İnşallah canım bizede tutar.Vallahi Taha hakli, kahvede sekilde ne cikarsa onu okuyorsun, her zaman sorunun cevabi olmayabiliyor. Taha yi ve Baris i param olunca tarotta denemek isterim
Gordum tabi , vallahi heyecanlandim hadi bakalimYigit in tutturdugu insanlarin sayisi artiyor, insallah bize de tutturur, ben gelecek hafta baktirmaya kesinlikle karar verdim.
selam kızlar yiğitin bana bu hafta içinde kesinleşecek dediği işim oldu yiğiti merak edenlere haber vereyim dedim :) şimdi daha uzun vadede dediklerini bekliyorum :)
galiba yüzyüze de bakıyor ama ben telefon ile baktırdım bildiği olay işle ilgili benim yaklaşık bir yıldır gerçekleşmesini beklediğim bir şeydi yiğit bu hafta içi olacak demişti :)canım yiğit kim? tlfda mı bakıyor? bir de bildiği şey olas bişey miydi yoksa sürpriz bir gelişme mi? merak ettim şimdi
galiba yüzyüze de bakıyor ama ben telefon ile baktırdım bildiği olay işle ilgili benim yaklaşık bir yıldır gerçekleşmesini beklediğim bir şeydi yiğit bu hafta içi olacak demişti :)
Falalemde Julide Sezer diye yeni gelen bir hatun var, tarot ve katina fiyatlari oldukca uygun baktirsam miicime seytan girdi duramiyorum
selam kızlar yiğitin bana bu hafta içinde kesinleşecek dediği işim oldu yiğiti merak edenlere haber vereyim dedim :) şimdi daha uzun vadede dediklerini bekliyorum :)
alcanzar senin önerinle tahaya fal baktırdım ve beklentimin çok üstünde güzel bir faldı :) senin bu konudaki tecrüben bayağı iyi gibi avcılar nesibe için ne düşünüyorsun ?
canım yiğit kim? tlfda mı bakıyor? bir de bildiği şey olas bişey miydi yoksa sürpriz bir gelişme mi? merak ettim şimdi
Kızlar Yiğit bakırköy de evinde de bakıyor.Telefonda da gayet başarılı ama.galiba yüzyüze de bakıyor ama ben telefon ile baktırdım bildiği olay işle ilgili benim yaklaşık bir yıldır gerçekleşmesini beklediğim bir şeydi yiğit bu hafta içi olacak demişti :)
gözün aydın o halde tatlım..sevindim.. olumlu çıkan fal haberleri güzel oluyorpeki ne kadara bakıyor? tuzlu mudur?
yok bence Cherrycim ya..Yiğiti deneyelim derim ben
Bende sağa sola paraları saçmayın bi Yiğit yapın deeim.
Kızlar bugünkü gelişmeler üzerine falları karıştırdım vee telvedeki utemin dediği gibiymiş herşey. harfi harfine anlatmış olayları olmıcak demişti sebeplerinide yazmıştı aynen öyle oldu olmadı yani:) bahar aylarına kaldım anlayacağınız:)
Halbuki can sıkıntısından baktırmıştım bi ara..
utem ne demiş diye ben de bir baktım şimdi, maşallah baktırmadığım kalmamış benim de, bana da olumlu denemez yani. olumsuz yazmış.. ben bu 1-2 aya netleştiririm kafamda bu durumu bu gidişle
yiğit aklıma takıldı. onu deniycem. 2 sene uzun bi zaman zaten..ne hislermiş açıklanmadık, ömrümden ömür gidiyo..şu olumsuz yazanlar bir bilseler cesaretlendiriyorlar beni.. yoksa duygusala bağlayıp ben 20 yıl da beklerim
kesinlikle öyle düşünüyorum tatlım... ist. topiğine sen yazınca şöyle bir baktım da memnun olan var bir de memnun olup yazmaya çekinen var :) keşke haftaiçinde bilseydim denerdim. randevuyu hemen verir mi acaba? para ancak ptesi gününe yatar..
Canım ben aradığım zaman bugün bakarım demişti.O gün ben çıkmadım prayı ertesi gün öğlen yatırdım ve aradım.Yarım saat sonrada baktı.Sende ptesi günü önce ara istersen sonra parayı yatırırsın ve ekstra bi durumu yoksa Yiğit in sanırım o gün bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?