Binnaz Abla

Kizlar küçük bir ayrıntıyla geldim yargıca sorduğum soruda nerde kimle olacağıydı. Bana cuma günü sana yakın bir bölgede birinin rahatsizligi icin bulunacak yazmisti.Şehir adı söylemişti. Şehir zaten benim bulunduğum yer. Ama adamın tatilde olduğundan emindim cuma günü.
Bugün öğrendim ki ablasının kızı havale geçirmiş bana çok yakın bir devlet hastanesinde oda tatilden dönmüş. Tarihlerde hiç yanılmıyor

Vay be :) inşallah dediği tarihler bana da tutar bazı işlerle ilgili

Ne baktırmıştınız kahvemi?

ne bakıyorsa hepsine baktırdım. suyunuda kacırdım hatta tarih ilk baktırdımlarımda soylemedi durugörü su yıldıznamede söyledi. tarihler hep arka arkaya iki tanesi de kasım ayında.
Ben iskambil durugörü ve su atmıştım. geçmiş ve anlık analizi iyiydi. Bi konuda tavsiye verdi ama ben etik bulmadım, başkasına etik gelebilir. O nedenle uygulamadım. Verdiği tarihler tutarsa yazarım. Zaten 20 günü falan var.

heyecanla bekliyorum inan artık fal baktırmaktan yoruldum. asıl konu daha olmadı durum öyle ilerliyor ama beklemektende sıkıldım.

heyecanla bekliyorum inan artık fal baktırmaktan yoruldum. asıl konu daha olmadı durum öyle ilerliyor ama beklemektende sıkıldım.
Benim şu an sonuçlanabilir. Ya kesin olumsuz Yeşilçingene haklı çıkacak yada olumlu ( zannetmiyorum) yada belli değil ( buda olabilir ) En azından olumsuzsa devam etmeyeceğim ve hepsi pembeci çıkacak

Benim şu an sonuçlanabilir. Ya kesin olumsuz Yeşilçingene haklı çıkacak yada olumlu ( zannetmiyorum) yada belli değil ( buda olabilir ) En azından olumsuzsa devam etmeyeceğim ve hepsi pembeci çıkacak
senin için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun.

Yargıç olumlumu dedi canım sana?tek yeşil çingenemi olumsuzdu

Binnazda burak betas ya da duru yaraticiya tarot baktiran var mi aranizda nasillar biraz kredim birikmis baktirmak isted

Arkadaşlar yargıça buradakş yorumlardan etkilenip ben de fal baktırdım şu anda iletişimim olmayan biriyle ilgili kötü bir haber aldım kendim için olan konular iyiydi falım çıksa mı çıkmasa mı bilemedim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…