Binnaz Abla

Evet haklısınız, kalpte hala varsa, sevmese bile öbürünü, içiniz acır... ama şöyle düşünün olayın sıcaklığından suan en dip, en derinden hissedip üzüldüğünüz zamanlar. Bundan daha kötü bir haliniz olmayacak. Önce 1 hafta geçecek, sonra 1 hafta daha... zamanla aslında onun kendi hayatını kendisinin kararttığını düşünüyor olacaksınız, mantığınız ön plana çıkacak, şuanki gibi duygusal bakamayacaksınız.
kendi elini kolu, hayatını çok yanlış tarihlerde kendisi bağladı. Siz sevdiğim adam gitti diyorsunuz şuan ama emin olun 2-3 haftaya “her şeyi batıran, kendi kaderini dağıtan kişi o, ben yanlış bir şey yapmadım, bu kadar üzülmeyi haketmiyorum çünkü zaten yeterince acısını çektim” deyip kendi rahat hayatınıza bakacaksınız.. ailenizden bir baskı yok, bela gibi peşinizde dolaşan bir ex yok, yorsa da vs işiniz de devam ediyor. Daha tanımadığınız ne kadar çok insan ve yaşamadığınız fırsatlar var..hepsi suan kapalı, siz isterseniz açacaksınız..hazır olduğunuzda. Hazır olunduğunda zaten hayat sunuyor onu merak etmeyin...Bilinmeyen günlerin zamanların hepsi bir fırsat artık sizin için.:) nasıl olacak çalışıyorum çevrem belli, kimle tanısıcam vs sakın oralara girmeyin. Tesadüf denen şey o kadar yerinde çalışıyor ki.. sosyal medyaya karşısınızdır, ama öyle birisi ekler ki direk buluşmak arzusu oluşur sizde. Otobüste denk gelirsiniz, bir cafede görürsünüz...ve siz zaten bilinmezliklere açık olduğunuz için o insanlar hazır olduğundan size adım atarlar, hep öyle olur. :)) ne zaman aşkla ilgili içim umut dolsa, unutamam desem, hep bana adım atan, ne istediğini bilen, işte bu dedirten, onun tersi insanlar hayatıma geldi.. olmayacakmış gibi olur, ama o kadar güzel olur ki :)) hiç merak etmeyin, akışa teslim olun, zamana ve hayata güvenin... kusura bakmayın Orhun kitabesinden bir parça yazdım sanki uzun uzun hahahah demek ki konuşmamız gerekiyormuş :)) sizi hissettim, o nedenle bayaaaa yazdım :))

Hiç bir şey yazamayacağım ama tüm mesajlarla birlikte bu yazı bana o kadar iyi geldi ki. Tabii ki bunun kadar ağır olmasa da, çok ayrılık yaşadım, bu süreçleri hep biliyoruz ama işte. Gerçekten sizin kadar yeteneğim yok yazı yazmakla. Sadece sonsuz teşekkür ederim, gerçekten iyi geldiniz bana

Kurtulduguna şükret böyle bir insandan hiç üzülme ☘
Iste insanin beyni mantigi boyle diyor ama kalbi maalesef ayri, yani kurtuldum diye sevinemiyor insan ne kadar uzse ne kadar yanlis insan oldugunu bilse de, kalp o kisiyi istiyorsa onu istiyor yapacak bir sey yok. Hemen bosverilmiyoe yani, zaman gerekiyor ve uzucu oluyor bu kabullenme donemi. En guzel sey de bu Donemde hic fal baktirmamak, her yerden o kisiyi ve onu hatirlatacak herseyi silmek ve uzaklasmak ama bir anda unuttum iyi ki de olmadi diyemiyor maalesef. Aslinda boyle yapmak daha sagliksiz, aciyi yasayarak yavas yavas vazgecmek ve tamamen bitirmek daha saglikli.

Kesinlikle katılıyorum. Ben genel söyledim o cümleyi yoksa robot değiliz hiçbiirmiz tabii ki üzüleceğiz ağlayacagız. Kolay şeyler değil bunlar. Ama çok fazla kendimizi heba etmeden kurtarmaya bakmalıyız. Hayatımız hem kendimize hem sevdiklerimize zehir olmamalı. Bunu ben yaptığım için genellikle zaten Derviş değilsen gönülsüz gibi davranma, miş gibi yapma. Üzülmemiş gibi, kırılmamış gibi, incinmemiş gibi her şey yolundaymış gibi... Gibi.. hepsi geçiyor hepsi geçecek güçlü kalmalı,en kısa sürede toparlamaya gayret etmeli,hayat devam ediyor hemde daha güzel insanlarla..

Ne demek, her zaman ♥ Aynı yollardan geçiyoruz hepimiz de.. zaten birisi gittiğine göre, yeniye yer açılmış oluyor. Ve eğer o kişi gidebiliyorsa, zaten yenisi için yer açılmaya başlanmıştır bile. Evren böyledir, boşluklar hep dolar... kıştan sonra bahar gelir, o kadar kar fırtına... sonra çiçekler açar.. bir yağmur bastırır, hemen ardından gökkuşağı...
Zaten hiçbir şekilde yeni kişi geleceğinden mutlu olmayacağız, burada konu biziz.. zaman geçtikten sonra şöyle bir geriye çekilip, vay be bişey hissetmiyorum.. içim acımıyor.. nasıl oldu bu dediğimiz noktada, güçlendiğimizi anlayıp kendimize daha sıkı bağlanacağız. Esas mutlu olacağımız nokta işte burası olacak. Birisi gelir mi gider mi zaten umrumuzda olmayacak, çünkü yara kabuk bağladığı için artık acımaz. Birisi Olsa da olur olmasa da dediğiniz yerde zaten Doğru zamandasınız demektir ve o kişi gelir, bir başlangıç zamanıdır yine, yorgunum sevemem gibi bir durum olmaz. İnsanın en aç olduğu duygu zaten sevgi, ikinci mutluluk. Her şekilde o dolacak zaten :)artık ödüllendirilme olarak düşünün bu kısmı da :))
Çok zor seven, flörtöz olmayan, görece soğuk birisi olarak ilk defa sevip aldatıldığımda kendimi görmüyordum, ona odaklanmıştım, uzun süre geçmedi. Kendi hayatımda ilerleyemeyince, hiçbir şeyim yolunda gitmediğinde anladım, buradaki sebep o değil, benim bunu geride bırakamamam, her anıma onu taşımam.. enerji alanımı değiştirirsem yaşayacaklarım da değişir dedim. Öyle de oldu.. uzun uğraşlar sonucu...inanınca, kendime kıyamadığımda ve hayata güvenince ♥

Son düzenleme:
Ne güzel yine. Her cümlenize katılıyorum. Ben de uzun bir süre kimseyi isteyemem zaten. Soğuk görünen, duygusuz olarak adlandırılan biriyim bende. Bende güvendim ama sonuç bu. Umarım her şey güzel olur... Biraz toparlanmak için buradan da uzaklaşıp fal haberlerinizi okurum... Umarım hepiniz için en güzeli olur. Bütün güzel fallarınız çıkar :) kötüler hiç yaşanmaz. Çok çok teşekkür ederim....

Kızlar toplaşın çıkan fal haberleriyle geldim bu sefer. Haziran ayında bu adam sana adım atacak diyen falcılar vardı baya kendilerini yırtıyolardı tabiki ne oldu Haziran bitti fallar patladı dedim. Sonrasında artık başka biriyle tam anlamıyla bişileri denemek için 3-4 gün önce görüşmeye başladım. Üzerimdeki ölü toprağı atayım istedim. Bilin bakalım ne oldu 4 aydır aramasını köpek gibi beklediğim kişi dün aradı kimlerin falları çıktı konuşmanın akışını vs bilenler oldu , isimleri de mutlaka yazacağım şuanda yola gideceğim için detay yazamadım ama ilk sizinle paylaşmak istedim

Deme supermis. E simdi ne olacak? Yeni kisiyle mi yoksa ex le mi devam? Ay cok heyecanli
Kilmler bildi kimler, ne zaman yazarsin isimleri? Iyi yolculuklar!
Ay sanki biri beni aramis gibi heyecan yaptim
Senin adina sevindim Hazal'cigim darisi bekleyenlerin basina...

Daha önce söylemiştim fal alemde zeyder var Ocak ayında haziranda olacak kızı bilmişti yoktu ne zamandır şimdi online olmuş hemen attım

Gerçekten iyi ki o kadın siz değildiniz , siz olsaydınız da muhtemelen bilmediğiniz bir çok hayatı olacaktı ileride , şimdi çok zor ama ilerisi için Allah korumuş

Kızlar merhaba,
Burda elif hanımın adı geçmişti baktıran arkadaşlar durumlarına göre baktırmayı düşünenler baktıracaktı. Son durumlar nedir uzun zamandır fal baktıran biriyim çok popüler falcılara da bilinmeyen falcılara da baktırdım anlık bildikleri ya da küçük şeyleri önceden söyledikleri oldu fakat dediklerinize katılıyorum fallar bizi oyalayan umut besleten şeyler. Yaklaşık 20 gün önce en son elif hanıma baktırıp bu defteri kapatacağım dedim o zamandan sonra fal atmadım sanırım elif hanım tatildeydi onu bekledim şuan ona baktıran ve öngörülerini yaşayan var mı

Elif hanım hala bakmıyor diye biliyorum ben

Falın boş işler olduğunu bende bugün kesin gördüm Bende uzun zamandır platonik için baktırdım hep dönecek , düşünüyor, adım atacak dediler . Bugün sevgilisi ile resim koymuş . Tasikardi yaşadığı gibi aynı durum . En son Özlem Yılmaza baktırmıştım. Olumsuz konuşmuştu ama adam ciddi ilişki istemiyor ve hayatında kimse yok demişti . Meğer varmış patladı. Yine Çingene haklı çıktı. Hayatında biri var demişti ve kızı tarif etti. Resimde ki kız bu tarife uyuyor. Yine sallamış ve tutturmuş bence. Artık fal baktırtmam. Gerçekten çok iyi bir falcı görmediğim süreç fal kitabımı kapatıyorum

Ben de artık fala, para ile baktırmam. İşte gördüğünüz hepsi patlıyor. Nasıl gözükmez evlilik gibi önemli bir durum. İnsanları oyalayıp, kendi kararlarını vermelerinin önünü kesmiş oluyorlar. Sen dönecek diye beklerken başka bir kadın araya giriyor. Hızlı davranıyor. En iyisi baktırmayın artık. Kendi atacağınız adımlara siz karar verin

Canım yeşil herkese aynı şeyi söylüyor ama tutuyor bende de tuttu, ama olumsuz dediği için iste. üzüldüm senin için de. Umarım atlatırsın kısa sürede ne diyeyim. Ay ne var kac gündür üstümüzde anlamadim. Evlenen evlenene, ilişkisi olan olana.

Ayyyy pis adamlar yaa dellendim bak yine şimdi baktır şey derler ayrılıp gelecek hiç üzülme hayırlısı olsun hakkında biliyosun aynısını yaşadım bir kaç gün şok sürdü ama şimdi aklıma bile gelmiyor yeni aşklara yelken açtım çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…