Binnaz Abla

nasıldı bari bilmişmiydi, çıktı mı sana dedikleri?

Tutan ne var hmm hayatima gircek olan 2 kisiden bahsetti dogruydu ama onlarla olmadi ztn oda baglanamiycagimi soylemisti .
Bunu tuttu sayalim elde var 1

Birde bir ahin tutucak demisti oda tuttu
Elde var 2

Bunlar disinda esas tutmasi gerekenlerfe bisi yok

kızlarr kızlarrr acıkcası butun fallar patladı galıbaa kaç senelık ılışkım var ozellikle bı senedır hep kavga gurultu herkez ama herkz mı evlenıceksınız bu senın kaderın der eee noldu su anda bok gıbı bı durumdayız ve artık ben ıstemıyorum o kadar kırıldım yoruldum kı galıba fallara kendımızı cok kaptırıyoruz askımız olsun hayatımızda bızı seven onemsıyen bı ınsan olsun dılıyoruz ama ınsan bılemıyo ıstee o kadar yoruldum kı kızlar duzelırmı duzelmez mı bılmıyorum ama benımde bı hayatım var bunun farkına vardım benımde ısteklerım var ve hayat sadece bı ınsan degıl ozellıklede hak etmedıgınız deger gormedıgınız bı ınsan ıcın cok kısa hayatımız gunler o kadar cabuk gecıyokı en son taha ya fal baktırdım onu begendım ne yalan soylıyım arada cok kırızım tutarsa o ve melege baktırıcam o kadar taha bana akıl verdı bıraz aslında bende farkındayım ama ınsan sevınce uzak durup burun surtturemıyo ve gercekten bıtırdım fal olayını carsamba gunude annemın bı arkdaşının astirologu var o bakıcakmış bana oda son olucakk ınanın kızlar umut etmek guzel ama cok yoruldum

hımm,, bunları madam saluda bilir.

Hakklisin sonuna kadar katilliyorum fali dinleyio olacagini duusunuyorux fazla beklenti icine giriyoruz her halukarda olan bize oluyor maddi manevi....

hiç değilse tutan 2 şey varmış bu da diğer falcılara göre iyi sayıır.
zaman falan veriyor mu?

Dun dayanaamdim telveye kredi yukledim ceydacey var aman aman diyeyim 2 satir yazmis yollamis.uzak durun

Antik roza var cok kotu degildi orta seker.

Madammayayi hic begenmemistim Ben ayrica. Leonora var daha once begenmistim bakalim onun falini bekliyorum su an.

Zaman veriyor tabii
zaman vericekte 10gün bekleticek galiba

ozaman baktırmayayım madammaya'ya, teşekkürler

Gunaydin kizlarrr gazate okuyordum da nisanlisini birakip eski sevgilisine donen bir basketciyi okudum erkekler hep boyle iste cok sinir

kısa mesajla nişanı atan topçu değil mi o yani ne denir öyle adamlara bilmiyorum.en galiz küfürleri hakediyorlar

kısa mesajla nişanı atan topçu değil mi o yani ne denir öyle adamlara bilmiyorum.en galiz küfürleri hakediyorlar

bende cok sinirlendim adam eski sevgilisine donmus!!yazik nisanlisina uzuldum kiza ama ya bu nedir!!

erkeklerin bu korkakliklari,dengesizlikleri ne olacak acaba..yeri gelip mangalda kul birakmiyorlar sonra olan bize oluyor..mesajla ayrilmak olurmu ya

benim bundan onceki 6-7 yilin sonunda mesajla bitti demisti meger baskasi varmis erkekler genelde yuzune bakacak yuzleri olmayinca mesajla kapatiyorlar olayi.bu seferki de 5 saat aglaya aglaya sarilarak ayrildi meger aklinda eskisi varmis amaaan hepsi ayni hepsi

Haklisin acinacak haldeler giden gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…