Ben de öyle düşündüm birisiyle olabilecek biri değil olsa bile bir anda çıkmazdı yani ayıp ya.. hadi var bedduayı takma he de geç neyse sabır bakalım neler olacakSuna bak ya! Baska biri mi varmismis.. neden bu kadar gelgit yasatti o zaman. Bastan kestirip atsaydi. Bence yazmaman icin filan yapiyor.
Kaç kere baktırdın ? Bir de en ufak birSerkan Batu’ya 17 nisanda atmisim. 20 gun icinde iletisim olacak demis -olmadi-, Mayis ayinda barismaniz olacak demis tabi ki olmadi :) size de haber vermek istedim. Bence gercekten bazi insanlari biz cok abartiyoruz..
Tatlım yanlış anlama ama erkekler bu tarz dramatik lafları pek sevmez. Yani helal etmiyorum, beddua vs. yerine güçlü durup oralı olmasan daha makbul olursun o salaklar için.Yani eğer doğruysa ben şu an hala inanmıyorum inanmak istemiyorum ya da 3 gün önce kavga ettik konusmama kararı aldık kimse yoktu kş karakter olarak sevgilisi olacak biri değil kendide heo Söyler bugun bir şey sordum ters cevap verdi noldu böylesin deidm kesip atmam gerekiyordu dedi başkası var dedi. Doğruysa mutluluklar dedim ama yalansa hakkım helal değildir dedim o bedduadan çok korkar bu yaptıgın çok ayıp falan filan yaptı iyi dedim doğruysa niye korkuyosun deidm. Eğer yalansa vicdan yapsın korksun diye bi ses kaydı attım ona dönmedi daha gerçi ama eğer doğruysa ve bi daha hiç konuşmazdak patlayanlar..... Serkan,melisa, Zülal, sevgi,beril,deniz,zeliş ,melek,liya,gaye, Tümay aklıma ilk gelenler bunlar
Ben de sanırım nisanda atmıştım ve bana da 20 günde iletişim demiştiSerkan Batu’ya 17 nisanda atmisim. 20 gun icinde iletisim olacak demis -olmadi-, Mayis ayinda barismaniz olacak demis tabi ki olmadi :) size de haber vermek istedim. Bence gercekten bazi insanlari biz cok abartiyoruz..
Yo hayır aslında bilerek söyledim çünkü aşırı korktugunu biliyorum eğer yalansa yalanı çıksın vicdanı yara alsın diye ki öyle de oldu kırıldım dedi sonra uyudu sanırım gitti naparsa yapsınTatlım yanlış anlama ama erkekler bu tarz dramatik lafları pek sevmez. Yani helal etmiyorum, beddua vs. yerine güçlü durup oralı olmasan daha makbul olursun o salaklar için.
Harika anlattın vallaAy ben bilmiyorum kartları halaama şimdi yani ben çorbanın kaşıkla içildiğinden yüzde Yüz eminsem bana çatalla da içersin çok mutlu olursun diyince sinirleniyorum makul pembe olsa okey ama bu pespembe yani
Ya bana Serkan bile yaz sonu dedi. Size 20 günde gelmeyen aylarca bana niye gelsin. Benim de tutmaz o zaman. Neyse ki kredisi çok değildiBen de sanırım nisanda atmıştım ve bana da 20 günde iletişim demişti
Ya benim sorduğum kişi sevgilim değildi sadece flörttü ve 9 10 aydır hiç konuşmuyorduk merakımdan sordum adam bana aşıkmış dediğine göre hahahahsh mayısta instadan sildi nasıl aşıksa? Ve sanırım hayatında biri var. O yüzden serkanın falını dinlerken hayal kırıklığı yaşadım zaten olmayack şeyler söylediHarika anlattın vallaevet. Pespembeciler.
Ya bana Serkan bile yaz sonu dedi. Size 20 günde gelmeyen aylarca bana niye gelsin. Benim de tutmaz o zaman. Neyse ki kredisi çok değildi
Siz uzun süredir görüşmediğinizi belirtmiş miydiniz? Serkan da mı abartılıyor yaaYa benim sorduğum kişi sevgilim değildi sadece flörttü ve 9 10 aydır hiç konuşmuyorduk merakımdan sordum adam bana aşıkmış dediğine göre hahahahsh mayısta instadan sildi nasıl aşıksa? Ve sanırım hayatında biri var. O yüzden serkanın falını dinlerken hayal kırıklığı yaşadım zaten olmayack şeyler söylediheramora
Bizim sevgililikti, 7 aydır görüşmüyoruz. Serkan neden ayrıldığımızı bildi, onun karakterini falan hiç anlatmamıştım ben, onu bildi. Tabi çoğu falcı geçmişi iyi okuyor ama gelecek sıkıntılı oluyor.Ya benim sorduğum kişi sevgilim değildi sadece flörttü ve 9 10 aydır hiç konuşmuyorduk merakımdan sordum adam bana aşıkmış dediğine göre hahahahsh mayısta instadan sildi nasıl aşıksa? Ve sanırım hayatında biri var. O yüzden serkanın falını dinlerken hayal kırıklığı yaşadım zaten olmayack şeyler söylediheramora
Hayır ben falcılara detay vermem asla. Hisli biriyse kendisi söylesin isterim. Sadece x kişi benim hakkımda ne düşünüyor neler olacak diye sormuştum. O da sevgilim ve yeni ayrıldık falan sanmış ona göre yorum yapmış, cidden hayal kırıklığı. Anı ve geçmişi bilemedi ne yazıkki.Siz uzun süredir görüşmediğinizi belirtmiş miydiniz? Serkan da mı abartılıyor yaa
Hayır bi de yakalamak için kendimi yırttım. Serkan’cı arkadaşlar bi Serkan ın neleri tutturduğundaN bahsetsinler lütfen kimlerdi onlarSiz uzun süredir görüşmediğinizi belirtmiş miydiniz? Serkan da mı abartılıyor yaa
Ben de yakalamak için uğramıştım sonradan her övülene atlamamaya karar verdim. Deniz sonayı da merak ediyorum ama beklicemHayır bi de yakalamak için kendimi yırttım. Serkan’cı arkadaşlar bi Serkan ın neleri tutturduğundaN bahsetsinler lütfen kimlerdi onlarneleri bilmişti Serkan acaba onlarda
Ben ayrıntı verdim ama Serkan a. Yani ne kadar süre sevgili olduğumuzu söyledim, kimin ayrıldığını ve kaç ay önce ayrıldığımızı söyledim. Şu kadar zamandır iletişim yok dedim attım.Ben de yakalamak için uğramıştım sonradan her övülene atlamamaya karar verdim. Deniz sonayı da merak ediyorum ama beklicemha belki sen çok beğeneceksinn serkanı o yüzden bir şey diyemem
Bacım bu detaylarla ben bile fal bakardım sanaBen ayrıntı verdim ama Serkan a. Yani ne kadar süre sevgili olduğumuzu söyledim, kimin ayrıldığını ve kaç ay önce ayrıldığımızı söyledim. Şu kadar zamandır iletişim yok dedim attım.
Ah bu ne kiiii, sen benim diğer verdiğim Ayrıntıları görsen eski fallardaBacım bu detaylarla ben bile fal bakardım sana
İyi bari bazı şeyleri kendisi bilmiş. Hayırlısı olsun senin içinAh bu ne kiiii, sen benim diğer verdiğim Ayrıntıları görsen eski fallardabu en kısa hali. Çünkü bizim çoook karışık. Mesela o 7 ayda iletişim oldu ama saçma sapan şeyler oldu. Ondan bahsetmedim Serkan a. Kendisi bilmiş. İletişim yok demişsin ama olmuş olarak görüyorum demiş.
Böyle cinli kardeşlerimize rastladınız mı pekiHayır ben falcılara detay vermem asla. Hisli biriyse kendisi söylesin isterim. Sadece x kişi benim hakkımda ne düşünüyor neler olacak diye sormuştum. O da sevgilim ve yeni ayrıldık falan sanmış ona göre yorum yapmış, cidden hayal kırıklığı. Anı ve geçmişi bilemedi ne yazıkki.
Dediğiniz gibi esinlenilmişte olabilir ,benimde bu örtüşme dikkatimi çektiği için belirttim.Yüzde yüz zaten emin olamayız.Evet çingene sesli yorum açmadı ama çok uzundur çingeneyle çok yoğun konuşan biri olarak kesinlikle kadın olmadığını söyleyebilirim.Ayrıca çingenenin öyle iki siteyle,sesli yorumla vs uğraşacak bir durumu olduğunu sanmıyorum.Evet ifade benziyor,çingeneden esinlenerek yazmış olabilir.Neden olmasın?çok zor değil yani
Böyle cinli kardeşlerimize rastladınız mı pekiDurumdan hiçbir şekilde bahsetmediğiniz halde detay bilen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?