Binnaz Abla

Tarot zaman vermez diyorlar ama bazi kartlarin zamanlari var mesela Kilic asi kis mevsimidir, hava grubu burclari kova terazi ve ikizler donemi olabilir. Kis mevsimi veya Kova burcu donemi Ocak-Subat olabilir. Tabi umarim bu kadar uzamaz.

Serkan bende de baya bildi
Ama teyit edemediğim çok şey de var
O yüzden emin olamadım
Bir de sanki benim düşüncelerimi okumuş gibiydi
Bir kişinin ismini söyledim sadece ve durumumuzu yani ex dedim o kadar
Benim onun hakkındaki düşüncelerim-isteklerim falan nasılsa bunlar olacak demiş. Şaşırdım

Gercekten takmiyorsan ok ama yine de bir kirginlik olur icinde en azindan, senin adina üzüldüm ama hayirlisi olsun... bu sekilde Speedy Gonzales seklinde hemen bir baskasina kapildiysa ki bu zamanda ona da inanmam popüler kültür hersey hemen tükeniyor yarin da o tükenir bir anlik heves degisiklik ya da herneyse neyin hirsiysa biter gider.
Kardesi sana demisti hep uzakta tel.da konusuyor diye ve hatta sen de gormustun yanlis hatirlamiyorsam o zamandan durum belliymis aslinda. Temmuz da arasa da ona hic zaman harcama bence. Hareketli kipir kipir bi kiza benziyorsun, daha iyi, kisiligi daha oturmus belki daha cekici adaylar olacaktir
Serkan flörtleri mi demisti tek? Cogul mu konustu yani? Biri daha yakin olabilir, daha özel ama kisa süre vs gibi bir takim öngörüleri olmadi mi hic?
Benim de merak ettigim öngörüleri var yaz icin.

Benim de patladı yalnız değilsin Ben temmuz ağustos diyenlere inanmıyorum artık. Konuyu kapatmaya çalışıyorum ne kadar zor olsa. Bir Merkürü merak etmiştim ama cevap yazmıyor ve memnun olmayanlarda vardı. Bu arada hayatımda son dönemde bütün aksilikler beni buluyor. Fal yüzünden olabilir mi

Temmuz ağustosun gelişi hazirandan belli olur arayacak,dönecek adam biraz işaretler vermeye başlar.Hikaye bakar,arada bir yoklar vs..Adam yerin dibine girdi hala diyorlarki yok donecek edecek,ciddiyet isteyecek..bir anda başına saksımı düşüp 180 derece değişecek anlamıyorum..ben artık kabullenmeyi tercih ediyorum,tamam eskiden çok sevmişsede duygusu bitmiş,azalmış herneyse...bunu kabul edip,hırs çıkarayım,süründüğünü göreyim vs birşey katmıyor,aksine önüne bakmasını engelliyor insanın,kabulleniyorum o yüzden..

Serkan bir numaram her zaman zaten,anlık ve kişi analizi müthiştir güvenebilirsin hani tarih için bir şey diyrmrm bu değişken bir durum ama anlık düşünceler vs için güvenebilirisn

Teşekkür ederim ya umrumda değil zaten artık bitirdim beklemiyorum ben hayırlısı olsun herkes için serkan ve beril hala ciddi bir kişi oldugunu düşünmüyor bakalım olsada olmasa da farketmez ama insnaın içinde bir hınç var pişman olmasını istiyorum bakalım göreceğiz neler olacak

Canim sen karmaya inan ne demisler "what goes around comes around" gerisini yukari birak...
Semi mutlu eden seylere odaklan, bak ne güzel yaz da geldi Yeni normal olan tedbirlerden bahsetmiyorum bile yine de kaliteli zaman gecirmek olasi. Hadi ama gülümse

Aynen öyle canım, ben istemiyorum onu ama inanıyorum da İnşallah görürüm üzgün hallerini ben az sıyrıkla atlattım sükür geçti gitti olan parama oldu tek buna üzülüyorum

Bu arada tesadüf olabilir ama Gilda Koç geçmişte kalan biri ile iletişim olacak sen şans vermeyeceksin dedi. Bugün bunu birebir yaşadım. İsminde Ü U harfı yok ama Yine tesadüf olabilir. Asıl konu ( çok olumlu konuştu) henüz gerçekleşmedi . Vadesi 15 temmuz - ağustos çünkü 5 gün önce baktırdım Beklentiye girmemeye çalışıyorum

Gilda hanım bana göre tamamen kartlara göre yorum yapıyor his çok çok az minimize bence banada öngörüsü çıktı ama .yeni bir kişi ile birebir neler olacağını söyledi dediği şekilde birebir ilerlerdi.
hatta eski aşkınızla ilgili bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız canınız sıkılacak dedi dün tekrar canımı sıktı muhtesem ex .hatta ex iniz hayatınızda biri oldugundan süpheleniyor dedi birebir ağzından duydum tekrar baktırıcam ama sistemde göremiyorum

Bana aslında Şevdar Avaz’ın söylediği şeyleri söyledi. Hem Gilda hem Şevdar aynısını diyorsa acaba diyorum . Neden adım atmadığının sebebini ikisi birebir aynı söyledi.

Kızlar selam, son zamanlarda yorumlarına güvendiğim en azından anlık yorumlarına güvendiğim, verdikleri akla inandığım isimler Serkan Batu Kılıç, Tümay Cennet ve falsepeti Alex. dedikleri çıkar ya da çıkmaz, ama ben hiçbir şey yazmama rağmen benim hayatımı düşüncelerimi döken insanlar. Sizi seviyorum kızlar, sevgiler <3

Kızlar ben de forumun eski üyelerindenim. Artık 40 yılda bir fal anca baktırıyorum. Son dönemde burdan görüp beril yavuz ve serkan batuya baktırdım. Anlık ikisi de iyiydi. Serkan özellikle gerçekten bende de söylemediğim şeyleri bildi. Ama berilin vadesi geçti, serkanınki de bikaç güne doluyor, hiç umudum yok maalesef bilgi vermek istedim. Sağlıklı günler diliyorum hepinize

Serkanın vadesine çok takılmayın derim çünkü sarkıyor normal olarak zamanlama böyle birşey tutması bence cok büyük bişey gibi geliyor. Ama anlık yorumlama olsun duygular olsun üzerine tanımıyorum özellikle bana baktıgı son falında baya çok ayrıntı bildi,enerji meselesi tabi ama serkan en en begendiğim.

Merhaba çiçeğim. Iyiyiz sen nasılsın? Serkan geçmiş ve anda çok iyi. Gelecek çıkmazsa serkana değil sana geleceğim
Ahahhhahaah gel yavrum gel ya sadeecr serkan değil ya herkes için diyorum bu kadar zamana takılan insanları anlamakta güçlük çekiyorum ya fal alt tarafı istiyor ki dakikası saati bile tutsun mümkün mü ya tutan yok demiyorum tabi ki tuttuğu zamanlarda oluyor ama tarihe bu kadar takılmamak lazım diye düşünüyorum. Bebeğim bunlar sana değildi ben biraz doldum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…