Binnaz Abla

Ben daha baslamadim onlari not aliyorum ancak sayilari normal ebcedlerinden farkli bazilari in cnm

Tabi canım onların sayısı doğum tarihime ismime göre hesaplandı.Hazırlanıp yollanması bi hafta sürdü.Esmaların sabit sayılarından farklı.Zaten o çalışmadan önce ben esma kitaplarından okuyodum.Ama böyle özel bişey olsun istedim.Birde zaten 99 esmayıda okumuyorum bu çalışmada.Bana en uygun olanlar seçildi.Sanırım 19 esma okuyorum toplamda.

Super bir calisma canim

Kızlar geçenlerde Uğur Koşar konuşmasını dinledim de Marple 'cim bilir oda kitabını okumuştu.Dediki:Allah dermişki" kulum bilmezmisin ben işleri ağırdan alırım çünkü acele işe şeytan karışır."Ya kendimi bu lafın üstüne bi suçlu hissettim.Acaba acelemi ediyorum diye?Hani biz böyle bekleyemiyoruz ya aslında ağır olması hayırlı olacağınımı gösteriyor bazı şeylerin?

Ya ben hem cok sabirli cokta aceleciyim..

Sarayli falima bakarken nasil esnemis cok agirlik var demis hakkaten belli

Son düzenleme:
Alcanzarcım taha tarotta nasıl tek tek kart uzerınden gıtmıyor degıl mı

yok Marple, genel olarak başlıyo anlatıyo ama bende şöyle demiş, kendi fikrim olduğunu düşünmeyin şu şu kartlarınız da bu bu anlamlara gelir demiş. kartlarla ilgili de yorum yapmış olmuş bir yandan.. en azından benim falda böyle yapmış canım.

Yok canım genel kart anlamını yorumlamıyor.Bütünü baz alıp yorum yapıyo.Bütün yüreğimle tavsiyemdir.

Canım benim sanırım Marple nin merak ettiği şey kült kart anlamını okuyanlar varya işte ayak altı kartın şu yakın gelecek bu gibi..Taha tabiki dediğin doğru kart yorumluyo zaten yapmalı tarot bakıyo nihayetinde ancak bu örnekteki gibi yorumu yok.Mesela var banada öyle yapanlar sonuç kartın dünya söyle olacak gibi.Yav o tarot bakmak değilki.Onu ben kitapçığı açar okurum zaten.Taha nın böyle bi anlayışla yorumu yok Allah tan da düzgün biri kalsın elimizde Urminaa cığım ya.Taha nın sana verdiği süre uzunmuydu canım?Hatırlayamadım.

Yok canım genel kart anlamını yorumlamıyor.Bütünü baz alıp yorum yapıyo.Bütün yüreğimle tavsiyemdir.

Kaç oldu kahve attım tarot atmadım yarın atıcam.sız genelde ilişki açılımı mı gönderıyorsunuzkelt mi

Şöylemesela ilk kartın tılsım dörtlusu kart bu kartta baktıgımızda bır adam goruruz ataklarının altında ıkı para vardır vb dıye kartı anlatır ,,en gıccıkk oldugum bakım şekli ve hersey son karttadır yandın yanı o kart yamuksa

Evet canım katılıyorum..genel olarak yorumlamış, kişilik analizleri yapmış vs. ama çok olumsuz yaklaştığını düşünüp bana bir de ayrıca şu kartlarınız şu anlamlara gelir isterseniz araştırın, yani sadece hislerimle benimle ilgili bir durum da değil kartlarınız da bana yardımcı oluyo demiş. bana sadece tarih konusunda, Mart ayı gelmeden Şubat'ta görüşeceksiniz demiş. Barış da tarih vermişti o da Ağustos ayında evleneceğin kişi ile tanışacaksın demişti. taha zaten tamamen olumsuz. yani hani bu adama şu zamana kadar süre ver vs. vs. bile demiyor. arkana bile bakmadan git, yürü demiş özetle

ben Taha'nın yorumları ışığında Şubatta görüşürsek artık net olarak konuşmaya karar verdim çoktan.. Taha nın kişilik analizine katılıyorum çünkü. Açık ve net konuşup tamamen bitirme kararı aldım. Şubat ayında umarım ara ve görüşürüz. çünkü içimde kalmasın söyleyeceklerim var, söylemek isterim.. vicdanı olan bi insan bi kızı 2 sene oyalamaz cidden.. hayatında kalbinde başkası varsa çatır çatır söyleyecek yüzüme karşı..yetti artık..

Barış Taha ya göre daha iyimser. olacak ama değmez, üzer, ne gerek var, sonu yok demiş. kehaneti var bir adet. tarih vermiş bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…