- 30 Haziran 2020
- 34
- 64
- 3
- 34
Ay baktırmayın..Medyum fatima nerede
Ciddi ciddi evleniyor mu yaniKendi hayatında sorunları var, ama seni düşünüyor, bir aya kalmaz döner dediOndan önce de baktırdım dediği şeyleri yaşadığım olmuştu ama bu da görülmeyecekse tamamen çöptür benim için artık.
Zelis bana da döncek dedi çöpBana dönecek diyenleri de yazayım da kalsın burada. Adam evleniyor şaka gibi. Tellwe: dinozoryus, shayla (berbat bir falcı), elifsucan. Binnaz : serkan batu, elif hanzade, Tümay, deniz sonay fal sepeti : zeliş can
Bende böyle inanamadımCiddi ciddi evleniyor mu yani
Merhaba çok üzüldüm ne hissettiğiniz tahmin bile edemiyorum. Bir şey sormak istiyorum dün Serkan Batuyu seviyorum enerjisi tutuyor dediği gibi ufak iletişimler oldu vade bekliyorum demişsiniz. Acaba falı ne zaman baktırdınız ve bu iletişimler evlenecek olan kişiyle mi oldu? Yani falı 1-2 ay önce baktırdıysanız evlenecek olan adam neden sizinle iletişim kuruyor çok ilginç insanlar gerçekten.Bende böyle inanamadım
Hayır canım. Serkan batuya uzun süredir baktırıyorum, yalan söyleyemem dün dediğim gibi çoğu şeyi yaşadım. Ben onu tellwedeki kadına söyledim ufak tefek iletişim dedi onlar oldu, onun vadesini bekliyorum diye. Valla kafam yerinde değil anlatabildim mi bilmiyorum amaMerhaba çok üzüldüm ne hissettiğiniz tahmin bile edemiyorum. Bir şey sormak istiyorum dün Serkan Batuyu seviyorum enerjisi tutuyor dediği gibi ufak iletişimler oldu vade bekliyorum demişsiniz. Acaba falı ne zaman baktırdınız ve bu iletişimler evlenecek olan kişiyle mi oldu? Yani falı 1-2 ay önce baktırdıysanız evlenecek olan adam neden sizinle iletişim kuruyor çok ilginç insanlar gerçekten.
Seni kızdırmak için söylemiş olmasinBende böyle inanamadım
Umarım beni kızdırmak için nikah günü almıştırSeni kızdırmak için söylemiş olmasin
Noldu bu adamlara ya hepsi evleniyorUmarım beni kızdırmak için nikah günü almıştır
Gerçekten hakkımı helal etmiyorum. Bir yıldır gelgitli bir iletişimimiz vardı sürekli oyaladı beni sürekli erteledi ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım iletişimimiz yok sanıyor keza ailem. Buradan başka bir yere açamam konuyu da. Allahindan bulsunNoldu bu adamlara ya hepsi evleniyor
Pembeci mi ?
Korkunç birsey gercektenNoldu bu adamlara ya hepsi evleniyor
Korkmaya başladım ben biraz.Korkunç birsey gercekten.
Ya kimden nasil ögrendin? Nikah gününü nereden ögrendin? Gercekten seni sinirlendirmek için kötü bir saka olabilir mi?Şimdi okudum herkesinki evleniyormuş. Allahından bulsun ne diyeyim
Değil kızlar eminim. Üzgünüm ama değil şaka.Ya kimden nasil ögrendin? Nikah gününü nereden ögrendin? Gercekten seni sinirlendirmek için kötü bir saka olabilir mi?
Canım kısacası her yerden engellenmiş olduğumu fark ettim bugün son bir haftadır doğru düzgün iletişim yoktu. Ufak tefekti. Neyse kardeşimden aradım ve anlatmam gerekiyordu biliyorum ama ben evleniyorum dedi. İkimizi de aldatıyordu heralde. Ne diyeyim, boş yazık yıllarıma.Ya kimden nasil ögrendin? Nikah gününü nereden ögrendin? Gercekten seni sinirlendirmek için kötü bir saka olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?