Binnaz Abla

Yok canım pembe tablonun yanından geçmiyo Taha.Bilmiş helâl olsun.

Bana da barisin yorumu Geldi !!!!

Evet su an yasadiklarimi cok net yorumlamis her konuda hakli !! begendim dogrusu tavsiye ederim

Üc ay zaman vermis hayirlisi Insallah dedikleri cikar beklemekten basta care yok derim Ben bu ise

Barışı gelecek için değerlendiremem zamanı var ancak genel yorum itibariyle gayet başarılı bence ,olmumlu tablo çizmek için uğraşmamasıda bu kadar pembe tablocunun içinde bence artı yönü.

Aynen öyle Ester Kira- Kiraze,Ecren Kaila -Samira Günal.Bunlara akıl sır erdiremeyiz biz kardeş.

ben barışı pek beğenmemiştim sorularıma cevap vererek fal bakmamıştı.
demesine göre benim eskisiyle 3 4 hafta içinde bi konuşma sonra buluşma olacak.
bu arada ocağın başlarında baktırmışım 1 2 haftaya süre dolar ki ben şu an başka şehire geldim konuşma vs olcağını sanmıyorum 2 hafta sonra onun olduğu yere gidicem.
bakalım çıakrsa yazarım ama umudum yok kızlar.

Aynen öyle Ester Kira- Kiraze,Ecren Kaila -Samira Günal.Bunlara akıl sır erdiremeyiz biz kardeş.

Gerçekten o hoennire ablamda bende baktırdık hergün gitsen bişicik demez bu nasıl açgözdür mert olduğunu bilsem ona gitmezdim saf kafam zaten bana şuana kadar bi nesibenin dediği çıkıyor bide yeni bi şekilde madamsalunun cıkıyor biraz zamanı var o kadar falı liste yapcam buraya ak kara çıksın alcanzar abla şu barışa baktırsammı :26::26::26:ben yazılı fal sevmiyorum şimdi baktım meşgul falını bana atabilirmisin hep kopyalıyolar gibi geliyii bana

Kizlar telvede aynisaya baktiran varmi

kaçar mı benden? bugün baktırdım..olumsuz yorumlardan etkilenip dedim ben bu adam ararsa yanıt bile vermiycem. sence dedim.. bi ay soylemiş. o zamana kadar şans ver. bu ketum adam açılacak sana demiş. istemezsen yoluna bakarsın ama şimdiden yapma seni şaşırtacak demiş.. ama uzun bir yorum değildi.. ücreti düşük old. için bişey demiyorum. belki ilerde uzun yorumlar da yapar ?

10 dakika telvede bekledim bekledim seytani kirdim ve ekrani kapattim :)

Vallahi canım Barış' olan kanaatim olumlu.Bunu defalarcada yazdım.Gelecek için çıktı diyemem,üç hafta falan oldu baktırdığım.Ancak genel yorumu bence gayet iyi.Avutur cinsten ,pembe hayallerle dolu bi yorumu yok.Ben Barış' ı öneririm sana.Yinede son karar senindir canım.Ben tavsiye ederim sadece.Yok canım kopya fal zaten çok belli ediyor kendini.Barış a bu konuda da güvenebilirsin.

Son düzenleme:

falını atmak istemedin sanırım alcanzar ablam canın sağolsun mesaj atamıyorum ben mesaj sınırı mı ne var bunda doldurup sana ben atıcam baktırınca kopyala varmı yokmu söyle tahayı da kovalıyorum

Selam canlarim. Is yoğunluğundan bakamiyorum cikan bisey var mi... nesibeye baktircagim kapis kapis ediliyor nesibe yakalamak zor

Selam canlarim. Is yoğunluğundan bakamiyorum cikan bisey var mi... nesibeye baktircagim kapis kapis ediliyor nesibe yakalamak zor

nesibeye facebooktan mesaj atcan özgece kardeş ben cok uğrasmıstım ama bugün bakarmısın dedim yeni baktık bişi olsun öle gel dedi o konuda anlayışsız kadın boşyere para saçıyorum sanki baksa nolcak bende bakana paragöz bakmayana anlayışssız diyorum bi evlenim kurtulim su illetten

falını atmak istemedin sanırım alcanzar ablam canın sağolsun mesaj atamıyorum ben mesaj sınırı mı ne var bunda doldurup sana ben atıcam baktırınca kopyala varmı yokmu söyle tahayı da kovalıyorum
Yok yavrum ben biraz teknoloji özürlüyüm inan daha önce kimseye fal atmadım.Cünkü nasıl atılır denemedim bilmiyorum canım tek sebebi bu.

Ben eminim Barış ın kopyalamadığına.Yersiz kuruntu seninki.Öyle bi şüphem olsa önerirmiydim hiç?Yerden yere vururdum vallahi Barış'ı.İçini ferah olsun bu konuda.

Ayyy severim oyle falciyi. Paraci olmayack:))) ya taha hangi sitede...taha veya nesibeyi denemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…