Binnaz Abla

Suna bak ya! Baska biri mi varmismis.. neden bu kadar gelgit yasatti o zaman. Bastan kestirip atsaydi. Bence yazmaman icin filan yapiyor.
Ben de öyle düşündüm birisiyle olabilecek biri değil olsa bile bir anda çıkmazdı yani ayıp ya.. hadi var bedduayı takma he de geç neyse sabır bakalım neler olacak

Benim halimden tek serkan anlıyor şu an tarih çıkmamış olsa bile sbaahı zor bekliyorum şu an birine atayım deidm kimse yok düzgün kudurmuş gibiyim şu an birisi baksın nolmuş diye merak ediyorum özleme atacaktım meşgul o da öööff sabahlar olmasın bana yine

Tatlım yanlış anlama ama erkekler bu tarz dramatik lafları pek sevmez. Yani helal etmiyorum, beddua vs. yerine güçlü durup oralı olmasan daha makbul olursun o salaklar için.

Serkan Batu’ya 17 nisanda atmisim. 20 gun icinde iletisim olacak demis -olmadi-, Mayis ayinda barismaniz olacak demis tabi ki olmadi :) size de haber vermek istedim. Bence gercekten bazi insanlari biz cok abartiyoruz..
Ben de sanırım nisanda atmıştım ve bana da 20 günde iletişim demişti

Tatlım yanlış anlama ama erkekler bu tarz dramatik lafları pek sevmez. Yani helal etmiyorum, beddua vs. yerine güçlü durup oralı olmasan daha makbul olursun o salaklar için.
Yo hayır aslında bilerek söyledim çünkü aşırı korktugunu biliyorum eğer yalansa yalanı çıksın vicdanı yara alsın diye ki öyle de oldu kırıldım dedi sonra uyudu sanırım gitti naparsa yapsın

Ay ben bilmiyorum kartları hala ama şimdi yani ben çorbanın kaşıkla içildiğinden yüzde Yüz eminsem bana çatalla da içersin çok mutlu olursun diyince sinirleniyorum makul pembe olsa okey ama bu pespembe yani
Harika anlattın valla evet. Pespembeciler.
Ben de sanırım nisanda atmıştım ve bana da 20 günde iletişim demişti
Ya bana Serkan bile yaz sonu dedi. Size 20 günde gelmeyen aylarca bana niye gelsin. Benim de tutmaz o zaman. Neyse ki kredisi çok değildi

Harika anlattın valla evet. Pespembeciler.

Ya bana Serkan bile yaz sonu dedi. Size 20 günde gelmeyen aylarca bana niye gelsin. Benim de tutmaz o zaman. Neyse ki kredisi çok değildi
Ya benim sorduğum kişi sevgilim değildi sadece flörttü ve 9 10 aydır hiç konuşmuyorduk merakımdan sordum adam bana aşıkmış dediğine göre hahahahsh mayısta instadan sildi nasıl aşıksa? Ve sanırım hayatında biri var. O yüzden serkanın falını dinlerken hayal kırıklığı yaşadım zaten olmayack şeyler söyledi heramora

Siz uzun süredir görüşmediğinizi belirtmiş miydiniz? Serkan da mı abartılıyor yaa

Bizim sevgililikti, 7 aydır görüşmüyoruz. Serkan neden ayrıldığımızı bildi, onun karakterini falan hiç anlatmamıştım ben, onu bildi. Tabi çoğu falcı geçmişi iyi okuyor ama gelecek sıkıntılı oluyor.

Siz uzun süredir görüşmediğinizi belirtmiş miydiniz? Serkan da mı abartılıyor yaa
Hayır ben falcılara detay vermem asla. Hisli biriyse kendisi söylesin isterim. Sadece x kişi benim hakkımda ne düşünüyor neler olacak diye sormuştum. O da sevgilim ve yeni ayrıldık falan sanmış ona göre yorum yapmış, cidden hayal kırıklığı. Anı ve geçmişi bilemedi ne yazıkki.

Hayır bi de yakalamak için kendimi yırttım. Serkan’cı arkadaşlar bi Serkan ın neleri tutturduğundaN bahsetsinler lütfen kimlerdi onlar neleri bilmişti Serkan acaba onlarda
Ben de yakalamak için uğramıştım sonradan her övülene atlamamaya karar verdim. Deniz sonayı da merak ediyorum ama beklicem

Ben de yakalamak için uğramıştım sonradan her övülene atlamamaya karar verdim. Deniz sonayı da merak ediyorum ama beklicem ha belki sen çok beğeneceksinn serkanı o yüzden bir şey diyemem
Ben ayrıntı verdim ama Serkan a. Yani ne kadar süre sevgili olduğumuzu söyledim, kimin ayrıldığını ve kaç ay önce ayrıldığımızı söyledim. Şu kadar zamandır iletişim yok dedim attım.

Bacım bu detaylarla ben bile fal bakardım sana
Ah bu ne kiiii, sen benim diğer verdiğim Ayrıntıları görsen eski fallarda bu en kısa hali. Çünkü bizim çoook karışık. Mesela o 7 ayda iletişim oldu ama saçma sapan şeyler oldu. Ondan bahsetmedim Serkan a. Kendisi bilmiş. İletişim yok demişsin ama olmuş olarak görüyorum demiş.

İyi bari bazı şeyleri kendisi bilmiş. Hayırlısı olsun senin için

Böyle cinli kardeşlerimize rastladınız mı peki Durumdan hiçbir şekilde bahsetmediğiniz halde detay bilen oldu mu

Dediğiniz gibi esinlenilmişte olabilir ,benimde bu örtüşme dikkatimi çektiği için belirttim.Yüzde yüz zaten emin olamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…