- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
Yaaaa ne güzel... olumlu sanirim.BU arada fal sepeti özlem yılmaza gidebilirsiniz dün güzel bir fal bakmış banaen başından ne dediyse hala arkasında
Yine gaza geldim baktıracam çünkü bu kadın hiç pembeci değilBU arada fal sepeti özlem yılmaza gidebilirsiniz dün güzel bir fal bakmış banaen başından ne dediyse hala arkasında
Ilk falindan mi bir öngörü oldu ikinci kez gittiginden mi?Bende de oldu daha vadesine var o yüzden vadelerle ilgili bir şey diyemem ama ben memnunum. Binnazda tek ona gidiyorum artık.
Yaaa ben de Duygu'yu bekliyorum ama yok sanirim.Yine gaza geldim baktıracam çünkü bu kadın hiç pembeci değilama beğenenler pek yok sanırım
Yooo olumlu değil ama baya sövdü o sövdükçe ben rahatladımYaaaa ne güzel... olumlu sanirim.
Evet özlem değişik bir kadın ben memnun kalmıştım 2.yi baktırmıstım o hosıma gitmemişti telefon diye sanırım dün tekrar attım uuzun süre sonra baya begendim burdan bir kaç arkadaşa dinlettim begendiler onlarda gayet mantıklı ve hisli tabi nasıl olur gelecek bilemem amaÖzlem Yılmaz’dan ağzım açık kalmıştı. Su falı ama bir kaç üye ile özelden konuştum memnun kalmayanlarda var. Olumsuzdu falı ağladım baya. Söylediği bazı şeyler Gilda Koç ile aynıydı. Ama sonucu olumluya bağladı ve bende patladı . 10-12 haziranda dönüş olacak dedi olmadı . Tekrardan mı baktırsam ?
Karşı tarafı mı sövdü ? Anlığı iyi mi bildi ?Yooo olumlu değil ama baya sövdü o sövdükçe ben rahatladım
Karşı taraf evet. Anlığı iyi zaten yine güzel yorumlamıştı,1 ay verdi göreceğizKarşı tarafı mı sövdü ? Anlığı iyi mi bildi ?
Maalesef vadesinde bende tutmadı Nisanda baktırdım 10 - 12 haziran dedi. Ama sırf anlık için tekrardan baktıracağım belki .Karşı taraf evet. Anlığı iyi zaten yine güzel yorumlamıştı,1 ay verdi göreceğiz
Bence tekrar dinle hala etkileniyorsan ona göre karar vermen daha kolay olur. Ben bazen üzerinden zaman gecince zamaninda anlikta begendigim birine tekrar atayim diyorum sonra dinleyince vazgecebiliyorum o kadar da iyi degilmis dediklerim oldu bu sekilde.Maalesef vadesinde bende tutmadı Nisanda baktırdım 10 - 12 haziran dedi. Ama sırf anlık için tekrardan baktıracağım belki .
Cnm olumlu derken ikiniz tekrar olursunuz degil de bu sevimsiz kisi tekrar bir adim atar da sen de hincini cikarirsin gibi. Dilegimiz bu yönde.Yooo olumlu değil ama baya sövdü o sövdükçe ben rahatladım
Ha evet canım pişman olup dönecek dedi ama sen istemiyorsun dedi, silme hiçbir yerden coollugunu koru dediCnm olumlu derken ikiniz tekrar olursunuz degil de bu sevimsiz kisi tekrar bir adim atar da sen de hincini cikarirsin gibi. Dilegimiz bu yönde.
Sesli mi baktırdın ? Şu an telefonda bakıyorHa evet canım pişman olup dönecek dedi ama sen istemiyorsun dedi, silme hiçbir yerden coollugunu koru dedi
Sesli baktırdım. Önce telefon açıyor 1 saate sesliye dönerSesli mi baktırdın ? Şu an telefonda bakıyor
Açmış sesliiyiSesli mi baktırdın ? Şu an telefonda bakıyor
Bence falcılar sana reklam için ödemeliAçmış sesliiyi
Bence teklif olarak sunulsun en azından fal parası almasın yazık günah banaBence falcılar sana reklam için ödemeliBu da doldu şu an
İkisinden de. İlk falında dediği ilk aşama durumu yaşadım. Ve 2. Gittiğimde hiçbi şey anlatmadım direk attım. Anlatmadığım şeyleri bildi.Ilk falindan mi bir öngörü oldu ikinci kez gittiginden mi?
Bende gideceğim söverse eğer sen toparlarsın beniEvet özlem değişik bir kadın ben memnun kalmıştım 2.yi baktırmıstım o hosıma gitmemişti telefon diye sanırım dün tekrar attım uuzun süre sonra baya begendim burdan bir kaç arkadaşa dinlettim begendiler onlarda gayet mantıklı ve hisli tabi nasıl olur gelecek bilemem ama
Bitanem bekliyorum bi yakala önceBende gideceğim söverse eğer sen toparlarsın beniolumsuz söylüyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?