Binnaz Abla

İnşallah canım bizede tutar.

selam kızlar yiğitin bana bu hafta içinde kesinleşecek dediği işim oldu yiğiti merak edenlere haber vereyim dedim :) şimdi daha uzun vadede dediklerini bekliyorum :)

alcanzar senin önerinle tahaya fal baktırdım ve beklentimin çok üstünde güzel bir faldı :) senin bu konudaki tecrüben bayağı iyi gibi avcılar nesibe için ne düşünüyorsun ?

Bestenin internet bağlantısında sorun varmış o yüzden bakamamış falıma offfff buda beni buldu yani aksilikleri mıknatıs gibi çekiyorum anasını satıyım ya

selam kızlar yiğitin bana bu hafta içinde kesinleşecek dediği işim oldu yiğiti merak edenlere haber vereyim dedim :) şimdi daha uzun vadede dediklerini bekliyorum :)

canım yiğit kim? tlfda mı bakıyor? bir de bildiği şey olas bişey miydi yoksa sürpriz bir gelişme mi? merak ettim şimdi

canım yiğit kim? tlfda mı bakıyor? bir de bildiği şey olas bişey miydi yoksa sürpriz bir gelişme mi? merak ettim şimdi
galiba yüzyüze de bakıyor ama ben telefon ile baktırdım bildiği olay işle ilgili benim yaklaşık bir yıldır gerçekleşmesini beklediğim bir şeydi yiğit bu hafta içi olacak demişti :)

Son düzenleme:
galiba yüzyüze de bakıyor ama ben telefon ile baktırdım bildiği olay işle ilgili benim yaklaşık bir yıldır gerçekleşmesini beklediğim bir şeydi yiğit bu hafta içi olacak demişti :)

gözün aydın o halde tatlım..sevindim.. olumlu çıkan fal haberleri güzel oluyor peki ne kadara bakıyor? tuzlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim falı aylin diye birine transfer etmişler o nasılsa artık gıcık oldum ya

Falalemde Julide Sezer diye yeni gelen bir hatun var, tarot ve katina fiyatlari oldukca uygun baktirsam mi icime seytan girdi duramiyorum

alcanzar senin önerinle tahaya fal baktırdım ve beklentimin çok üstünde güzel bir faldı :) senin bu konudaki tecrüben bayağı iyi gibi avcılar nesibe için ne düşünüyorsun ?

Ayy canım benim , kendi falım çıkmış kadar sevindim vallahi.Bence bunu ist topiğinde mutlaka yazmalısın,yiğitin çıkan her falı orda da çok önemli.Taha yı beğenmenede çok memnun oldum.Nesibe yi biliyorum ancak uzak olduğu için gitmek istemedim.İst topicte Babypink ve minik depresif var,onlarda epey tecrübeli.İstersen canım onlarada bi danış derim.Ya bu Yiğit tahminimden iyi çıktı xyzal 'cım ne yalan söyliyim.

Kızlar Yiğit bakırköy de evinde de bakıyor.Telefonda da gayet başarılı ama.

Kızlar bugünkü gelişmeler üzerine falları karıştırdım vee telvedeki utemin dediği gibiymiş herşey. harfi harfine anlatmış olayları olmıcak demişti sebeplerinide yazmıştı aynen öyle oldu olmadı yani:) bahar aylarına kaldım anlayacağınız:)
Halbuki can sıkıntısından baktırmıştım bi ara..

Bende sağa sola paraları saçmayın bi Yiğit yapın deeim.

kesinlikle öyle düşünüyorum tatlım... ist. topiğine sen yazınca şöyle bir baktım da memnun olan var bir de memnun olup yazmaya çekinen var :) keşke haftaiçinde bilseydim denerdim. randevuyu hemen verir mi acaba? para ancak ptesi gününe yatar..

utem ne demiş diye ben de bir baktım şimdi, maşallah baktırmadığım kalmamış benim de, bana da olumlu denemez yani. olumsuz yazmış.. ben bu 1-2 aya netleştiririm kafamda bu durumu bu gidişle

yiğit aklıma takıldı. onu deniycem. 2 sene uzun bi zaman zaten..ne hislermiş açıklanmadık, ömrümden ömür gidiyo..şu olumsuz yazanlar bir bilseler cesaretlendiriyorlar beni.. yoksa duygusala bağlayıp ben 20 yıl da beklerim

Banada konuş peşine düş demiş sorduğum soruda. yoksa oyalanırsın demiş ve bugün aldığım cevap keşke daha önce söyleseydin oldu.. keşke bilseydim vakit harcamazdım yada boş boş beklemezdim.

Canım ben aradığım zaman bugün bakarım demişti.O gün ben çıkmadım prayı ertesi gün öğlen yatırdım ve aradım.Yarım saat sonrada baktı.Sende ptesi günü önce ara istersen sonra parayı yatırırsın ve ekstra bi durumu yoksa Yiğit in sanırım o gün bakar.

öyle yapayım bari canım.. tlf numarası olan var mıdır bana gönderse ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…