Selam canlarim. Is yoğunluğundan bakamiyorum cikan bisey var mi...nesibeye baktircagim kapis kapis ediliyor nesibe yakalamak zor
Ayyy severim oyle falciyi. Paraci olmayack:))) ya taha hangi sitede...taha veya nesibeyi denemek isterim
Ben eminim Barış ın kopyalamadığına.Yersiz kuruntu seninki.Öyle bi şüphem olsa önerirmiydim hiç?Yerden yere vururdum vallahi Barış'ı.İçini ferah olsun bu konuda.
Para parayı çekiyo derler,Nesibe de de müşteri müşteriyi çekiyo.Kapış kapıs olduğunu gören gaza gelip dahada çok kapış kapış oluyo.Çorap söküğü bu böyle gider artık.Keşke bi dediğide çıksa..Taha da falsepeti canım.[
haklısın bence de.. popüler olmanın verdiği bir artış durumu var. ama ahım şahım birşey de demiyor aslında..yazıya döksek bişy yok pek..
benim şu kehanetçilerden biri tutturursa kehanetleriyle yazıcam valla..
tamam alcanzar bacı sen dediysen deneyecemsende buranın reisi gibisin tamam ben atcam sana barışın falını baktırınca kalbimi bozdu bu yazılı falcılar önceden böyle değildim tahayıda göndercem sana onuda yakalayımda:18::18:
Para parayı çekiyo derler,Nesibe de de müşteri müşteriyi çekiyo.Kapış kapıs olduğunu gören gaza gelip dahada çok kapış kapış oluyo.Çorap söküğü bu böyle gider artık.Keşke bi dediğide çıksa..Taha da falsepeti canım.[
haklısın bence de.. popüler olmanın verdiği bir artış durumu var. ama ahım şahım birşey de demiyor aslında..yazıya döksek bişy yok pek..
benim şu kehanetçilerden biri tutturursa kehanetleriyle yazıcam valla..
Aynen canım ya sana yemin ediyorum Nesibe nin on dakikalık falının 4 dakikası gelecek yorumu.Açılîş konuşması,hayat tavsiyeleri ki (hiç sevmem ,Rezzan yaşında birinden tabiki tavsiye seve seve alırım.Ancak yaşı benden küçük olan Nesibe bana sadece fal yorumu yapabilir,bende bunun için fal baktırıyorum.)Sonra kartlara dokunması gerektiğini bilgisayardan bakamadığını anlatır,bide falı niye geç gönderdiği olayına girer kalır 4 dak.Ha keşke oda çıksa canımı yesin.
Aynen canım ya sana yemin ediyorum Nesibe nin on dakikalık falının 4 dakikası gelecek yorumu.Açılîş konuşması,hayat tavsiyeleri ki (hiç sevmem ,Rezzan yaşında birinden tabiki tavsiye seve seve alırım.Ancak yaşı benden küçük olan Nesibe bana sadece fal yorumu yapabilir,bende bunun için fal baktırıyorum.)Sonra kartlara dokunması gerektiğini bilgisayardan bakamadığını anlatır,bide falı niye geç gönderdiği olayına girer kalır 4 dak.Ha keşke oda çıksa canımı yesin.
Nesibenin agzi iyi laf yapiyor ondan canim balim bilmem ne iste
Marple, saraylı bugün girmedi ya.. içimde kalıcak bu gidişle.. dedikleri çıkıyo mu bari? hani sen olumsuz tek birşey desen vazgeçicem bu ay uçtum çünkü
Ha işte bu herkesi sevip ilgi gösterince ,sevilip ilgi görüyosun.
Marple, saraylı bugün girmedi ya.. içimde kalıcak bu gidişle.. dedikleri çıkıyo mu bari? hani sen olumsuz tek birşey desen vazgeçicem bu ay uçtum çünkü[/ bitanem cikti ditemem ama terapi gibi bilmiyorum uzun vadede cikicak sanki
Günaydin canlarim
Hayirli Cumalar :)
Bu arada falsepeti ucmadan önce tahaya fal baktirmi$tim simdi o fal yookne dediginide fazla hatirlamiyorum.
Ama barisi begendim gercekten cevremdeki insanlari analiz edi$i bile dogru. Söylediklerinin vadesi ilk baharla baslayip 2015 e uzaniyor baya uzun .
Sanada canım hayırlı cumalar.Günaydin canlarim
Hayirli Cumalar :)
Bu arada falsepeti ucmadan önce tahaya fal baktirmi$tim simdi o fal yookne dediginide fazla hatirlamiyorum.
Ama barisi begendim gercekten cevremdeki insanlari analiz edi$i bile dogru. Söylediklerinin vadesi ilk baharla baslayip 2015 e uzaniyor baya uzun .
Şu Barış'la Taha'ya çok önceden baktırıp da dedikleri olan-olmayan daha çok sayıda insan gelse de yorum yapsa keşke.su ana kadar iyi gidiyolar an ve analiz konusunda bakalım..
Evet dediğin doğru çok iyi olur.Dün Taha ile ilgili bikac cıkan yorum geldi.Off bana verdiği ilk süre teee sonbahar.Barış ında uzun vadeli.Yani benim gelecek değerlendirmem pek geç gelecek.
Şu Barış'la Taha'ya çok önceden baktırıp da dedikleri olan-olmayan daha çok sayıda insan gelse de yorum yapsa keşke.su ana kadar iyi gidiyolar an ve analiz konusunda bakalım..
İnsallah olur canım .Bana da Barış'ın dediği tarih ağustos ayı.. daha çok var yani..o kişiyle evleneceğimi söyledi. mesleğini filan yazdı ?
Cherry Taha profil yazısında kahve falını açıklamış.Değişmiş profil yazısı görmediysen bi oku istersen canım.Dün geceki yiğit özel mesajimi gördün degilmi?Ben Taha ya gecen yil Martta mi ne kahve baktirmistim, ama begenmemistim. Tavsiyelerden olusuyordu, sordugum kisiyle ilgili bir seyler bilmisti, kasimda biriyle tanisacaksin dedi, cikmadi. Kahvesini begenmedim, tarotuna bir sey diyemem.
Cherry Taha profil yazısında kahve falını açıklamış.Değişmiş profil yazısı görmediysen bi oku istersen canım.Dün geceki yiğit özel mesajimi gördün degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?