Genellikle 11 11 30 arası açıyor ama gecenlerde saatler oynamıştı sen sabahları 11 de bakSerkan hiç online olmuyor. Bildirim gelmiyor bana
Bilmem miiiAhahhhahaah gel yavrum gelya sadeecr serkan değil ya herkes için diyorum bu kadar zamana takılan insanları anlamakta güçlük çekiyorum ya fal alt tarafı istiyor ki dakikası saati bile tutsun mümkün mü ya tutan yok demiyorum tabi ki tuttuğu zamanlarda oluyor ama tarihe bu kadar takılmamak lazım diye düşünüyorum. Bebeğim bunlar sana değildi ben biraz doldum da.
Ayy canım serkan bak özledim sesini ahahaahahahBilmem miiiOndan daha pahalı falcılar bir şey tutturamadigi oluyor. Enerji meselesi. Ve enerjiler değişken. Biz güzel düşünüyoruz güzel olsun Umarım her şeyin en güzeli olacakk. Serkanın fallari motive ediyor.
Çıkar çıkarSerkan batunun enerjisi iyide birde falı çıksa
Hala serkancıyızzzzz
lizyaaa baya baya döktürmüşsünRica ederim. Ben kartlari gorunce cok negatif bir sey hissetmedim, kalp kirikligi ve uzuntu olmus ama genel anlamda guzel kartlar var ve bence iletisim ve netlik gelecek karsi taraftan, ozellikle kilic asi bunu gosteriyor. Umarim olur, yazarsin mutlaka ben de merak ettim :)
TeşekkürlerBildirim bozuk canım sabahları online oluyor
Aslinda uzulecegim bir sey degildi, oylesine sordugum biriyle alakali bir yorumuydu ki sorumda bile bir sey beklemedigimi soylemistim, falini dinledikten sonra da Serkan’in soyledigi gibi bir hareketi bu kisiden zaten beklemiyordum olursa sasiriridim yani nitekim beni sasirtmadiSerkan Batu’nun ilk soyledigi kucuk bir sey oldu, Haziran ortasindan sonra soyledigi davranis biciminin su an taban tabana zitti oldu, yani karsi taraf soyledigi gibi degil soylediginin tam tersi sekilde davraniyor bu patlamanin da otesi sanirim
Evet olabilir,işte herkes bir olmuyor ne yazık ki bazen çok iyi biri bi başkasına hiçbir şey bilemiyor çok var öyle geçen de okumuştum. Ben de yakın gelecek oldu hep ama asıl olay vadesi var henüz bir şey diyemeyeceğimAslinda uzulecegim bir sey degildi, oylesine sordugum biriyle alakali bir yorumuydu ki sorumda bile bir sey beklemedigimi soylemistim, falini dinledikten sonra da Serkan’in soyledigi gibi bir hareketi bu kisiden zaten beklemiyordum olursa sasiriridim yani nitekim beni sasirtmadiSerkan sanirim anlik durumda iyi ama gelecek cok yakin gelecek disinda cok tutmuyor.
Bende de oldu daha vadesine var o yüzden vadelerle ilgili bir şey diyemem ama ben memnunum. Binnazda tek ona gidiyorum artık.Evet olabilir,işte herkes bir olmuyor ne yazık ki bazen çok iyi biri bi başkasına hiçbir şey bilemiyor çok var öyle geçen de okumuştum. Ben de yakın gelecek oldu hep ama asıl olay vadesi var henüz bir şey diyemeyeceğimama anlık analiz olaylar vs vs çok iyidir serkanın. Açıkçası biraz şaşırdım ya öyle olmasına
Aa sevindim darısı büyük şeylereSerkanın bana dediği bir şey oldu. Asıl konuyla ilgili ama ufak bir şey.
Seni Serkan fan clup altın üyesi seçiyorum heracığımBende de oldu daha vadesine var o yüzden vadelerle ilgili bir şey diyemem ama ben memnunum. Binnazda tek ona gidiyorum artık.
Biliyorsunuz başkan oldugum için üyeleri ben atıyorumSeni Serkan fan clup altın üyesi seçiyorum heracığım
Özlem Yılmaz’dan ağzım açık kalmıştı. Su falı ama bir kaç üye ile özelden konuştum memnun kalmayanlarda var. Olumsuzdu falı ağladım bayaBU arada fal sepeti özlem yılmaza gidebilirsiniz dün güzel bir fal bakmış banaen başından ne dediyse hala arkasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?