- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Kizlae taha. Falsepetinde ki taha turan demi....ayyy bekliyorum tahayi deneyecem
Kizlae taha. Falsepetinde ki taha turan demi....ayyy bekliyorum tahayi deneyecem
dondunmu hayatim:)))
Amannn bir fal aldı ve çıktı o kadarda bekledim acaba barışa mı atsam barış mı iyi taha mı kızlar sizce?
haha o falda benim falimdi:))))))
Amannn bir fal aldı ve çıktı o kadarda bekledim acaba barışa mı atsam barış mı iyi taha mı kızlar sizce?
Kızlar,, Barış Can Yücel'e baktırıpta dediklerini yaşayan var mı aranızda?
Çok yeni baktìrdìm ùc hafta oluyor.O yuzden geleceģe yorum yapamam.Ancak genel yorumu cok basarili.
alcanzarcim mailie bak
klothoyagmur'a fal attım ama çok bekletiyor ya, gün içinde bakacağım yazmıştı ama hala bakmadı.
burada bu kadar övülmese geri çekecektim ama bekleyeyim bakalım
Çok yeni baktìrdìm ùc hafta oluyor.O yuzden geleceģe yorum yapamam.Ancak genel yorumu cok basarili.
klothoyagmur'a fal attım ama çok bekletiyor ya, gün içinde bakacağım yazmıştı ama hala bakmadı.
burada bu kadar övülmese geri çekecektim ama bekleyeyim bakalım
5gun beklemişligim var onu :)))
tellwe de kredim vardı bende kullanayım dedim, başka da adamakıllı falcı yok hiç bekliyorum o yüzden maalesef ://çok bekletiyor hemde nasıl. Dayanamayıp geri çekmiştim.
5gun beklemişligim var onu :)))
tellwe de kredim vardı bende kullanayım dedim, başka da adamakıllı falcı yok hiç bekliyorum o yüzden maalesef ://
çok bekletince falımı çekip crazywomen a atmıştım. onu beğenmiştim ama. sen ona baktırmışmıydı?
tellwe de kredim vardı bende kullanayım dedim, başka da adamakıllı falcı yok hiç bekliyorum o yüzden maalesef ://
çok bekletince falımı çekip crazywomen a atmıştım. onu beğenmiştim ama. sen ona baktırmışmıydı?
yok ona baktırmadım ben,tellwede baktırıpta memnun kaldığım kimse yok ama klothodan umutluyum ben nedense.
aa hakkını yemiyeyim MadamMaya benim promosyon falıma bakmıştı ve bir detayı çok net bilmişti, ona da baktırabilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?