Binnaz Abla

Bende böyle inanamadım
Merhaba çok üzüldüm ne hissettiğiniz tahmin bile edemiyorum. Bir şey sormak istiyorum dün Serkan Batuyu seviyorum enerjisi tutuyor dediği gibi ufak iletişimler oldu vade bekliyorum demişsiniz. Acaba falı ne zaman baktırdınız ve bu iletişimler evlenecek olan kişiyle mi oldu? Yani falı 1-2 ay önce baktırdıysanız evlenecek olan adam neden sizinle iletişim kuruyor çok ilginç insanlar gerçekten.

Hayır canım. Serkan batuya uzun süredir baktırıyorum, yalan söyleyemem dün dediğim gibi çoğu şeyi yaşadım. Ben onu tellwedeki kadına söyledim ufak tefek iletişim dedi onlar oldu, onun vadesini bekliyorum diye. Valla kafam yerinde değil anlatabildim mi bilmiyorum ama

Noldu bu adamlara ya hepsi evleniyor
Gerçekten hakkımı helal etmiyorum. Bir yıldır gelgitli bir iletişimimiz vardı sürekli oyaladı beni sürekli erteledi ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım iletişimimiz yok sanıyor keza ailem. Buradan başka bir yere açamam konuyu da. Allahindan bulsun

Ya kimden nasil ögrendin? Nikah gününü nereden ögrendin? Gercekten seni sinirlendirmek için kötü bir saka olabilir mi?
Canım kısacası her yerden engellenmiş olduğumu fark ettim bugün son bir haftadır doğru düzgün iletişim yoktu. Ufak tefekti. Neyse kardeşimden aradım ve anlatmam gerekiyordu biliyorum ama ben evleniyorum dedi. İkimizi de aldatıyordu heralde. Ne diyeyim, boş yazık yıllarıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…