- 12 Ağustos 2019
- 139
- 194
- 103
sesleri karşılaştırdım çok benziyor evet ama birinde daha boğuk, birinde de daha berrak gibi emin olamadım ama tarz ve konuşma aynı :Sayışığı binnazdaki linda güler arkadaşlar, bence fiyasko, senaryo yazıyo kafasında o anki duruma göre, bende bu ıkı sıtede farklı senaryolar yazdı aynı konuyla ılgılı... sesınden tanıdım.. bence iyi değil..
Donukuk muDün baktirdigim faldan sonra sorduğum soruya Melisa bugun dönüş yapmış. Ve verdiği cevabın doğru olmadığından yüzde bi milyon eminim.
Hadi ya neden ki? Bi de yeni mi ogrendim net cevabi? Yoksa soru hakkini teyit etmek icin mi kullandin bildigin konuyu?Dün baktirdigim faldan sonra sorduğum soruya Melisa bugun dönüş yapmış. Ve verdiği cevabın doğru olmadığından yüzde bi milyon eminim.
Teyit etmek gibi diyebiliriz . Verdiği cevapla alakası yok durumun :) donukuk evetHadi ya neden ki? Bi de yeni mi ogrendim net cevabi? Yoksa soru hakkini teyit etmek icin mi kullandin bildigin konuyu?
Altta birisi yazmış bence de senaryo yazıyorolumsuzluk anlamında mı kötü ? yoksa saçmalamış mı ? ben de baya yeni bir hayat yolu çizdi bana tüm falları mı çöpe attıracak kadar olumsuz konuştu
Senin de herkesle enerjin pek tutmuyor belli, sen hiç astrocenteri denedin miKızlar bi anket yapsak süper olacak ama yeni konu açmak gerekiyor sanırım anket için
Yok ya tutmuyor. Astrocenter a hiç gitmedim ama oradan tavsiye eden de olmadı. Benim enerjimin tuttuğu falcılar genelde bu topicte sevilmiyor sanırımSenin de herkesle enerjin pek tutmuyor belli, sen hiç astrocenteri denedin mi
astrocenter da medyum gül e gitmiştim 3 4 ay oldu sanırım şu an hatta bugünler de nikahım var gül e göreYok ya tutmuyor. Astrocenter a hiç gitmedim ama oradan tavsiye eden de olmadı. Benim enerjimin tuttuğu falcılar genelde bu topicte sevilmiyor sanırımMelisa asya, Zişan ışık, şevdar avaz
Kesinlikle tam senaryoydu benim falım da benle alakalı bir nokta nile yoktuayışığı binnazdaki linda güler arkadaşlar, bence fiyasko, senaryo yazıyo kafasında o anki duruma göre, bende bu ıkı sıtede farklı senaryolar yazdı aynı konuyla ılgılı... sesınden tanıdım.. bence iyi değil..
Bunu da mi yaptılar ya pesastrocenter da medyum gül e gitmiştim 3 4 ay oldu sanırım şu an hatta bugünler de nikahım var gül e göre
Ben sanırım artık oranın ustası oldumYok ya tutmuyor. Astrocenter a hiç gitmedim ama oradan tavsiye eden de olmadı. Benim enerjimin tuttuğu falcılar genelde bu topicte sevilmiyor sanırımMelisa asya, Zişan ışık, şevdar avaz
Zişan ın vadesi daha var bana o yüzden bende bırakmadım onu. Spesifik bildiği şeyler de olmuştu öncedenBen sanırım artık oranın ustası oldumbir kaç kişi var beğendiğim ama beklediğim bi olay var o çıksın sonra netleşir öngörüleri. Zişanı bende çok severim hatta Binnaz da baktırdıpım tek falcı artık
Dediğin yerde fiyatlar nasıl :)Ben sanırım artık oranın ustası oldumbir kaç kişi var beğendiğim ama beklediğim bi olay var o çıksın sonra netleşir öngörüleri. Zişanı bende çok severim hatta Binnaz da baktırdıpım tek falcı artık
ben yurt dışında yaşadığım için benim için binnazdan bin kat daha avantajlı :) ama Türkiye için tam bilemiyorum sanırım orada faeklı bi hesaplama var, çünkü euro üzerinden hesaplanıyor :)Dediğin yerde fiyatlar nasıl :)
Kurtulmadım ama tam ; sevmiyorum ama hırs var icimdeAman boşver o zaman Allah korusun raddesine geldiysen kurtulmuşsun, gazan mübarek olsun
Ne demek bu anlaamdımDün baktirdigim faldan sonra sorduğum soruya Melisa bugun dönüş yapmış. Ve verdiği cevabın doğru olmadığından yüzde bi milyon eminim.
Zısan çok pahalı yaZişan ın vadesi daha var bana o yüzden bende bırakmadım onu. Spesifik bildiği şeyler de olmuştu önceden
Ne demek bu anlaamdım
1 gün sonra cevap verdi faldan sonra sorduğum soruya. Verdiği cevap gerçek dışı. Bambaşka biri varmış gibi konuştu. Ama bahsettiği kişinin eski sevgilisi olduğunu biliyorum benNe demek bu anlaamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?