Tarot zaman vermez diyorlar ama bazi kartlarin zamanlari var mesela Kilic asi kis mevsimidir, hava grubu burclari kova terazi ve ikizler donemi olabilir. Kis mevsimi veya Kova burcu donemi Ocak-Subat olabilir. Tabi umarim bu kadar uzamaz.Evet ben de kupa üçlüsü kılıç ası değnek dörtlüsü falan görünce bir heveslendim yine de yorum yapamadığım için belki de bunlar benim hayal kırıklığımdır diye düşündümüç buçuk aydır hiç iletişim yok olursa mutlaka yazarım ihtimal pek görmesem bile ben artık
Serkan bende de baya bildiSerkanı hala övüyorumserkan fan club baskanıyım yani o dediklerinin hala arkasında temmuz demişti en basında hala temmuz diyor bakalım neler olacak bildiği çok şeyler var da hepsini tek tek yazamıyorum fakat o flörtleri var demişti foto koyması biraz işi bozdu ama bakalım gerçi kişi umrumda değil artık
Gercekten takmiyorsan ok ama yine de bir kirginlik olur icinde en azindan, senin adina üzüldüm ama hayirlisi olsun... bu sekilde Speedy Gonzales seklinde hemen bir baskasina kapildiysa ki bu zamanda ona da inanmam popüler kültür hersey hemen tükeniyor yarin da o tükenir bir anlik heves degisiklik ya da herneyse neyin hirsiysa biter gider.Serkanı hala övüyorumserkan fan club baskanıyım yani o dediklerinin hala arkasında temmuz demişti en basında hala temmuz diyor bakalım neler olacak bildiği çok şeyler var da hepsini tek tek yazamıyorum fakat o flörtleri var demişti foto koyması biraz işi bozdu ama bakalım gerçi kişi umrumda değil artık
Benim de patladı yalnız değilsinBu arada benim fallar elimde patladıadam tivıtır profil resmine kızla foto koymuş tabi hala temmuzda gelecek diyenler var da bekleyen yok olan giden paralarıma oldu ama bi iki kişi kızı görmüştü bunlardan biri Merkür
Temmuz ağustosun gelişi hazirandan belli olurBenim de patladı yalnız değilsinBen temmuz ağustos diyenlere inanmıyorum artık. Konuyu kapatmaya çalışıyorum ne kadar zor olsa. Bir Merkürü merak etmiştim ama cevap yazmıyor ve memnun olmayanlarda vardı. Bu arada hayatımda son dönemde bütün aksilikler beni buluyor. Fal yüzünden olabilir mi
Serkan bir numaram her zaman zaten,anlık ve kişi analizi müthiştir güvenebilirsin hani tarih için bir şey diyrmrm bu değişken bir durum ama anlık düşünceler vs için güvenebilirisnSerkan bende de baya bildi
Ama teyit edemediğim çok şey de var
O yüzden emin olamadım
Bir de sanki benim düşüncelerimi okumuş gibiydi
Bir kişinin ismini söyledim sadece ve durumumuzu yani ex dedim o kadar
Benim onun hakkındaki düşüncelerim-isteklerim falan nasılsa bunlar olacak demiş. Şaşırdım
Teşekkür ederim ya umrumda değil zaten artık bitirdim beklemiyorum benGercekten takmiyorsan ok ama yine de bir kirginlik olur icinde en azindan, senin adina üzüldüm ama hayirlisi olsun... bu sekilde Speedy Gonzales seklinde hemen bir baskasina kapildiysa ki bu zamanda ona da inanmam popüler kültür hersey hemen tükeniyor yarin da o tükenir bir anlik heves degisiklik ya da herneyse neyin hirsiysa biter gider.
Kardesi sana demisti hep uzakta tel.da konusuyor diye ve hatta sen de gormustun yanlis hatirlamiyorsam o zamandan durum belliymis aslinda. Temmuz da arasa da ona hic zaman harcama bence. Hareketli kipir kipir bi kiza benziyorsun, daha iyi, kisiligi daha oturmus belki daha cekici adaylar olacaktir
Serkan flörtleri mi demisti tek? Cogul mu konustu yani? Biri daha yakin olabilir, daha özel ama kisa süre vs gibi bir takim öngörüleri olmadi mi hic?
Benim de merak ettigim öngörüleri var yaz icin.
Canim sen karmaya inan ne demisler "what goes around comes around" gerisini yukari birak...Teşekkür ederim ya umrumda değil zaten artık bitirdim beklemiyorum ben🗡 hayırlısı olsun herkes içinserkan ve beril hala ciddi bir kişi oldugunu düşünmüyor bakalım olsada olmasa da farketmez ama insnaın içinde bir hınç var pişman olmasını istiyorum bakalım göreceğiz neler olacak
Aynen öyle canım, ben istemiyorum onu ama inanıyorum da İnşallah görürüm üzgün halleriniCanim sen karmaya inan ne demisler "what goes around comes around" gerisini yukari birak...
Semi mutlu eden seylere odaklan, bak ne güzel yaz da geldiYeni normal olan tedbirlerden bahsetmiyorum bile yine de kaliteli zaman gecirmek olasi. Hadi ama gülümse
Gilda hanım bana göre tamamen kartlara göre yorum yapıyor his çok çok az minimize bence banada öngörüsü çıktı ama .yeni bir kişi ile birebir neler olacağını söyledi dediği şekilde birebir ilerlerdi.Bu arada tesadüf olabilir ama Gilda Koç geçmişte kalan biri ile iletişim olacak sen şans vermeyeceksin dedi. Bugün bunu birebir yaşadım. İsminde Ü U harfı yok amaYine tesadüf olabilir. Asıl konu ( çok olumlu konuştu) henüz gerçekleşmedi . Vadesi 15 temmuz - ağustos çünkü 5 gün önce baktırdım Beklentiye girmemeye çalışıyorum
Bana aslında Şevdar Avaz’ın söylediği şeyleri söyledi. Hem Gilda hem Şevdar aynısını diyorsa acaba diyorum . Neden adım atmadığının sebebini ikisi birebir aynı söyledi.Gilda hanım bana göre tamamen kartlara göre yorum yapıyor his çok çok az minimize bence banada öngörüsü çıktı ama .yeni bir kişi ile birebir neler olacağını söyledi dediği şekilde birebir ilerlerdi.
hatta eski aşkınızla ilgili bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız canınız sıkılacak dedi dün tekrar canımı sıktı muhtesem ex .hatta ex iniz hayatınızda biri oldugundan süpheleniyor dedi birebir ağzından duydum tekrar baktırıcam ama sistemde göremiyorum
Serkanın vadesine çok takılmayın derim çünkü sarkıyor normal olarak zamanlama böyle birşey tutması bence cok büyük bişey gibi geliyor. Ama anlık yorumlama olsun duygular olsun üzerine tanımıyorum özellikle bana baktıgı son falında baya çok ayrıntı bildi,enerji meselesi tabi ama serkan en en begendiğim.Kızlar ben de forumun eski üyelerindenim. Artık 40 yılda bir fal anca baktırıyorum. Son dönemde burdan görüp beril yavuz ve serkan batuya baktırdım. Anlık ikisi de iyiydi. Serkan özellikle gerçekten bende de söylemediğim şeyleri bildi. Ama berilin vadesi geçti, serkanınki de bikaç güne doluyor, hiç umudum yok maalesefbilgi vermek istedim. Sağlıklı günler diliyorum hepinize
Merhaba çiçeğim. Iyiyiz sen nasılsın? Serkan geçmiş ve anda çok iyi. Gelecek çıkmazsa serkana değil sana geleceğim
Ahahhhahaah gel yavrum gelMerhaba çiçeğim. Iyiyiz sen nasılsın? Serkan geçmiş ve anda çok iyi. Gelecek çıkmazsa serkana değil sana geleceğim
Bildirim bozuk canım sabahları online oluyorSerkan hiç online olmuyor. Bildirim gelmiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?