Binnaz Abla

Gelmiyorsa belki de gelmemesi gerekiyordur. Ben 5 yil once urfali handan diye bir kadina baktirmistim biri icin. Dedi ki bu eskisi sana doner ama hic rahat durmaz gozu hep disarda. Pilottu benim eski erkek arkadasim, onu falan bilmistiz Cok ugrasirsin, mutsuz olursun. Bunu gercekten istiyor musun? Bence bunu bosver. Beklersen yakinda cok iyi biri gelecek sana bence diye. Oyle de oldu.

Konudan alakasız olcak ama Şevdar iyimiydi düşünüyorm onada baktırmayı

Kesinlikle öyle. Seven insan her şeyi yapar, yapılan her şeyi sineye çeker ve döner. Benimki bana diyor ki; seni unuttuğum bir gün olacaksa bile çok zor olacak. E o zaman neden çekiyoruz bu acıyı?? Madem üzüleceksin neden yapıyorsun.. Çünkü o duyguların epey azaldı, istesen elinden geleni yaparsın.. Ben de senin gibi düşünüyorum. Tekrar yazsa bana dahi tavrım çok net; ne görüşeceğim ne de yalvaracağım. Bu şekilde düşünmeye başladıktan sonra (biraz hızlı gibi olabilir ama kader..) yeni biriyle konuşmaya başladım. 5 ay sonra ilk kez kalbim çarptı, ilk kez birinden etkilendim ve biliyorum bu kişi bana, aileme, fikirlerime daha uygun. Böyle böyle doğru insanı bulacğım işte. Diğeri de öyle otursun..

Ananem hep soyle derdi. Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi. umarim kisa sure sonra evleniyorum mesajlarinizi gormek nasip olur burda bize...
Hahaha çok iyiymiş. Benim anneannem de şöyle der; altına ederi kadar değer vereceksin. Biz çok verdik bu değeri boş yere. Ama artık o eski kız yok burada

Gonulden destekliyorum seni arkadasim. Umarim bu kez hakkettigin mutlulugu bulursun. Eski sevgili de neymis elimizin kiri

Ikisi de ayni sekilde yardim alarak bakiyorlarsa ayni ucharfliden destek aliyor olabilirler. Carpilmam umarim
Su medyum fatimaya atan yok mu ya sitede gördüm adını . Sanırım falları 4 günde bir filan yorumluyor
bende basta iyiydi iki fali da birebir cikti ama son fali kotuydu bir de cok detayli bakmiyorsoruya da ustunkoru cevap veriyor diye baktirmadim tekrar.

Konudan alakasız olcak ama Şevdar iyimiydi düşünüyorm onada baktırmayı
Şevdar kartları geçtim hisleriyle bakıyor. Kesinlikle duru görüsü var. Ben çok gittim ona. Vade vermez ama. Mesela yaz ayları der, ya da bi mevsim daha geçmesi gerekiyor der. En geç 1 sene der. O tarz. Karakter tahlili çok iyi. Bu adamdan olmaz ya da bu adama değer gibi keskin yorumları da olsa gerçekten biliyor anlattım ya benim boşandığımı bildi. Bi de benim tipimi bilmişti o. Gözlerin şöyle saçların böyle şu tarz giyiniyorsun vs diye. Asıl şoku orada yaşamıştım. gidersen sesli git, telefonda ek açılım yapsa da aceleden eksik anlatıyor, mutlaka sesli git. Çok pahalı çünkü değsin en azından. Ben artık gitmiyorum ona çünkü maddi olarak zorluyor. En son zaten o da dedi. Afaki gelişme olursa gelirsin Diye. Çünkğ aylardır aynı yani, net bi gelişme olmadı bizim.

Tövbe kız dur üç harfli falan

Bilincalti temizleme icin onerebilecegin bir sayfa veya youtube videosu var mi?

Kökten çözüm yeni biri zaten.

Bu çingene hakikaten sorunlu galiba, kredi boşa gitmesin diye farklı isimle annem için fal gönderdik. Ona da bunu yazdı. Bir de kızıp tiplere giriyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200603_142616_com.tellwe.application.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…