- 12 Ağustos 2019
- 139
- 194
- 103
ahahaha yorumunuz beni fatimaya gönderdi selammm bu ara da :))))) fatima nasıldı ???Hayırdır kız :)
ahahaha yorumunuz beni fatimaya gönderdi selammm bu ara da :))))) fatima nasıldı ???
forum da gün için de eskilere hep gidiyorum bugün gördüm bir ara akşam da fal sitelerini gezerken rastlayınca yapıştırıverdimNerden buldun kız o yorumu Fatimayı arattın mı yoksamvalla yazdığımı unutmuşum
Valla dehşetti nasıl olsun. Bir ara sağlık problemlerine sebep bıraktı. Şimdi dönmüş mü, falalemde mi??
forum da gün için de eskilere hep gidiyorum bugün gördüm bir ara akşam da fal sitelerini gezerken rastlayınca yapıştırıverdimevet şuan online yani yarım saat önce ben katina attım :)))))
Yorumlanınca hemen sende bize yorumlar mısın merak ettim şimdiforum da gün için de eskilere hep gidiyorum bugün gördüm bir ara akşam da fal sitelerini gezerken rastlayınca yapıştırıverdimevet şuan online yani yarım saat önce ben katina attım :)))))
Ya baktırma demiştim berbatBugün forum da bir yerler de medyum fatima ismini gördüm, ona da katina yolladım şimdi 50 tl katina fiyatı bakalım bugün cevap gelirse söylerim
Biz ne zaman gerçek bi falcı bulcaz1 gün sonra cevap verdi faldan sonra sorduğum soruya. Verdiği cevap gerçek dışı. Bambaşka biri varmış gibi konuştu. Ama bahsettiği kişinin eski sevgilisi olduğunu biliyorum ben
Ben max 1000 e baktırdım Engin gümüştü hiç bir şey bilemedi yorum yapmıs boş boş , o günden beri pahalı falcılara asla gitmemzişana kalsa biz kavga ettıkten 10 gun sonra barışıyorduk, 6 ay oldu ses yok
Mısırlı talia nasıl? Ecem23 varmış bi deBiz ne zaman gerçek bi falcı bulcaz
Ne güzel demekki atmışsın icinden mantıklı karar evresine gelmişsin , darısı başımızaBen artık kendisiyle gelecek göremiyorum. Kendisi yalvarsa da cok zor benim için.
Yazdım ya kiz rezaletti diye ..Ya baktırma demiştim berbat
gerçekten mi :S şevkim kırıldı şuan :))))))))Ya baktırma demiştim berbat
Mısırlı talia ya ben bi ara bakmıştım 4-5 ay önce ama fotosu falan itici gelmişti, atasım gelmemiştiMısırlı talia nasıl? Ecem23 varmış bi de
Belki seninkini bilir enerji meselesi bi yerde . Ben siteye güvenmediğim için hiç detay vermedim karşı tarafın adı benim adım belki enerji alamamıştır etraftangerçekten mi :S şevkim kırıldı şuan :))))))))
Baş harf verseydinBelki seninkini bilir enerji meselesi bi yerde . Ben siteye güvenmediğim için hiç detay vermedim karşı tarafın adı benim adım belki enerji alamamıştır etraftan
Şimdi de yüz yüze fala mı saralımOnline dan hayır yok kızlar çıkarsa da tek tük.
AhhahahahahahahhahaAy merhabaaaa. Ben sizi 2016 dan bdv den biliyorum yorumlarınızı çok seviyordum, çok gülüyordum o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?