Binnaz Abla

Gunes dogan ben göremedim binnaz da gunes dogus var o olabilir mi ?malum serkanin fali bana patladi

Bu arada arkadaşlar onlarca fal baktirdim kimaw göremedi benim ex yillarca dost bildiğim bayan arkadaşımla görüşüyormuş cinnet geçiriyorum beyfendi evlenmeden önce birde benim eski dostlarimla gün geçirmeye başladı bir allahin kulu da bilemedi
Patlayanlada misirli talia pisman olacak demişti
Serkan batu yeniden sevgili yapmıştı .
Elfin demet olmayacağını
Bilge özdoğru
Melisa donukuk
Tumay cennet
Telwe taraca bilmişti

Neee Allahindan bulsun pisliiiik

O zaman hayatımda kisi icin sormamıstım direkt ama sorumda soylemistim, onunla ilgili de sen alttan alıyorsun o da elinden geldigince sana destek olan bir karakterde vs demisti cok genel karakter ozellikleri ama oyle de degildi pek aslında cok bilemedi diye dusunmustum karakter ozelliklerini bile. Cok da uzerinde durmamıstı, halihazırda bir iliskim var dedigim icin devam eder gozuyle mantıkla yorumlamıs herhalde daha cok kariyer hakkında yorum yapmıstı. Cok cok kotu diyemem Binnaz’da baktırdıgım cok alakasız fallar da oldu, Fahriye Isıksacan mıydı ismimi tam hatırlamıyorum Selin İmer, Huma Bal, Eylul Acar, Meral Saydam, Maya Demir, Efsun Yıldız falan vardı onlar iyice senaryo yazmıslardı en azından Bilge biraz daha kart bilgisiyle yorum yapıyor. Olacak olmayacak demedigi ve sadece tavsiye verdigi icin onu da genel olarak bilmemis sayıyorum tavsiyesi de ise yaramamıstı, iyi ki dinleyip daha dusuk pozisyonlara falan basvurmamısım zamanında. Binnaz’da ben yıllardır cok baktırdım, istikrarlı tek bilen Elfin Demet oldu ama o da her falda illa bir iki noktada olacak dedigi kucuk sey olmadı, ona bile mukemmel diyemem.

Fal işleri koca bir balon arkadaşlar. Benim fallarımın hepsi patladı. yok dönecek yok kadın enerjisi almıyorumlar bilmem neler hala seni düşünüyor sana nasıl döneceğini bilmiyorlar ...
Yakın zamanda tesadüfen adamın benden ayrıldıktan bir ay sonra yeni bir ilişkiye başladığını öğrendim, hem de şüphelenip kavga sebebi yarattığım bir kadındı bu vakti zamanında ve o kadın için arkadaşım demişti. Şu an ise kadını hemen aile içine sokacak kadar benimsemiş ilişkisinde. ne kadar kocaman bir yalanın içinde kalmışım onca zaman diyorum şimdi. ve ayrıldıktan sonra bile bu devam etti: geri döneceğine pişman olacağına inandım. fallarla da bunu destekleyip umutlandım yer yer. Etrafımda yazana çizene yüz vermedim bekledim aylarca. gözüm öyle kapalıydı ki. biraz daha nadasta kalıp yoluma bakacağım ben de.
Son dönemde her anım ah etmekle geçiyor...
Bunları yazarken yine gözlerim doldu :) Paranızı değmeyecek adamlar için falcılara ıvır kıvıra kaptırmayın arkadaşlar.onların hepsi sallıyor kim ne tutturursa artık.

Yanlislikla yapmis olmasin?

Tabiki öyle enerji meselesi. Verdiği vadeye daha var ama ufak tefek iletişim falan kuruldu gördüğü gibi bakalım. Ben serkan batuyu seviyorum bana onun dedikleri çıkıyor o da sizinle uyuşmamış enerji işste
Kızlar Serkan Batu felaket patladı Ağlasam mı gülsem mi bilemedim adam evleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…