yetinmemelisin. Ben yetinmedim 36 yasinda evlendim. Cok sorguladim kendimi, nasil olcak bu is diye. Ama dogru insanlar var ve umarim hepiniz onlara denk gelirsiniz, lutfen enerjinizi arindirin. Belki de ayni cevredesiniz ama denk gelemiyorsunuz. Ben cok inanirim bu enerji isine. Cok umutsuzdum. 2 yil bilincalti terapisiyle ugrastim, kendi kendime olumlamalar yaptim, hayalimdeki insani yazdim ve her gece 5 dk meditasyon yaptim onu dusunerek. Ve oyle karsima cikti ve hic olmadik bir yerden. Ama bu is sizde bitiyor. Ne istediginizi tasvir edin, ve o enerjiyi cagirin. Bilincalti temizleme tekniklerini uygulayin. Belki dogru iliskiyi bloke eden bazi engeller var enerjinizde onlari arindirmaniz gerekiyor kisirdonguden siyrilmak icin
Kökten çözüm yeni biri zaten.Kesinlikle öyle. Seven insan her şeyi yapar, yapılan her şeyi sineye çeker ve döner. Benimki bana diyor ki; seni unuttuğum bir gün olacaksa bile çok zor olacak. E o zaman neden çekiyoruz bu acıyı?? Madem üzüleceksin neden yapıyorsun.. Çünkü o duyguların epey azaldı, istesen elinden geleni yaparsın.. Ben de senin gibi düşünüyorum. Tekrar yazsa bana dahi tavrım çok net; ne görüşeceğim ne de yalvaracağım. Bu şekilde düşünmeye başladıktan sonra (biraz hızlı gibi olabilir ama kader..) yeni biriyle konuşmaya başladım. 5 ay sonra ilk kez kalbim çarptı, ilk kez birinden etkilendim ve biliyorum bu kişi bana, aileme, fikirlerime daha uygun. Böyle böyle doğru insanı bulacğım işte. Diğeri de öyle otursun..
aynı İP adresi olduğu içindir. Galiba görebiliyolar ip adresleriniBu çingene hakikaten sorunlu galiba, kredi boşa gitmesin diye farklı isimle annem için fal gönderdik. Ona da bunu yazdı. Bir de kızıp tiplere giriyor.
Doğrudur ama Çingenenin algılama sorunu var sanırım, Anne adları farklı doğum tarihi farklı ve kişi isimleri farklı. Kendim için tekrar göndermedim ama ben sanmış.aynı İP adresi olduğu içindir. Galiba görebiliyolar ip adreslerini
Son kez ama lütfen bi daha gönderme bak son kez iyi günlerBu çingene hakikaten sorunlu galiba, kredi boşa gitmesin diye farklı isimle annem için fal gönderdik. Ona da bunu yazdı. Bir de kızıp tiplere giriyor.
Şu an ağlıyorum çok üzgünüm.Son kez ama lütfen bi daha gönderme bak son kez iyi günler
Demek ki enerjisi uymadı gerçekten. Ya benle Nası uydu da baktı bana hayret. Ama şartlı göndermiştiŞu an ağlıyorum çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?