Tellweede önerebileceginiz biri var mi acaba ?
Tarot baktirmak istiyorum okadar cok kisi var ki karar vermekte zorlandim
benim arkadasim tahaya tarot baktirdi adam sahane bakmis.. en cok konusan isimler bile pembe tablo cizmis patladii fallari ama taha
acik ve net yazmis hic söyle yaparsan söyle olur demedi. O gün bugündür hep tahaya baktirir.
arkadasim 2 kez tarot baktirdi buna taha sinirlendi ben acik acik sana yaziyorum sen hala bu adamin pesindesin diye bu adam icin bana tarot atma birdaha yazmis . cokta hakliydi cünkü arkadasimin sevgilisi gercekten kisiliksiz biriydi
ve evet TAHAnin dedikleri aynen oldu..
Mert Reiki yi zaten düsünmüstüm ama bir türlü yakalayamadim, üzerine olumlu yorumlar yapilmis burda
Tesekkür ederim
Bana verdiği en yakın tarih sonbahar ancak iki falımda da genel yorum muhteşem.Peki sana zamanıda bildimi gecikme olmadan?kızlar hakkaten abartmıyorum taha gerçekten bildi ya dedikleri de oldu yani
Bana verdiği en yakın tarih sonbahar ancak iki falımda da genel yorum muhteşem.Peki sana zamanıda bildimi gecikme olmadan?
Dayanamadim bende barisa attim pes yani
Allah kimseyi caresiz birakmasin böyle
Sende bendensin bu ak$am :) ben 1 numarayim sen kacinci siradasin
Az önce 4 kisi vardi sirada Gene ikiye düsmüs anlamadim Bu isi ??
4 görünüyor hala
Yorumlarimiza bakalim nasil cikacak
Bana da barisin yorumu Geldi !!!!
Evet su an yasadiklarimi cok net yorumlamis her konuda hakli !! begendim dogrusu tavsiye ederim
Üc ay zaman vermis hayirlisi Insallah dedikleri cikar beklemekten basta care yok derim Ben bu ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?