Binnaz Abla

Bana göre kendisi varlıklarla bakıyor, bu yüzden bilgiler, hatlar bazen karışabilir

merhaba siz de mi magdur oldunuz astro center yuzunden ? beni de sinir ettiler bir kere baktirdim bin pismanim

Aaaa hangi sebepten özel değilse? Ben de son zamanlarda orayı tercih ediyorum da. Bilmekte fayda var

merhaba kredi kartimla yapilan fazladan islem sonrasi kartimi iptal ettim simdi benden yeni kart bilgisi istiyorlar ben vermiyorum ... detaylari attim size DM

Arada sırada şimdinin çok pahalıları şevdar, doğa, zümra gibi falcıları aratıp bakıyorum çok önceden neler yazılmış diye. İlk duyulduklarında nasıl herkes tavsiye etmiş ya. Deli gibi kovalamış millet. 1 günde kredileri 150 den 1000 e çıkmış falan

2018' de yazılmış bir yorum bu gördüm durur muyum

Ahhahahahahhaha dedektif gibisin
Ya bi de neler olmuş neler. Bi ara Zişan ın üyelik alıp kendini savunduğundan şüphe etmişler. Zümra nın başka falcılarla arkadaş olup bilgi aldığından, buraya üye olup birileriyle mesajlaştığından şüphe etmişler. Şevdar ın burayı okuyup bi üyenin falını buradan kopya çekerek baktığından şüphe etmişler eğlenceli oluyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…