- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
ayy bilirse yazın kızlarMail attım bende bakalım
Vay be :) inşallah dediği tarihler bana da tutar bazı işlerle ilgiliKizlar küçük bir ayrıntıyla geldim yargıca sorduğum soruda nerde kimle olacağıydı. Bana cuma günü sana yakın bir bölgede birinin rahatsizligi icin bulunacak yazmisti.Şehir adı söylemişti. Şehir zaten benim bulunduğum yer. Ama adamın tatilde olduğundan emindim cuma günü.
Bugün öğrendim ki ablasının kızı havale geçirmiş bana çok yakın bir devlet hastanesinde oda tatilden dönmüş.Tarihlerde hiç yanılmıyor
Ne baktırmıştınız kahvemi?Kizlar küçük bir ayrıntıyla geldim yargıca sorduğum soruda nerde kimle olacağıydı. Bana cuma günü sana yakın bir bölgede birinin rahatsizligi icin bulunacak yazmisti.Şehir adı söylemişti. Şehir zaten benim bulunduğum yer. Ama adamın tatilde olduğundan emindim cuma günü.
Bugün öğrendim ki ablasının kızı havale geçirmiş bana çok yakın bir devlet hastanesinde oda tatilden dönmüş.Tarihlerde hiç yanılmıyor
ne bakıyorsa hepsine baktırdım. suyunuda kacırdım hattaNe baktırmıştınız kahvemi?
Ben iskambil durugörü ve su atmıştım. geçmiş ve anlık analizi iyiydi. Bi konuda tavsiye verdi ama ben etik bulmadım, başkasına etik gelebilir. O nedenle uygulamadım. Verdiği tarihler tutarsa yazarım. Zaten 20 günü falan var.ne bakıyorsa hepsine baktırdım. suyunuda kacırdım hattatarih ilk baktırdımlarımda soylemedi durugörü su yıldıznamede söyledi. tarihler hep arka arkaya iki tanesi de kasım ayında.
heyecanla bekliyorum inan artık fal baktırmaktan yoruldum. asıl konu daha olmadı durum öyle ilerliyor ama beklemektende sıkıldım.Arkadaşlar Yargıç olmasaydı zaten bekleyip fal baktırmaya devam edecektim. Söylediği birşey yapacam ve sanırım durum sonuçlanacak . En az bari fal baktırmaktan kurtulacağım. Doğru söyleyip söylemediğini yazacam
diyorum ya canlı olsa yüzyüze bir nebze ama böyle cok koyuyor. Daha pahalı birsey atmam tarihlere zaman var. baktırırsam kahve yeterli genel durumlar içinAma fiyatları aşırı yüksek yıldızname 400 yazıyor şok oldum.
Benim şu an sonuçlanabilir. Ya kesin olumsuz Yeşilçingene haklı çıkacak yada olumlu ( zannetmiyorum) yada belli değil ( buda olabilir )heyecanla bekliyorum inan artık fal baktırmaktan yoruldum. asıl konu daha olmadı durum öyle ilerliyor ama beklemektende sıkıldım.
senin için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun.Benim şu an sonuçlanabilir. Ya kesin olumsuz Yeşilçingene haklı çıkacak yada olumlu ( zannetmiyorum) yada belli değil ( buda olabilir )En azından olumsuzsa devam etmeyeceğim ve hepsi pembeci çıkacak
Yargıç olumlumu dedi canım sana?tek yeşil çingenemi olumsuzduArkadaşlar Yargıç olmasaydı zaten bekleyip fal baktırmaya devam edecektim. Söylediği birşey yapacam ve sanırım durum sonuçlanacak . En az bari fal baktırmaktan kurtulacağım. Doğru söyleyip söylemediğini yazacam
Evet Yargıc olumluydu . Olumsuz konuşanlarda oldu onları yazmıştım 100 den 9 . Genelde hepsi olumlu konuşuyor. Özellikle evlilik görenleri aşırı pembe buluyorumYargıç olumlumu dedi canım sana?tek yeşil çingenemi olumsuzdu
ne baktrdn cnm ? kotu olan cikmasn diyelimArkadaşlar yargıça buradakş yorumlardan etkilenip ben de fal baktırdım şu anda iletişimim olmayan biriyle ilgili kötü bir haber aldım kendim için olan konular iyiydi falım çıksa mı çıkmasa mı bilemedim ya.
Kahve falı aslında durum benimle ilgili değil eski ilişkimle ilgili ama kimse için kötü haber almak istemem.Benimle ilgili iyi bir yorum yaptıne baktrdn cnm ? kotu olan cikmasn diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?