Binnaz Abla

Selam canlarim. Is yoğunluğundan bakamiyorum cikan bisey var mi... nesibeye baktircagim kapis kapis ediliyor nesibe yakalamak zor

Para parayı çekiyo derler,Nesibe de de müşteri müşteriyi çekiyo.Kapış kapıs olduğunu gören gaza gelip dahada çok kapış kapış oluyo.Çorap söküğü bu böyle gider artık.Keşke bi dediğide çıksa..Taha da falsepeti canım.

Son düzenleme:
Ben eminim Barış ın kopyalamadığına.Yersiz kuruntu seninki.Öyle bi şüphem olsa önerirmiydim hiç?Yerden yere vururdum vallahi Barış'ı.İçini ferah olsun bu konuda.

tamam alcanzar bacı sen dediysen deneyecem sende buranın reisi gibisin tamam ben atcam sana barışın falını baktırınca kalbimi bozdu bu yazılı falcılar önceden böyle değildim tahayıda göndercem sana onuda yakalayımda:18::18:

Taha falcıların içinde en düzgünü diyebilirim.Barış ta Taha da bunu yapmaz canım emin ol.Ayrıca sanki sesli fal çokmu iyi.Bana salladıktan sonra istediği kadar sesli olsun ha kopya ha sallama ne farkeder?Mesela Defne bana sesli bakmıştı.18dk lık fal neye yarar gereksiz detaylar ve çuvallamış bi geçmiş.İnan sesli falla yazılı arasında uçurum yok önemli olan yorum.Taha profiline güzel bi söz yazmış benimde çok sevdiğim bi laftır.Söz uçar yazı kalır.Ben dedim diye denemende gerekmiyo,bunlar sadece görüş ve tavsiyelerim.

Son düzenleme:

valla arkadaşlar bana en iyi falı şu ana kadar Nalan Hn. baktı.o kadar karışık cümleler arasında öyle şeyler söylüyor ki şaşırıp kalıyorum.bence hisleri cidden kuvvetli bir insan. fincana bağlı kaldığını sanmıyorum. telvelerden belli olamayacak şeyler bunlar.

Günaydin canlarim
Hayirli Cumalar :)

Bu arada falsepeti ucmadan önce tahaya fal baktirmi$tim simdi o fal yook ne dediginide fazla hatirlamiyorum.
Ama barisi begendim gercekten cevremdeki insanlari analiz edi$i bile dogru. Söylediklerinin vadesi ilk baharla baslayip 2015 e uzaniyor baya uzun .

Şu Barış'la Taha'ya çok önceden baktırıp da dedikleri olan-olmayan daha çok sayıda insan gelse de yorum yapsa keşke.su ana kadar iyi gidiyolar an ve analiz konusunda bakalım..

Sanada canım hayırlı cumalar.
Ben falsepetine o durumu düzenlemeye girmeden önce sordum.Mevcut durumdaki fallarımız sistemden silinirmi diye?Bana sadece kredilerimizi kullanmamız gerektiğini diğer varolan herşeyin aynen kalacağını söylediler.Ben kontrol ettim düzenlemeden sonra silinmemiş.İstersen mail atıp sor.Bellimi olur belki kredi hediye ederler sana.

Şu Barış'la Taha'ya çok önceden baktırıp da dedikleri olan-olmayan daha çok sayıda insan gelse de yorum yapsa keşke.su ana kadar iyi gidiyolar an ve analiz konusunda bakalım..

Evet dediğin doğru çok iyi olur.Dün Taha ile ilgili bikac cıkan yorum geldi.Off bana verdiği ilk süre teee sonbahar.Barış ında uzun vadeli.Yani benim gelecek değerlendirmem pek geç gelecek.

Evet dediğin doğru çok iyi olur.Dün Taha ile ilgili bikac cıkan yorum geldi.Off bana verdiği ilk süre teee sonbahar.Barış ında uzun vadeli.Yani benim gelecek değerlendirmem pek geç gelecek.

Bana da Barış'ın dediği tarih ağustos ayı.. daha çok var yani..o kişiyle evleneceğimi söyledi. mesleğini filan yazdı ?

Ben Taha ya gecen yil Martta mi ne kahve baktirmistim, ama begenmemistim. Tavsiyelerden olusuyordu, sordugum kisiyle ilgili bir seyler bilmisti, kasimda biriyle tanisacaksin dedi, cikmadi. Kahvesini begenmedim, tarotuna bir sey diyemem.

Ben Taha ya gecen yil Martta mi ne kahve baktirmistim, ama begenmemistim. Tavsiyelerden olusuyordu, sordugum kisiyle ilgili bir seyler bilmisti, kasimda biriyle tanisacaksin dedi, cikmadi. Kahvesini begenmedim, tarotuna bir sey diyemem.
Cherry Taha profil yazısında kahve falını açıklamış.Değişmiş profil yazısı görmediysen bi oku istersen canım.Dün geceki yiğit özel mesajimi gördün degilmi?

Son düzenleme:
Cherry Taha profil yazısında kahve falını açıklamış.Değişmiş profil yazısı görmediysen bi oku istersen canım.Dün geceki yiğit özel mesajimi gördün degilmi?

Vallahi Taha hakli, kahvede sekilde ne cikarsa onu okuyorsun, her zaman sorunun cevabi olmayabiliyor. Taha yi ve Baris i param olunca tarotta denemek isterim

Gordum tabi , vallahi heyecanlandim hadi bakalim Yigit in tutturdugu insanlarin sayisi artiyor, insallah bize de tutturur, ben gelecek hafta baktirmaya kesinlikle karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…