Binnaz Abla

Taha olumsuza olumsuz der ve cıdden senı uzmek ıstemıyorum olmaz dedıgı olmadı bana aynen boyle net yorumu vardı

2 yıl az zaman değil canım.Bencede ne düşünüyosan en doğru zamanı kendin için zaten sen bilirsin o vakit içindekileri dökmen en doğrusu.Senin için inşallah en hayırlı sonuca bağlanır.Umarım Allah onun kalbinede birazcık vicdan koyar.

Taha olumsuza olumsuz der ve cıdden senı uzmek ıstemıyorum olmaz dedıgı olmadı bana aynen boyle net yorumu vardı

Bende Urmina yı üzmek istemedim ama canım madem yazmışsın bu konuda sana katılıyorum.Taha boş vaad vermiyo ,boş yerede üzmüyo.Aynen dediğin senin,olmaz dediği olmuyo.Yinede Allah bilir.Net bilir diyip günahada girmeyelim.Bu arada iyi hafta sonları sana Marple cim .

Ayyyhahahaha hakikaten ha var öyle tipler.Son kart kuleyse mesela ......Benimde demek istediģim buydu canım.

Kaç oldu kahve attım tarot atmadım yarın atıcam.sız genelde ilişki açılımı mı gönderıyorsunuzkelt mi
Ben her konuda hep Kelt haçı yolluyorum.En sevdiğim açılımdır.Her soruya net cevap verir iyi bi falcının elinde.Daha çok detay çıkar.

Ayyyhahahaha hakikaten ha var öyle tipler.Son kart kuleyse mesela ......Benimde demek istediģim buydu canım.

ahahha eveeet bilge bana oyle fal bakmisti..Degnek asi mesela anlatiyor bu bakin sizde karta ,gokyuzunden uzanan ilahi bir el bulutlarin arasindan cikar ve bize firsat sunar..vbvbvbvv

gunaydin canim nasilsin..uyuyup uyaninca ne kadar yorulmusum anladim))

ahahha eveeet bilge bana oyle fal bakmisti..Degnek asi mesela anlatiyor bu bakin sizde karta ,gokyuzunden uzanan ilahi bir el bulutlarin arasindan cikar ve bize firsat sunar..vbvbvbvv

gunaydin canim nasilsin..uyuyup uyaninca ne kadar yorulmusum anladim))

İyiyim canımcım müthiş alışveriş ve film planlarım var bugün.Biliyomusun değnek ası için bende o bulutların arasından çıkan el hikâyesini aynen duydum.Halen ne buluttan ne yıldızdan çıkan bi el yok ama...

Ooo neler alıcaksın banada yaz maılden

selam arkadaşlar
2hafta önce tahaya kahve falı göndermiştim iş ileilgili olarak ocak sonlarında görüşmeniz olacak ,şubat gibide çalışma hayatınıza başlayacaksınız demişti.
evet salı günü mülakata gidiyorum dediği gibi oldu ,bakalım geri kalanı çıkacakmı

bunu duymak harika canim insallah icine siner harika bir isin olur

İnşallah geriside gelir canım şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…