Binnaz Abla

sesleri karşılaştırdım çok benziyor evet ama birinde daha boğuk, birinde de daha berrak gibi emin olamadım ama tarz ve konuşma aynı :S

Dün baktirdigim faldan sonra sorduğum soruya Melisa bugun dönüş yapmış. Ve verdiği cevabın doğru olmadığından yüzde bi milyon eminim.
Hadi ya neden ki? Bi de yeni mi ogrendim net cevabi? Yoksa soru hakkini teyit etmek icin mi kullandin bildigin konuyu?

Senin de herkesle enerjin pek tutmuyor belli, sen hiç astrocenteri denedin mi
Yok ya tutmuyor. Astrocenter a hiç gitmedim ama oradan tavsiye eden de olmadı. Benim enerjimin tuttuğu falcılar genelde bu topicte sevilmiyor sanırım Melisa asya, Zişan ışık, şevdar avaz

Yok ya tutmuyor. Astrocenter a hiç gitmedim ama oradan tavsiye eden de olmadı. Benim enerjimin tuttuğu falcılar genelde bu topicte sevilmiyor sanırım Melisa asya, Zişan ışık, şevdar avaz
astrocenter da medyum gül e gitmiştim 3 4 ay oldu sanırım şu an hatta bugünler de nikahım var gül e göre

Kesinlikle tam senaryoydu benim falım da benle alakalı bir nokta nile yoktu

Ben sanırım artık oranın ustası oldum bir kaç kişi var beğendiğim ama beklediğim bi olay var o çıksın sonra netleşir öngörüleri. Zişanı bende çok severim hatta Binnaz da baktırdıpım tek falcı artık

Zişan ın vadesi daha var bana o yüzden bende bırakmadım onu. Spesifik bildiği şeyler de olmuştu önceden

Dediğin yerde fiyatlar nasıl :)

melisa donukukta da bende şöle bsey oldu, falda dıyorki bakarken karşı tarafla ilgili, beni nasıl terketti nasıl benden vazgeçti hemen ,bu kadar kolaymıydı diyor dedi, aslında o beni terketti ben onu değil... o cümleleri ben söylüyorum yani... ama onun dışında sölediği şeylerde cok dogru.. o yüzden kötüde diyemiyorum kendisine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…