Binnaz Abla

Falda his önemli bende bu gün bunu DESTAN ADA da test ettim ... ve çok başarılı olduğunu Binnaz abladaki bütün falcıları deneyen biri olarak canlı falda bizzat gördüm . . Sonuçta fala inanma falsız kalma ..

Kızlar selam, kaç gündür girmiyodum. Ama beklemediğim bi fal çıktı söyleyeyim dedim. Serkan Batu, benim beklediğim kişi ile ilgili gelecek noktasında bilemedi. Haziran ayında konuşacağımızı söyledi konuşmadık ama bana başka birini daha görmüştü ve tam tarif ettiği gibi başka biriyle tanıştım ve çocuk bana yazıyor vs. Bu noktada bildiği bir şey oldu. Paylaşmak istedim.

Baktırdım Özleme. Sanırım bu da Ayışığın ve Yeşilçingene gibi olumsuz konuşmayı sever 10-12 haziranda adım atacaktı dediniz adım yok. Şimdi de çok olumsuz konuştu . Anlığı 70 % bildi benimle ilgili. Tutmadığı şeylerde oldu. 15 gün -1 ay içerisinde iletişim olacak ama umudunu kes bundan diyorKarşı taraf analizi bence yanlış ama bilemem tabi ... Tekrar baktırmam zaten . Gilda Koç’un söylediği ufak tefek şeyleri yaşıyorum bu arada .

Tek Özleme katıldığım şey : fal fazla baktırma dedi . Buna katılıyorum

Bende baktırdım Özlem Yılmaza,çok beğendim.Anı,geçmişi ve beni,çevremdeki kişileri çok iyi anlatmış.İçimde kimsenin bilmediği,konuşmadığım şeyleride bilmesi şaşırttı..Benimde eskiyi gömmüş ama haklı ve cidden adamda olan özellikler söyledikleri..Geleceği bakalım göreceğiz

İlk falında sonucu olumlu görup vadesi tutmayınca ikincide olumsuz görmesi biraz garip geldi . Burasını çok takip ediyorum ve genelde çoğu falcının yaptığı iş. Zaten fallara inancım çoktan gitti artık eğlence oldu. Bu arada yeni birisi ile olacaksın dedi ( tipi Yeşilçingene anlattığı gibi ) . Bu zaten beğendiğim tip zihnimi okumuş bence belirttiğim gibi ilk falında vadesi tutmadığı için çokta takmıyorum.

Bence ilk faldan sonra bozuyorlar.Atarken çok az bilgi verdim,eskisi için hiçbirsey anlatmadım sadece uzaklaştım kestim dedim.Buna ragmen o adamın karakterinde neler sorun ve onunla neden olmaz çok güzel tespit etmiş.Gelecek çok uzun gelecek söylemedi zaten,yakın dönem içinde diğer birçok falcıyla benzerdi.Vadeleri çok dikkate almıyorum o kadar kimse bilemez bence

Kesinlikle katılıyorum bu bence eğlence olarak yapılmalı , sonuçta hiç birimize zorla fal baktırmıyorlar .. Ve geleceği Rabbimden başka kimse bilemez... he bunların içinde bazen hisleri kuvvetli özel insanlar oluyor .. Sadece o kadar .

Bayadır baktırmıyordum birkaç kişiye baktırıp öncekinden daha uzun ara vereyim diye düşündüm.Bilge olumsuzu söyleyen biri,iki ay önce baktırmıştım olumlu sayılacak bir fal baktı,ona attım ama durumlar biraz değişmişti yine olumlu konuştu.Astrolojiye dayalı bazı tarihlerde belirtiyor,Bilgenin dedikleri size çıktımı merak ettim. B Babypink100 sen sanki Bilgeye baktırıyordun?

Kızlar Bilgeye baktıran söylerse bende sevinirim krizim tuttu bayadır kendimi tutuyorum baktırmıyorum ama artık cidden düzgün bakan birine baktırmak istiyorum

Kızlar Bilgeye baktıran söylerse bende sevinirim krizim tuttu bayadır kendimi tutuyorum baktırmıyorum ama artık cidden düzgün bakan birine baktırmak istiyorum
Serkan Batuyu herkes çok beğeniyor denedinmi?Ben bugün yine baktırdım çok güzeldi ve detaylı.Gelecek çıkan şeylerde oldu,çıkmayanda ama belki vadesi sarkmıştır.Genel olarak diğer iyi falcılarla paralel konuştu çünkü..
Özlem yılmazı da çok beğendim dün fal sepetinde.Ikiside fiyat olarak daha uygun Bilgeden

Evet şekerim baktırdım, hatta çıkan bir fal haberiyle geldim bir iki sayfa geriye gidersen görebilirsin belki. :) Ama asıl ölesiye beklediğim biri ile ilgili değil farklı bir adayın varlığı dediği durum birebir çıktı. Asıl beklediğim çıkmadı vadeside patladı.

Ay bugün banada yeni birini gördü temmuzda,bakalım çıkacakmı?Yani birşey olmaz onla dedi ama olsun yinede moral olur :)

Gördüm mesajını.Yeni kişiyle ilişki falan öngördümü sana?bana ilişki olmayacak dedi

Gördüm mesajını.Yeni kişiyle ilişki falan öngördümü sana?bana ilişki olmayacak dedi
Bana yeni kişinin özelliğini Serkan , Özlem ve Yeşilçingene aynı tarif etti Beğendiğim tip zaten. Çıkarsa yazarım . Harf konusunda Serkan ve Özlem aynı , Çingene farklı.

Bana yeni kişinin özelliğini Serkan , Özlem ve Yeşilçingene aynı tarif etti Beğendiğim tip zaten. Çıkarsa yazarım . Harf konusunda Serkan ve Özlem aynı , Çingene farklı.
Özlem ve yeşilçingene bana yeni kişi söylemediler.Özleme baya ağzım açık kaldı ama ya..Benim eskinin ciğerini okudu kadın resmen,ne kadar pis tarafı var bilip söyledi,hiçbir falcı bu kadar net görememişti.Nankör,double nankör bu adam,bundan sonrada evlilik vs yapmaz dedi..

Ya aslında doğrudur... Bana da karşı tarafı çooook olumsuz tarif etti çapkın , ciddi değil , bencil . Başka baktırdığım çok iyi denilenler Zişan, Melisa , Beril, Şevdar ( Şevdar bencil dedi gerçi ama iyi adam )ve bir sürü başka çok ciddi , iyi niyetli, sadık biri olduğunu söylediler ... Ben aşağı yukarı adamı bilirim çok ciddi biri çapkınlığını hiç görmedim ... Yani bilemedim... Eğer öğrenirsem zaten yazarım ....

Banada şöyle söyledi yani karşı taraf bana duygularını açıklıcak ama ben aklımdaki kişi yüzünden istemicem olmayacak gibi bu minvalde bişiler söyledi. Ama ben denemeyi düşünüyorum açıkcası çünkü aklımdaki kişiyi çok uzun zamandır bekliyorum ve bekledikçe psikolojim bozuluyor. Ona olan bağlılığım bana zarar vermeye başladı. Karşıma çıkmışken yakışıklı ve efendi birini denemek istiyorum artık sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…