Binnaz Abla

Tellweede önerebileceginiz biri var mi acaba ?
Tarot baktirmak istiyorum okadar cok kisi var ki karar vermekte zorlandim

Tellwede adam çokta falcı yok gerçekten sana ordan birini önerirsem parana yazık edersin,vicdanen rahatsız olurum.Orda birtek Hoennir vardı,oda zaten falalem Mert Reiki.Dolayısıyla önerebileceğim kişinin tellweyle bağlantısı kalmamış oluyor.

Canım az çok falcıdan anlarım.Taha tarotta çok iyi.Dürüst olmasa alacağı paraya bakar on defada olsa aynı niyete tarotu açardı.Çatır çatır kötüyü söylüyo zaten.Hiç öyle değiştirmezde lafını neyse o.Benimde süreç Taha nın dediği gibi ilerliyor.Bende iki kez tarot baktırdım.Ama benimkiler tamamen bambaşka meseleler içindi.

Mert Reiki yi zaten düsünmüstüm ama bir türlü yakalayamadim, üzerine olumlu yorumlar yapilmis burda

Tesekkür ederim

Rica ederim.Mert in tarotunu tavsiye ederim ama.Bi defa kahve baktırdım sanki daha yüzeysel ve eğlencelikti.

kızlar hakkaten abartmıyorum taha gerçekten bildi ya dedikleri de oldu yani
Bana verdiği en yakın tarih sonbahar ancak iki falımda da genel yorum muhteşem.Peki sana zamanıda bildimi gecikme olmadan?

Bana verdiği en yakın tarih sonbahar ancak iki falımda da genel yorum muhteşem.Peki sana zamanıda bildimi gecikme olmadan?

net bir tarih vermemişti bir kaç hafta içinde demişti 2 hafta sonra oldu :) he bu arada kesinlikle pembe tablocu değil, baktırdığım kişi hakkında olmaz bununla boşver demişti fakat 2 kişi görüyorum demişti, o kişileri tanımış oldum bi iki hafta içinde :)

telvedeki hoennir mertmiymiş çok şaşırdım şu falcılara sinir oluyorum o yüzden sesli fal daha iyi istiareden sonra faldan soğudum ne kadar sürer ablam dönemsel dedi ama patlayan patlamayan fallarımı yazıcam yakında hatunlar

Bu falalemin falcısı da bi alem be beste hatuna kahve yolladım bakmadan çıkmış hanfendi assolistin çıkıp ta falıma bakmasını bekliyorum iki saat oldu mail attım falcımızın çıkması falınıza bakmayacak anlamına gelmez dedi hıcık oldum yaaaaa binnazdan kurtardığım parayı buna yedirdim yok yaaaa ben falcıdan fln anlamıyorum en iyisi eski method baktırmak oda iyi bi falcı bulabilirsem ne ala önümüzdeki ay yiğite baktırıcam bi kaç defa aradım açmadı açmadığı da iyi oldu faturalar var onları hallettim yiğit şubata ertelendi artık oda inşallah iyi çıkar kafayı yemek üzereyim çünkü

Kizlar barisin yorumu geldi ama kisaydi
Yanliz an konusunda evet ruh halimi durumumu cok iyi bildi.
hatta bicok düsman edindigimi kanbagi olan insanlarla bile miras durumundan problem yasicagimi söyledi henüz olmasada dogrudur
i$ icin bahar aylari
evlilik icin 2015 diyor
2015te aski bulup evenicekmi$im
ben daha bayaaa bi beklicem anla$ilan dedikleri dogruysa

Bana da barisin yorumu Geldi !!!!

Evet su an yasadiklarimi cok net yorumlamis her konuda hakli !! begendim dogrusu tavsiye ederim

Üc ay zaman vermis hayirlisi Insallah dedikleri cikar beklemekten basta care yok derim Ben bu ise

Bana da barisin yorumu Geldi !!!!

Evet su an yasadiklarimi cok net yorumlamis her konuda hakli !! begendim dogrusu tavsiye ederim

Üc ay zaman vermis hayirlisi Insallah dedikleri cikar beklemekten basta care yok derim Ben bu ise

ayy bu adam bi bana olumsuz demiş anladım.. zaten olumsuz yorumlar da çıkıyo..hayırlısı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…