Zısan çok pahalı ya
Bana göre kendisi varlıklarla bakıyor, bu yüzden bilgiler, hatlar bazen karışabilirmelisa donukukta da bende şöle bsey oldu, falda dıyorki bakarken karşı tarafla ilgili, beni nasıl terketti nasıl benden vazgeçti hemen ,bu kadar kolaymıydı diyor dedi, aslında o beni terketti ben onu değil... o cümleleri ben söylüyorum yani... ama onun dışında sölediği şeylerde cok dogru.. o yüzden kötüde diyemiyorum kendisine...
Pffff olsa dükkan seninSuna baktırdım çıktı çat çat diyen yok mu
Suna baktırdım çıktı çat çat diyen yok mu
Ben artık kendisiyle gelecek göremiyorum. Kendisi yalvarsa da cok zor benim için.mumkun mu peki ?
Ya bana da pembeci gibi geliyor ama bilemiyorumzişana kalsa biz kavga ettıkten 10 gun sonra barışıyorduk, 6 ay oldu ses yok
Evet pahalıZısan çok pahalı ya
kadınlar gününe özel bir yolun var sitesinde %20 indirim varmış fal baktırmayı düşünenlere söyleyeyim. Ayrıca astro center da da %30 %40 indirim var ama ben bu siteye güvenmiyorum artık bi daha oraya baktırmam.
Aaaa hangi sebepten özel değilse? Ben de son zamanlarda orayı tercih ediyorum da. Bilmekte fayda varmerhaba siz de mi magdur oldunuz astro center yuzunden ? beni de sinir ettiler bir kere baktirdim bin pismanim
Aaaa hangi sebepten özel değilse? Ben de son zamanlarda orayı tercih ediyorum da. Bilmekte fayda var
2018' de yazılmış bir yorum bu gördüm durur muyumKankalar bu aralar yine acaip falim geldi. Son baktirdiigim iki kisi var:
Medyum Fatima: Bir gelmis, pir gelmis. Tozu dumana katmis yine. Bana da acaip bir fal yollamis, ani super bilmis.
Basirly Venus: Bu hatun yeni gelmis. Fotigrafindan pozitif enerji alince gondereyim dedim. Inanilmazdi. Her seyi bilmis, gecmisteki cok zor bir detayi bile bilmisAni acaip bilmis zaten. 5 krediyken mutlaka baktirin derim.
5 kredi vay beeee ne günlerimi2018' de yazılmış bir yorum bu gördüm durur muyum
Ahhahahahahhaha dedektif gibisin5 kredi vay beeee ne günlerimi
Ya bi de neler olmuş neler. Bi ara Zişan ın üyelik alıp kendini savunduğundan şüphe etmişler. Zümra nın başka falcılarla arkadaş olup bilgi aldığından, buraya üye olup birileriyle mesajlaştığından şüphe etmişler. Şevdar ın burayı okuyup bi üyenin falını buradan kopya çekerek baktığından şüphe etmişlerAhhahahahahhaha dedektif gibisin
2018' de yazılmış bir yorum bu gördüm durur muyum
Ay merhabaaaa. Ben sizi 2016 dan bdv den biliyorum yorumlarınızı çok seviyordum, çok gülüyordum o zamanlarHayırdır kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?