Binnaz Abla

Serkan Batu mu olumsuz konuşmuştu? Hiç duymamıştım olumsuz konuştuğunu. Bana olumlu konuştu lakin dediği süre geçti daha çok koptu olay.

Serkan Batu mu olumsuz konuşmuştu? Hiç duymamıştım olumsuz konuştuğunu. Bana olumlu konuştu lakin dediği süre geçti daha çok koptu olay.
Evet bana bayağı olumsuz konuştu. Bende çok şaşırdım burdaki herkese olumlu konuştuğunu okuyunca. Ama böyle kibar kibar olumsuz konuştu, moralimi bozmadan

Serkan batuya kahve mi atalım yoksa tarot mu? Kahvesi 1000lerde tarotu 100lerde bakımı hangisi daha iyi deneyimleyen arkadaşlar söyleyebilir mi? Kahve de her şeyi göremez sonuçta ek açılım yapıyormu kartlarıyla?

Yaklaşık 100 falcı arasında böyle spesifik bilenler bir numara Yargıc , sonra Sehrazat , Duygu Aura . Deniz Sonay buraya bakarak yorum yaptığı için onu yazmıyorum Yani gördüğünüz gibi pek bilen yok . 100den 3 olsun bari

Serkan batuya kahve mi atalım yoksa tarot mu? Kahvesi 1000lerde tarotu 100lerde bakımı hangisi daha iyi deneyimleyen arkadaşlar söyleyebilir mi? Kahve de her şeyi göremez sonuçta ek açılım yapıyormu kartlarıyla?
Kahve ve tarot fiyatı da aynı 750 ???

Benim aşırı çıkıyor,tarotunu beğeniyorum

O değil bakım yani bakım sayısı,, kahve daha çok tarot az kahvesi çok iyi olduğu için mi bakım sayısı çok deneyenler tarotuna yorum yapabilir mi diye sordum
Ben ilk geldiğinde sadece kahvesi varken kahve atmıştım,fal sonunda kendi tarot açılımı yapıp çok iyi bakınca,daha tarotu falan yokken bir kahve daha atıp,buna bakmayın siz sadece tarot bakın kendiniz açarak demiştim.Sonra tarotda koydu..

Ben de yakalarsam tarot atayım o zaman çünkü ben kahve falı kapattığım zaman şekildden ziyade kapkara bir görüntü küçük küçük bşyler cıkıyor o da telefon kamerası çekiminden belli olmuyor o yüzden tarotunu sordum teşekkür ederim :))

epey oluyor belki de 2 ay falan firuze sen vardı sanırım ona fal attı arkadaşım..dedikleri çıktı..sitede yok şu an galiba..gerçi yazılı faldı ama arkadaşıma dediklerine inanmamıştık vadeleri çıkmıştı..:/ belkide tesadüf bilemiyorum

firuze instagramda bakıyor. Firuze Fal diye. Baktırdım bana çıkmadı

bilmiyorum o mu değil mi bir sürü firuze var ınstagramda.bence o değil gibi.
Firuzeninfal dünyası var. Profilinde tarot kartları var. Ortasında çiçek. Belki o olabilir. Çünkü profili kapalıydı. Mesaj atın. Bende vardı numarası silmişim. Bana baktığı fal olur mu. Bilemiycem. 2 sene kadar önce baktırmıştım.

Sevgili arkidişler çıkan fal haberiyle karşınızdayım . geçen yıl burda da yazmıştım youtubedan gördüğüm bir hatuna baktırmıştım. İletişim bilgileri burda : ZK FAL KANALI TAROT VE KAHVE FALI

Geçen yıl tarot ve kahve 100tlye baktırmışım dekontu mailimden gördüm.

Bu herifle ne yaparsan yap olmaz demiş benim de hevesim kaçtı zaten. Bir de Türkiyeye geri taşıncaksın ama henüz hazır değilsin demiş, dediği gibi oldu. 10 ay kadar önce baktırmışım, ekimde.

Yani binnazdaki atıp tutan tiplerle alakası yok, gerçekten durugörüsü var gerçek falcı. Aileden el aldığını, kurşun döktüğünü de yazmış mailinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…