Gunes dogan ben göremedim binnaz da gunes dogus var o olabilir mi ?malum serkanin fali bana patladiArkidişler başka bir falkoliğin tavsiyesiyle uygun krediye Güneş Doğana baktırdım. 16dk dolu dolu geçmişi gelecekle ses kaydı atmış. Deneyin diyorum. 750kredi olduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye edyrm
NeeeBu arada arkadaşlar onlarca fal baktirdim kimaw göremedi benim ex yillarca dost bildiğim bayan arkadaşımla görüşüyormuş cinnet geçiriyorum beyfendi evlenmeden önce birde benim eski dostlarimla gün geçirmeye başladı bir allahin kulu da bilemedi
Patlayanlada misirli talia pisman olacak demişti
Serkan batu yeniden sevgili yapmıştı .
Elfin demet olmayacağını
Bilge özdoğru
Melisa donukuk
Tumay cennet
Telwe taraca bilmişti
O zaman hayatımda kisi icin sormamıstım direkt ama sorumda soylemistim, onunla ilgili de sen alttan alıyorsun o da elinden geldigince sana destek olan bir karakterde vs demisti cok genel karakter ozellikleri ama oyle de degildi pek aslında cok bilemedi diye dusunmustum karakter ozelliklerini bile. Cok da uzerinde durmamıstı, halihazırda bir iliskim var dedigim icin devam eder gozuyle mantıkla yorumlamıs herhalde daha cok kariyer hakkında yorum yapmıstı. Cok cok kotu diyemem Binnaz’da baktırdıgım cok alakasız fallar da oldu, Fahriye Isıksacan mıydı ismimi tam hatırlamıyorum Selin İmer, Huma Bal, Eylul Acar, Meral Saydam, Maya Demir, Efsun Yıldız falan vardı onlar iyice senaryo yazmıslardı en azından Bilge biraz daha kart bilgisiyle yorum yapıyor. Olacak olmayacak demedigi ve sadece tavsiye verdigi icin onu da genel olarak bilmemis sayıyorum tavsiyesi de ise yaramamıstı, iyi ki dinleyip daha dusuk pozisyonlara falan basvurmamısım zamanında. Binnaz’da ben yıllardır cok baktırdım, istikrarlı tek bilen Elfin Demet oldu ama o da her falda illa bir iki noktada olacak dedigi kucuk sey olmadı, ona bile mukemmel diyemem.İş dışı konularda nasıldı sende?İşle ilgili baktırınca menzilleri şaşıyor sanki,bazısı direkt yazıyor mesela sadece aşk diye..Bende işle ilgili atmam prensip olarak ya,kendim çözebilirim diye düşünürüm çünkü işi
Ben de de patladi. Uzun vade gelecek bilen olmadi zaten, Serkan Batu kisa vadede bir kucuk sey bilmisti en azindan bir de ozenli bakiyor fiyatina gore o yuzden yine baktirilabilir falcilar icinde benim icin.Serkan batu bana da patlayalı bir aydan fazla oldu
Yanlislikla yapmis olmasin?Selizaymı nedir tellwede,kadına fal atmıştım iyiydi beğendim,övgüdede bulunup yüksek puan vermiştim.Şimdi çevrimiçiydi,fal attım,kadın beni karalisteye almış..Insanlar iyice ruh hastası olmuş ya..Bakmazsan iade edersin çok çok..bu nedir cidden..
Gunes dogan ben göremedim binnaz da gunes dogus var o olabilir mi ?malum serkanin fali bana patladi
Binnaz olma yolunda 5. Dk kayitlaraFal sepetide iyice şaşırdı melisa 700 beril 300 Zülal 600 olmuş beril hariç attıkları kayıt 5 dk yı geçmiyor fiyatlara bak elveda sana fal sepeti
Aynen öyle binnazı bu yüzden sevmiyordum bu da ona döndü hadi binnaz indirm yapıyor alıyoruz kredi bunun indirimi bile yokBinnaz olma yolunda 5. Dk kayitlara
Asla degmez hiç biri bu parayaFal sepetide iyice şaşırdı melisa 700 beril 300 Zülal 600 olmuş beril hariç attıkları kayıt 5 dk yı geçmiyor fiyatlara bak elveda sana fal sepeti
Kızlar Serkan Batu felaket patladıTabiki öyle enerji meselesi. Verdiği vadeye daha var ama ufak tefek iletişim falan kuruldu gördüğü gibi bakalım. Ben serkan batuyu seviyorum bana onun dedikleri çıkıyor o da sizinle uyuşmamış enerji işste
Seninde mi?Kızlar Serkan Batu felaket patladıAğlasam mı gülsem mi bilemedim adam evleniyor
Kızlar Serkan Batu felaket patladıAğlasam mı gülsem mi bilemedim adam evleniyor
Pembeci mi ?Arkidişler başka bir falkoliğin tavsiyesiyle uygun krediye Güneş Doğana baktırdım. 16dk dolu dolu geçmişi gelecekle ses kaydı atmış. Deneyin diyorum. 750kredi olduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye edyrm
Şimdi okudum herkesinki evleniyormuş. Allahından bulsun ne diyeyimSeninde mi?
Kendi hayatında sorunları var, ama seni düşünüyor, bir aya kalmaz döner dedi(( doncek mi demişti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?