- 1 Haziran 2019
- 228
- 185
- 23
Tadından yenmez
Böyle cinli kardeşlerimize rastladınız mı pekiDurumdan hiçbir şekilde bahsetmediğiniz halde detay bilen oldu mu
Mısırlı talia duydum ben daha önce de ama çekmediCinliler midir bilmiyorum ama anı bilen mısırlı talia ve nakta var. Birde Beşiktaş symbol Nihal vardı. Başka aklıma gelen yok
Taliayı yakalamak çok zor, nakta da uzun zamandır yok sanırımCinliler midir bilmiyorum ama anı bilen mısırlı talia ve nakta var. Birde Beşiktaş symbol Nihal vardı. Başka aklıma gelen yok
Nakta çok ilginç bir yorumcu gerçekten..Duru görüsü var o bir gerçek ama göz rengi istiyor bakım yaparken şimdiye kadar baktırdıklarım içinde en değişik olanı onun yorumuydu.Cinliler midir bilmiyorum ama anı bilen mısırlı talia ve nakta var. Birde Beşiktaş symbol Nihal vardı. Başka aklıma gelen yok
Göz rengi miNakta çok ilginç bir yorumcu gerçekten..Duru görüsü var o bir gerçek ama göz rengi istiyor bakım yaparken şimdiye kadar baktırdıklarım içinde en değişik olanı onun yorumuydu.
Mısırlı talia duydum ben daha önce de ama çekmedi
Beni hiç. Naktaya bakmıştım bi ara instagram da vardı ama şimdi bakmıyor sanırım
Taliayı yakalamak çok zor, nakta da uzun zamandır yok sanırım
Nakta çok ilginç bir yorumcu gerçekten..Duru görüsü var o bir gerçek ama göz rengi istiyor bakım yaparken şimdiye kadar baktırdıklarım içinde en değişik olanı onun yorumuydu.
Aynen öyle hem kendi göz rengimizi hemde karşı tarafın göz rengini istiyor.Yorumundan çok etkilenmiştim daha doğrusu yorumlama tarzından diyeyim.Önemli olan geleceği az da olsa tutturabilmesi , ona da vade var anı ve geçmişi çoğu yorumcu biliyor.Daha zamanı gelmeden önermiş olmayayım o yüzden :)Göz rengi miiki tarafında mi göz rengini istiyor
Uygulamalarda değil ama telefonla bakan Zeynep öyle bence. Hatta bencesi yok kesin öyle sürekli zaten karşı tarafın ağzıyla konuşuyor. İstanbulda fal topiğinde kendisi hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Falların arasında çok fazla farklı laflar söylediği için Ya çok dikkatli dinlemek gerekiyor Ya da ses kaydı almak. Memnun olan da var olmayan da ama genel olarak çoğu insan ilk falından memnundur herhalde. Ben bir sefer baktırdım ve gerçekten bana duyduğum cümleleri bile söylemiştir. Mesela şunun gibi bir detay “sen çok masumsun” bu cümleyi bana karşı taraf söylemişti. Ya da senin mimiklerin çok mu güzel bu senin mimiklerini çok mu seviyor gibi bunu da ağzından birebir duymuştum. Ben bir kere baktırdım beni en çok şaşırtan falcı kendisidir ama bir daha baktırmam en azından bu yıl içinde. Çünkü nedense ikinci falı tutmaz gibi bir his var içimdeDediğiniz gibi esinlenilmişte olabilir ,benimde bu örtüşme dikkatimi çektiği için belirttim.Yüzde yüz zaten emin olamayız.
Bir üste cevap yazacakken sizi alıntılanmışım yanlışlıklaDediğiniz gibi esinlenilmişte olabilir ,benimde bu örtüşme dikkatimi çektiği için belirttim.Yüzde yüz zaten emin olamayız.
Uygulamalarda değil ama telefonla bakan Zeynep öyle bence. Hatta bencesi yok kesin öyle sürekli zaten karşı tarafın ağzıyla konuşuyor. İstanbulda fal topiğinde kendisi hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Falların arasında çok fazla farklı laflar söylediği için Ya çok dikkatli dinlemek gerekiyor Ya da ses kaydı almak. Memnun olan da var olmayan da ama genel olarak çoğu insan ilk falından memnundur herhalde. Ben bir sefer baktırdım ve gerçekten bana duyduğum cümleleri bile söylemiştir. Mesela şunun gibi bir detay “sen çok masumsun” bu cümleyi bana karşı taraf söylemişti. Ya da senin mimiklerin çok mu güzel bu senin mimiklerini çok mu seviyor gibi bunu da ağzından birebir duymuştum. Ben bir kere baktırdım beni en çok şaşırtan falcı kendisidir ama bir daha baktırmam en azından bu yıl içinde. Çünkü nedense ikinci falı tutmaz gibi bir his var içimdeBöyle cinli kardeşlerimize rastladınız mı pekiDurumdan hiçbir şekilde bahsetmediğiniz halde detay bilen oldu mu
Beni de yüz yüze baktırdığım fal bu kadar şaşırtmıştı. Adam isimle meslekle olayla bildi ya.Uygulamalarda değil ama telefonla bakan Zeynep öyle bence. Hatta bencesi yok kesin öyle sürekli zaten karşı tarafın ağzıyla konuşuyor. İstanbulda fal topiğinde kendisi hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Falların arasında çok fazla farklı laflar söylediği için Ya çok dikkatli dinlemek gerekiyor Ya da ses kaydı almak. Memnun olan da var olmayan da ama genel olarak çoğu insan ilk falından memnundur herhalde. Ben bir sefer baktırdım ve gerçekten bana duyduğum cümleleri bile söylemiştir. Mesela şunun gibi bir detay “sen çok masumsun” bu cümleyi bana karşı taraf söylemişti. Ya da senin mimiklerin çok mu güzel bu senin mimiklerini çok mu seviyor gibi bunu da ağzından birebir duymuştum. Ben bir kere baktırdım beni en çok şaşırtan falcı kendisidir ama bir daha baktırmam en azından bu yıl içinde. Çünkü nedense ikinci falı tutmaz gibi bir his var içimdeya o kadar çok detay verdi ki belki anlatsam şaşırırsınız ama sıkmak da istemiyorum
Kim buBeni de yüz yüze baktırdığım fal bu kadar şaşırtmıştı. Adam isimle meslekle olayla bildi ya.
Zeynep’e ismi ben söyledim ama onun haricinde hiçbir soru sormadı bana. İşte biraz ürperttiriyor beni bunlarBeni de yüz yüze baktırdığım fal bu kadar şaşırtmıştı. Adam isimle meslekle olayla bildi ya.
Adana Gazipaşa melekler kahvesinde can bey. 50 tlye baktırmıştım ben. Normalde telefonla bakmıyorlar ama korona muhabbetinden ötürü telefonda da bakılıyor galiba.Kim bu
Ben çok korkarak gittim zatenZeynep’e ismi ben söyledim ama onun haricinde hiçbir soru sormadı bana. İşte biraz ürperttiriyor beni bunlar
Serkan o zaman herkese bir şekilde döncek diye doğru dimi ?Harika anlattın vallaevet. Pespembeciler.
Ya bana Serkan bile yaz sonu dedi. Size 20 günde gelmeyen aylarca bana niye gelsin. Benim de tutmaz o zaman. Neyse ki kredisi çok değildi
Ayyy Serkan bana da asık dediYa benim sorduğum kişi sevgilim değildi sadece flörttü ve 9 10 aydır hiç konuşmuyorduk merakımdan sordum adam bana aşıkmış dediğine göre hahahahsh mayısta instadan sildi nasıl aşıksa? Ve sanırım hayatında biri var. O yüzden serkanın falını dinlerken hayal kırıklığı yaşadım zaten olmayack şeyler söylediheramora
İletişimler oldu ama öyle pişmanlık yaşayıp barışmaya yönelik bir şey olmadı. Bunun üzerine ben de net tavrımı koyup istemediğimi söyledim.Kaç kere baktırdın ? Bir de en ufak bir
İletisim bile olmadı mi ? Mesaj filan
Deniz Sonay'ı dene derim. Geçmişe yönelik nokta atışları yapan tek kişiydi. Gönderdiğim mesajlara karşı tarafın ne yazdığını söyledi ya. Gelecek vaatlerini göreceğiz tabi :)Ben de yakalamak için uğramıştım sonradan her övülene atlamamaya karar verdim. Deniz sonayı da merak ediyorum ama beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?