- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
Bunu yazinca senin icin belki birsey ifade etmeyecek su anda ama evlendigi kadin yerinde olmadigina dua et, sükret. O adam olmaz çünkü, birak koca olmayi önce adam olmayi ögrenmesi lazim. Ne o kadini seviyor ne de seni. Herseyden once onun kendine saygisi yok "loser"! Yol ver gitsin kendini bilmez ise yaramaz kisilik yoksunu. Karma denen bir olgu var, verecek o yakindaCanım kısacası her yerden engellenmiş olduğumu fark ettim bugün son bir haftadır doğru düzgün iletişim yoktu. Ufak tefekti. Neyse kardeşimden aradım ve anlatmam gerekiyordu biliyorum ama ben evleniyorum dedi. İkimizi de aldatıyordu heralde. Ne diyeyim, boş yazık yıllarıma.
Gerçekten şuan içimi rahatlatan tek şey bu. İlahi adalet, karma... Çok teşekkür ederim desteğiniz içinBunu yazinca senin icin belki birsey ifade etmeyecek su anda ama evlendigi kadin yerinde olmadigina dua et, sükret. O adam olmaz çünkü, birak koca olmayi önce adam olmayi ögrenmesi lazim. Ne o kadini seviyor ne de seni. Herseyden once onun kendine saygisi yok "loser"! Yol ver gitsin kendini bilmez ise yaramaz kisilik yoksunu. Karma denen bir olgu var, verecek o yakinda
yaptiklarinin hesabini hiiiiccc merak etme sen, buna inan.
Sizinle paralel şeyler yaşadığım için çok iyi anlıyorum,lütfen üzülmeyin.bunu söylemek kolay belki dışardan kimseler için.lâkin hiç kimse için değmez bunu anlayacaksınız bir gün.toparlanıp biran önce kendi hayatınıza odaklanin.Allah yardımcınız olsunÇok konuşacak durumda değilim ama gerçekten bir hiç uğruna paranızı harcamayın. Sadece paranız değil yıllarınız gidiyor. Çok üzgünüm sadece.
Çok teşekkür ederimSizinle paralel şeyler yaşadığım için çok iyi anlıyorum,lütfen üzülmeyin.bunu söylemek kolay belki dışardan kimseler için.lâkin hiç kimse için değmez bunu anlayacaksınız bir gün.toparlanıp biran önce kendi hayatınıza odaklanin.Allah yardımcınız olsun
İnan çok üzüldüm. Benimde bu şekilde belli belirsiz bi durumum var. Bu arada senin kadar kötü sonuca gelmedi ama karma denen şey doğru. Şöyle ki benimkiyle ayrıldık 2 yıl önce. Ortada bişey yoktu, ama aşırı zor biriydi ve benim işle ilgili aşmam gereken çok önemli bi sınavım vardı. Yani öyle ilgi gösterecek zaman çok fazla ayırabilecek bi sürem o ayrıldığımız zaman zaten olmayacaktı. Özetle bunların hepsi üst üste gelmiş oldu. Ama tabi insan olan bunu bu kadar büyütmezdi. Neyse aileside buna çok aşırı günlerini heba edecek derecede evlenme baskısı yapıyormuş o dönem. Bana seninle olmaz vs dedi durdu o sıra. Tamam dedim ne dicem grurum var onurum var sonuçta kendimi zaten aşırı kötü hissediyorum bide üstüne bu laflar(bu arada ilk başlarda evlenmek için benle ölüyodu). Gitti bu tabi başkalarıyla görüştüğünü duydum. Hatta benden önceki sevgilisi ile barışmış vs. Ben şok oldum aylarca sınava mı çalışsam bu duygusal süreci mi aşmaya çalışsam bilemedim inan. Antidepresan aldım bi dönem bi işe yaramadı hoş. Sonra çok da uzun sürmedi 1 yılı bulmadı(ki ara ara aramaları falan oldu hep) o kızı falan hepsini bırakmış geri geldi. Benimki uZun sürmedi gördüm en azından. Uzun uzun yazdım seninki gibi büyük bi yıkım olmasa da o dönem bu evlilik muhabbetlerini duydukça ölsem diyodum ancak geçer bu acı. Ben şanslı tayfayım belki de geri dönüşünü gördüğüm için ama hiç bu işlere belli olmaz. Üzülme diyemiyorum günlerin mahvolacak ama inan ki bir şekilde ettiğini bulduğunu göreceksinÇok teşekkür ederimsizin için de üzüldüm allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Hayır bence komik olan bu insanlar ya çok eski ,bu sürede birini bulup evlenmişler . Ya iki kişiyi ayakta uyutmuşlar ya da çok hızlılar :)Serkan'a baktiran ve dönecek dedigi 3-4 kisi ex inin evlenecegini ögreniyor, hem de son birkac hafta icerisinde ardarda, bu nasil mümkün olabilir, nasil bir döngüdür bu anlamak mümkün degil, traji-komik bir film gibi...
Kesinlikle evlenmek için yanlış zaman ki... çok uzun zamandır astrolojiyle içli dışlıyım, önce aşk gezegeni retro yaptı, şuanda da Merkür retrosu var. Eğer şubat itibariyle alınmış kararlar vs. ise o evlilikte sık sık pürüzler çıkar, engeller olur merak etmeyin. Zaten Aralık ayına kadar tüm gezegenler ters dönecek, ikili ilişkilerde kimsenin sevgilisiyle yüzü gülmeyecek kolay kolay. Karma burada bile gösteriyor işte yüzünü, üzüp gidenlerin hepsi yakın tarihlerde karar almışlar demek ki. Ve ne hikmetse hepsi de aşk ve iletişim gezegenlerinin hasarlı olduğu zamanlarda...Çok yanlış tarihler :) bırakın gitsin ateşe, henüz içine girmediği için nasıl yanacağını bilmiyor tabii.Çok teşekkür ederimsizin için de üzüldüm allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Benim de aynen böyleydi. İlişkinin başlarında dedim ki, ben evlenmeyi düşünmüyorum. Benimle nasıl kavga etti görseniz. Ben sevdiğim kadınla evlenmek isterim vs diye. Evlilik delisi biri değildim, buradan bir üyeyle de konuştuk sağ olsun. Gerçekten berbat hissediyorum. İştahım yok, ne bileyim tahmin edersiniz biraz da olsa. Size de çok üzüldüm ancak benimki pişman olsa da ise yaramaz artık. Resmen bana üç ay öncesine kadar evlensek nerede yaşarız muhabbeti yapan biri bu. Evet çok bozuktu o zaman da aramiz ama güvendim ne bileyim kaç senedir sevgilim adam ya. Allah kimsenin başına vermesin..İnan çok üzüldüm. Benimde bu şekilde belli belirsiz bi durumum var. Bu arada senin kadar kötü sonuca gelmedi ama karma denen şey doğru. Şöyle ki benimkiyle ayrıldık 2 yıl önce. Ortada bişey yoktu, ama aşırı zor biriydi ve benim işle ilgili aşmam gereken çok önemli bi sınavım vardı. Yani öyle ilgi gösterecek zaman çok fazla ayırabilecek bi sürem o ayrıldığımız zaman zaten olmayacaktı. Özetle bunların hepsi üst üste gelmiş oldu. Ama tabi insan olan bunu bu kadar büyütmezdi. Neyse aileside buna çok aşırı günlerini heba edecek derecede evlenme baskısı yapıyormuş o dönem. Bana seninle olmaz vs dedi durdu o sıra. Tamam dedim ne dicem grurum var onurum var sonuçta kendimi zaten aşırı kötü hissediyorum bide üstüne bu laflar(bu arada ilk başlarda evlenmek için benle ölüyodu). Gitti bu tabi başkalarıyla görüştüğünü duydum. Hatta benden önceki sevgilisi ile barışmış vs. Ben şok oldum aylarca sınava mı çalışsam bu duygusal süreci mi aşmaya çalışsam bilemedim inan. Antidepresan aldım bi dönem bi işe yaramadı hoş. Sonra çok da uzun sürmedi 1 yılı bulmadı(ki ara ara aramaları falan oldu hep) o kızı falan hepsini bırakmış geri geldi. Benimki uZun sürmedi gördüm en azından. Uzun uzun yazdım seninki gibi büyük bi yıkım olmasa da o dönem bu evlilik muhabbetlerini duydukça ölsem diyodum ancak geçer bu acı. Ben şanslı tayfayım belki de geri dönüşünü gördüğüm için ama hiç bu işlere belli olmaz. Üzülme diyemiyorum günlerin mahvolacak ama inan ki bir şekilde ettiğini bulduğunu göreceksin
Canım ne zaman karar aldılar ne oldu hiç bilmiyorum ki... Evleneceği kadına da yazık o kim onu da tanımıyorum siz ne biliyorsanız ben de o kadarını biliyorum resmen kaç yıllık sevgilimin hayatı yalanKesinlikle evlenmek için yanlış zaman ki... çok uzun zamandır astrolojiyle içli dışlıyım, önce aşk gezegeni retro yaptı, şuanda da Merkür retrosu var. Eğer şubat itibariyle alınmış kararlar vs. ise o evlilikte sık sık pürüzler çıkar, engeller olur merak etmeyin. Zaten Aralık ayına kadar tüm gezegenler ters dönecek, ikili ilişkilerde kimsenin sevgilisiyle yüzü gülmeyecek kolay kolay. Karma burada bile gösteriyor işte yüzünü, üzüp gidenlerin hepsi yakın tarihlerde karar almışlar demek ki. Ve ne hikmetse hepsi de aşk ve iletişim gezegenlerinin hasarlı olduğu zamanlarda...Çok yanlış tarihler :) bırakın gitsin ateşe, henüz içine girmediği için nasıl yanacağını bilmiyor tabii.
Bu nedir ya Ex’lerin evlenme karari verme ayi falan mi? Bir kac kisi daha yazmisti.Kızlar Serkan Batu felaket patladıAğlasam mı gülsem mi bilemedim adam evleniyor
Bir kere 3 ay öncesine kadar sizinle evlensek muhabbeti yaptıysa şuanki kararı kesinlikle sahte, bir anlamı yok ve aceleye getirilmiş. İnsanlar 1 yıl öncesinden tarih alıyorlar ya...Daha koşa sürede yapan da olmuştur ama ennn az 1-2 yıl zaman geçirdikten sonra evlenme kararı alıyorlar... burada kesinlikle ana tema sevgi, aile kurmak vs değil. Evliliğin bir şekilde gerçekleşmiş olması, aradan çıkması. Evlilikteki kadın rolünün hemen üstlenilmesi ve erkeğin hayatını kolaylaştırması vs. Ben böyle olduğunu düşünüyorum, yanlış bir mantıkla bakıyorlar hem ailesi hem kendisi beyefendinin.Canım ne zaman karar aldılar ne oldu hiç bilmiyorum ki... Evleneceği kadına da yazık o kim onu da tanımıyorum siz ne biliyorsanız ben de o kadarını biliyorum resmen kaç yıllık sevgilimin hayatı yalan
Cok icten uzuldugunde bunu yasatan buna benzer bir aciyi er ya da gec yasiyor icin rahat olsun bu konuda. Cogu zaman da hayat sana bunu gosteriyor bir sekilde yani cezasini cektigini goruyorsun.Ama hayati yalan demissin, taniyorsundur artik onu aslinda ona acimak lazim, asla mutlu olamaz boyle karakterde bir insan nasil olsa.Şoktayım hiçbir şey hissedemiyorum allahından bulsun bana çektirdiğinin bin katı gelsin başına
Canim çok güzel yazmışsın. Illa ki ilerleyen günlerde gelir önüme haberleri. Ne biliyim bu kadar bilinmezlik içinde geçmez sanırım. Umarım.... Sevsin ya da sevmesin, sevdiğim insan evleniyor çok üzgünüm ama allaha havale ediyorum artık ne diyeyimBir kere 3 ay öncesine kadar sizinle evlensek muhabbeti yaptıysa şuanki kararı kesinlikle sahte, bir anlamı yok ve aceleye getirilmiş. İnsanlar 1 yıl öncesinden tarih alıyorlar ya...Daha koşa sürede yapan da olmuştur ama ennn az 1-2 yıl zaman geçirdikten sonra evlenme kararı alıyorlar... burada kesinlikle ana tema sevgi, aile kurmak vs değil. Evliliğin bir şekilde gerçekleşmiş olması, aradan çıkması. Evlilikteki kadın rolünün hemen üstlenilmesi ve erkeğin hayatını kolaylaştırması vs. Ben böyle olduğunu düşünüyorum, yanlış bir mantıkla bakıyorlar hem ailesi hem kendisi beyefendinin.
Eğer ciddi bir bağ olsa bir sevgi olsa kartlarda cıkardı.. çünkü ben de benzer bir durum yaşamıştım, yeşil ışık yakıyordu ama gelmiyordu bir türlü. Hiçbir yerde bir iletişim, kendisiyle ilgili Bilgi vs yok, meğersem sevgili yapmış ben barışacağız sanarken. Tabi bunu göremeyen falcıya gitmiştim baya oluyor bunun üstünden, hesap sormak için cemkirmeye. Bana demişti ki, sevgili olabilirler nişanlı bile olabilirler ama onların arasında bir duygu, sevgi bağı yoksa o kartlara geçmez, biz de göremeyiz, siz o kadınla menfaat için birlikte olmadığını nerden biliyorsunuz diyip beni göndermişti. İkna olmustum biraz. Sonra ortak bir arkadaşıma söylemiş, hayatımda birisi olsun işte, rahat beklentisi yok vs zaman geçiyorum demiş... her şekilde hoş bir davranış değil, kesinlikle bencillik. Ama sizde de benzer durum olabilir, kişi bunu benimsememişse eğer, evleniyim işte diye atladıysa içine, kesinlikle bir duygu bağ vs bişey yoktur
İşte hayatı yalan olmasa bilirdim. Herkesin yazdığı gibi bu kadin bir haftada karşına çıkmamıştır ki. Aldatmis demek ki her ikimizi de. Umarım acısını çeker, adalet nasıl işler bilmiyorum ama umarım...Cok icten uzuldugunde bunu yasatan buna benzer bir aciyi er ya da gec yasiyor icin rahat olsun bu konuda. Cogu zaman da hayat sana bunu gosteriyor bir sekilde yani cezasini cektigini goruyorsun.Ama hayati yalan demissin, taniyorsundur artik onu aslinda ona acimak lazim, asla mutlu olamaz boyle karakterde bir insan nasil olsa.
Canım ben kimseyi suçlamadım ki. Hepsi için tuttu tutmadı yazılıyor zaten falcıların hiç biri de inann umrumda değil şuan. Tutmadığı şeyleri tabii ki bu başlık altında konusulur, yazılır. Şimdiye kadar bana tutan da çok oldu ama seni düşünüyor seviyor baska kimse yok fallarından sonra adamın evleneceğini öğrendim valla hic birine arkadaşlik niyetine bile gitmem bundan sonraBurada doğal olarak bazen olaylar tam anlatılmadıgı için tam yorum yapamıyorum ne desek havada kalır gibi geliyor tek söyleyeceğim fallara bu kadar anlam yüklememek,ben sabah akşam fal baktırıyordum biliyorsunuz hala tam bırakmış değilimm. Onları birer yorumcu olarak görüyorum arkadaş niyetine gidiyorum. Bence herkes öyle görmeli tutan şeyler olmuyor mu oluyor bildikleri olmuyor mu oluyor . Ama bu şekilde bilmedikleri olunca ki gayet normal bilememeleri insanlar sonuçtatekrar tekrar diyorum kader hayat olaylar akışı değişkenliği vs vs. Bu kadar anlam yüklendiğinde hem olaya kızılıyor hem falcıya. Allah düşmanımın başına vermesin tez zamanda atlatın dilerim ki. Falcıdan ziyade aklımızla gördüklerimizle kendi hislerimizle yaşarsak daha az zarar alırız gibi geliyor nacizane.
Uzulme demek isterdim ama insan bu aciyi yasatan kisiye hem nefret duyuyor hem bir zamanlar sevdigi ve deger verdigi insan oldugu icin uzuluyor da elinde olmadan. Biri varken seninle de iletisimde olmasi zaten affedilir gibi degil, kimseye anlatamamak da ayri kotu bir his ben de bunu Yasadigim icin biliyorum ama burada biz dinleriz istedigin kadar yazabilirsin. Senin yerine koyuyorum kendimi ve cok zor, arkasindan bicaklanmis gibi hisseder insan. Bu erkekler ne kadar duygusuzlar ya, inanilmaz gercekten hic seni dusunmemis uzulursun diye, utanmadan evlenecegini soyluyor. Insan buna ayri uzuluyor zaten, bunca sene yakin bildigin insan uzulmeni bile onemsemiyor, dusman gibi resmen.İşte hayatı yalan olmasa bilirdim. Herkesin yazdığı gibi bu kadin bir haftada karşına çıkmamıştır ki. Aldatmis demek ki her ikimizi de. Umarım acısını çeker, adalet nasıl işler bilmiyorum ama umarım...
Yok canım suçladın demedim ben genel herkes için yazdım yazıyı lütfen yanlış anlama. Böyle bir olay olmuşken genel konusmak isteidm. Yani açıkçası burda olan arkadaşlar biliyor ben de aynısını yaşadım yok yok dendi ayrıldıktan 1 hafta sonra kızla foto koydu :))Canım ben kimseyi suçlamadım ki. Hepsi için tuttu tutmadı yazılıyor zaten falcıların hiç biri de inann umrumda değil şuan. Tutmadığı şeyleri tabii ki bu başlık altında konusulur, yazılır. Şimdiye kadar bana tutan da çok oldu ama seni düşünüyor seviyor baska kimse yok fallarından sonra adamın evleneceğini öğrendim valla hic birine arkadaşlik niyetine bile gitmem bundan sonra
MuhUzulme demek isterdim ama insan bu aciyi yasatan kisiye hem nefret duyuyor hem bir zamanlar sevdigi ve deger verdigi insan oldugu icin uzuluyor da elinde olmadan. Biri varken seninle de iletisimde olmasi zaten affedilir gibi degil, kimseye anlatamamak da ayri kotu bir his ben de bunu Yasadigim icin biliyorum ama burada biz dinleriz istedigin kadar yazabilirsin. Senin yerine koyuyorum kendimi ve cok zor, arkasindan bicaklanmis gibi hisseder insan. Bu erkekler ne kadar duygusuzlar ya, inanilmaz gercekten hic seni dusunmemis uzulursun diye, utanmadan evlenecegini soyluyor. Insan buna ayri uzuluyor zaten, bunca sene yakin bildigin insan uzulmeni bile onemsemiyor, dusman gibi resmen.
Gerçekten çok teşekkür ederim burdaki insanlar bana destek oldu. Biraz uzak kalırım muhtemelen, bilmiyorum ne yaparım. Hala inanmak istemiyorum ama kabul etmek zorundayım. Sevgilisi değil, nişanlı değil bildiğimiz evleniyor. Teşekkür ederim tekrardan destekleriniz içinUzulme demek isterdim ama insan bu aciyi yasatan kisiye hem nefret duyuyor hem bir zamanlar sevdigi ve deger verdigi insan oldugu icin uzuluyor da elinde olmadan. Biri varken seninle de iletisimde olmasi zaten affedilir gibi degil, kimseye anlatamamak da ayri kotu bir his ben de bunu Yasadigim icin biliyorum ama burada biz dinleriz istedigin kadar yazabilirsin. Senin yerine koyuyorum kendimi ve cok zor, arkasindan bicaklanmis gibi hisseder insan. Bu erkekler ne kadar duygusuzlar ya, inanilmaz gercekten hic seni dusunmemis uzulursun diye, utanmadan evlenecegini soyluyor. Insan buna ayri uzuluyor zaten, bunca sene yakin bildigin insan uzulmeni bile onemsemiyor, dusman gibi resmen.
Sen kusura bakma canım ben yanlış anladım galiba. Sana da çok geçmiş olsunYok canım suçladın demedim ben genel herkes için yazdım yazıyı lütfen yanlış anlama. Böyle bir olay olmuşken genel konusmak isteidm. Yani açıkçası burda olan arkadaşlar biliyor ben de aynısını yaşadım yok yok dendi ayrıldıktan 1 hafta sonra kızla foto koydu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?