Binnaz Abla

Bilmem miii Ondan daha pahalı falcılar bir şey tutturamadigi oluyor. Enerji meselesi. Ve enerjiler değişken. Biz güzel düşünüyoruz güzel olsun Umarım her şeyin en güzeli olacakk. Serkanın fallari motive ediyor.

Ayy canım serkan bak özledim sesini ahahaahahah kuzumsun tabi güzel düşünüyoruz güzel olsun

Kızlar bir şey sorucam. YouTubeda denk geldi bugün, tarot açılımları yapıyorlar.
Denediniz mi siz hiç?

lizyaaa baya baya döktürmüşsün

Aslinda uzulecegim bir sey degildi, oylesine sordugum biriyle alakali bir yorumuydu ki sorumda bile bir sey beklemedigimi soylemistim, falini dinledikten sonra da Serkan’in soyledigi gibi bir hareketi bu kisiden zaten beklemiyordum olursa sasiriridim yani nitekim beni sasirtmadi Serkan sanirim anlik durumda iyi ama gelecek cok yakin gelecek disinda cok tutmuyor.

Evet olabilir,işte herkes bir olmuyor ne yazık ki bazen çok iyi biri bi başkasına hiçbir şey bilemiyor çok var öyle geçen de okumuştum. Ben de yakın gelecek oldu hep ama asıl olay vadesi var henüz bir şey diyemeyeceğim ama anlık analiz olaylar vs vs çok iyidir serkanın. Açıkçası biraz şaşırdım ya öyle olmasına

Bende de oldu daha vadesine var o yüzden vadelerle ilgili bir şey diyemem ama ben memnunum. Binnazda tek ona gidiyorum artık.

BU arada fal sepeti özlem yılmaza gidebilirsiniz dün güzel bir fal bakmış bana en başından ne dediyse hala arkasında

BU arada fal sepeti özlem yılmaza gidebilirsiniz dün güzel bir fal bakmış bana en başından ne dediyse hala arkasında
Özlem Yılmaz’dan ağzım açık kalmıştı. Su falı ama bir kaç üye ile özelden konuştum memnun kalmayanlarda var. Olumsuzdu falı ağladım baya . Söylediği bazı şeyler Gilda Koç ile aynıydı. Ama sonucu olumluya bağladı ve bende patladı . 10-12 haziranda dönüş olacak dedi olmadı . Tekrardan mı baktırsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…