Zeziicim sanada attım noyu.alcanzar abla yiğitin numarasını bana da göndersene bakıyım bende bi
Canım birazdan esmalarını yolluyorum aklımda.
Uzuldummm canim hepsi ustuste gelir baxen
Ben daha baslamadim onlari not aliyorum ancak sayilari normal ebcedlerinden farkli bazilari in cnm
Sen napiyosun bitanem skyp'de denk gelemiyoruz
Tabi canım onların sayısı doğum tarihime ismime göre hesaplandı.Hazırlanıp yollanması bi hafta sürdü.Esmaların sabit sayılarından farklı.Zaten o çalışmadan önce ben esma kitaplarından okuyodum.Ama böyle özel bişey olsun istedim.Birde zaten 99 esmayıda okumuyorum bu çalışmada.Bana en uygun olanlar seçildi.Sanırım 19 esma okuyorum toplamda.
Dua en azından be canım okuduğum yanıma kâr.Super bir calisma canim
Kızlar geçenlerde Uğur Koşar konuşmasını dinledim de Marple 'cim bilir oda kitabını okumuştu.Dediki:Allah dermişki" kulum bilmezmisin ben işleri ağırdan alırım çünkü acele işe şeytan karışır."Ya kendimi bu lafın üstüne bi suçlu hissettim.Acaba acelemi ediyorum diye?Hani biz böyle bekleyemiyoruz ya aslında ağır olması hayırlı olacağınımı gösteriyor bazı şeylerin?
Gönderdim canım numarayı.
Alcanzarcım taha tarotta nasıl tek tek kart uzerınden gıtmıyor degıl mı
aldım canım..çok teşekkürler..ptesi günü olsun bakalım ilk iş arıycam
yok Marple, genel olarak başlıyo anlatıyo ama bende şöyle demiş, kendi fikrim olduğunu düşünmeyin şu şu kartlarınız da bu bu anlamlara gelir demiş. kartlarla ilgili de yorum yapmış olmuş bir yandan.. en azından benim falda böyle yapmış canım.
Yok canım genel kart anlamını yorumlamıyor.Bütünü baz alıp yorum yapıyo.Bütün yüreğimle tavsiyemdir.
Canım benim sanırım Marple nin merak ettiği şey kült kart anlamını okuyanlar varya işte ayak altı kartın şu yakın gelecek bu gibi..Taha tabiki dediğin doğru kart yorumluyo zaten yapmalı tarot bakıyo nihayetinde ancak bu örnekteki gibi yorumu yok.Mesela var banada öyle yapanlar sonuç kartın dünya söyle olacak gibi.Yav o tarot bakmak değilki.Onu ben kitapçığı açar okurum zaten.Taha nın böyle bi anlayışla yorumu yok Allah tan da düzgün biri kalsın elimizde Urminaa cığım ya.Taha nın sana verdiği süre uzunmuydu canım?Hatırlayamadım.
Canım benim sanırım Marple nin merak ettiği şey kült kart anlamını okuyanlar varya işte ayak altı kartın şu yakın gelecek bu gibi..Taha tabiki dediğin doğru kart yorumluyo zaten yapmalı tarot bakıyo nihayetinde ancak bu örnekteki gibi yorumu yok.Mesela var banada öyle yapanlar sonuç kartın dünya söyle olacak gibi.Yav o tarot bakmak değilki.Onu ben kitapçığı açar okurum zaten.Taha nın böyle bi anlayışla yorumu yok Allah tan da düzgün biri kalsın elimizde Urminaa cığım ya.Taha nın sana verdiği süre uzunmuydu canım?Hatırlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?