Şimdi dinledim. Analizleri doğru ve geçmişi de bilmiş. Hatta bazı nokta atışları da olmuş. Olumsuz görmüş. Vade filan vermemiş ama.irem çerkezi öneriyomusunuzzz
Ben hiççç sevmemiştim. İade talep etmiştim iade etmişlerdi kredilerimi. 3 ay önce falandı. Ses kaydı atmıştı tam 10 dk. Ve arkadan çatır çutur sesler geliyordu. Bir de dümdüz kartları okumuş. Olumlu bi faldı. Hiç enerjim uymamıştıirem çerkezi öneriyomusunuzzz
Millet gider Mersin’e ben giderim tersine. Herkesin beğendiği insanlarla neden enerjim uymuyor ya enerjim mi bozuk benimŞimdi dinledim. Analizleri doğru ve geçmişi de bilmiş. Hatta bazı nokta atışları da olmuş. Olumsuz görmüş. Vade filan vermemiş ama.
bi ara ben aynı anda 4 kişiye atmıştım sende mi öyle yaptınSıkıntıdan çerezlik fal sepetin de mayın gibi sağa sola fal atmaya başladımalev seçkin, zülal şen, ayışığın... ayışığın dan dan dan kafama olumsuzlukları yağdırdı düşündüğüm olumsuzlukları... şimdi bu kadar fal için de ayışığının falı gerçekleşirse vay halimeeee
Bilge özdoğeu da öyle olumsuzu da söylüyor demişlerdi ona da gitmiştim ben. Olumluydu. Beğenmemiştim. Kaydın 5 dk sı astrolojiydi tarot çok azdıŞimdi dinledim. Analizleri doğru ve geçmişi de bilmiş. Hatta bazı nokta atışları da olmuş. Olumsuz görmüş. Vade filan vermemiş ama.
ay evetbi ara ben aynı anda 4 kişiye atmıştım sende mi öyle yaptınçok eğlenceli oluyor ama
Zişanın nasıldı olumlu muydu?ay evetzülal 5.30 dakikalık kayıt atmış, alev 7 dakika civarı, ayışığın 10 dakikalık... gece Zişan ne güzel motive etmişti oysa ki ama kendi mi alamıyorum falcılardan
Zişan konu hakkında düşüncesi aynı evet olacak diyor olumlu gibiydi yani, sadece çok sert açılar var bu ay dedi... 5 haziran ay tutulması ve 25 haziran'a kadar retro sonra işte güneş tutulması filan hep bir engebeler olacak dedi... ama olumlu tabir etti.Zişanın nasıldı olumlu muydu?
Hahahaha :)))Bu çingene hakikaten sorunlu galiba, kredi boşa gitmesin diye farklı isimle annem için fal gönderdik. Ona da bunu yazdı. Bir de kızıp tiplere giriyor.
Ay evet evlendirdi yüzüklendirdi çocuk çıkardı imkansız yani :)Pembeci mi olmus? Normalde olumsuza donuktur yani bana oyleydi sordugum soruyla alakali ve dedigi gibi olumsuz oldu.
Oh oh Allah çarşına pazar vermiş derler yaAy evet evlendirdi yüzüklendirdi çocuk çıkardı imkansız yani :)
Oh oh Allah çarşına pazar vermiş derler yasen istiyorsan eğer inşallah olsun tabi ♥
mumkun mu peki ?Fazla kredim vardı. Elif Hanzade'ye baktıran var mı? Eskiyle gelecek gördü. Of böyle olunca kafam çok karışıyor..
Oh oh Allah çarşına pazar vermiş derler yasen istiyorsan eğer inşallah olsun tabi ♥
Aman boşver o zaman Allah korusun raddesine geldiysen kurtulmuşsun, gazan mübarek olsunyok Allah korusun ,benim ki hırs
Ayyy ay ışığı çok kötüydü ben de. Bugun melisaya attım yeni biri gelmiş fal sepetinde ona attım öyle kovalıyorum ben deSıkıntıdan çerezlik fal sepetin de mayın gibi sağa sola fal atmaya başladımalev seçkin, zülal şen, ayışığın... ayışığın dan dan dan kafama olumsuzlukları yağdırdı düşündüğüm olumsuzlukları... şimdi bu kadar fal için de ayışığının falı gerçekleşirse vay halimeeee
olumsuzluk anlamında mı kötü ? yoksa saçmalamış mı ? ben de baya yeni bir hayat yolu çizdi bana tüm falları mı çöpe attıracak kadar olumsuz konuştuAyyy ay ışığı çok kötüydü ben de. Bugun melisaya attım yeni biri gelmiş fal sepetinde ona attım öyle kovalıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?