- 25 Nisan 2020
- 322
- 515
- 23
- 33
Serkan Batu mu olumsuz konuşmuştu? Hiç duymamıştım olumsuz konuştuğunu. Bana olumlu konuştu lakin dediği süre geçti daha çok koptu olay.Çıkan fal haberiyle geldim kızlar. Serkan'ın verdiği vade hiç ummadığım halde tuttu, dediği olayı aynı şekilde yaşadım. Bu arada bana bayağı olumsuz konuşmuştu,baktıralı da uzun zaman olmuştu neredeyse umudu kesmiştim.
Evet bana bayağı olumsuz konuştu. Bende çok şaşırdım burdaki herkese olumlu konuştuğunu okuyunca. Ama böyle kibar kibar olumsuz konuştu, moralimi bozmadanSerkan Batu mu olumsuz konuşmuştu? Hiç duymamıştım olumsuz konuştuğunu. Bana olumlu konuştu lakin dediği süre geçti daha çok koptu olay.
Yaklaşık 100 falcı arasında böyle spesifik bilenler bir numara Yargıc , sonra Sehrazat , Duygu Aura . Deniz Sonay buraya bakarak yorum yaptığı için onu yazmıyorumYa sizin fallarınıza o kadar özeniyorum ki. Bana asla ne iş yapar ne tarz giyinir ne zamandır görüşüyoruz Ya da görüşmüyoruz gibi şeyler söylenmedi kimse tarafındansadece özlüyor iletişim var şu tarih gibi bilgiler söylendi. Keşke bana da birileri size baktığı gibi baksa da en azından aaa tutturdu desem parama üzülmesem
Kahve ve tarot fiyatı da aynı 750 ???Serkan batuya kahve mi atalım yoksa tarot mu? Kahvesi 1000lerde tarotu 100lerde bakımı hangisi daha iyi deneyimleyen arkadaşlar söyleyebilir mi? Kahve de her şeyi göremez sonuçta ek açılım yapıyormu kartlarıyla?
O değil bakım yani bakım sayısı,, kahve daha çok tarot az kahvesi çok iyi olduğu için mi bakım sayısı çok deneyenler tarotuna yorum yapabilir mi diye sordumKahve ve tarot fiyatı da aynı 750 ???
Benim aşırı çıkıyor,tarotunu beğeniyorumSerkan batuya kahve mi atalım yoksa tarot mu? Kahvesi 1000lerde tarotu 100lerde bakımı hangisi daha iyi deneyimleyen arkadaşlar söyleyebilir mi? Kahve de her şeyi göremez sonuçta ek açılım yapıyormu kartlarıyla?
Ben ilk geldiğinde sadece kahvesi varken kahve atmıştım,fal sonunda kendi tarot açılımı yapıp çok iyi bakınca,daha tarotu falan yokken bir kahve daha atıp,buna bakmayın siz sadece tarot bakın kendiniz açarak demiştim.Sonra tarotda koydu..O değil bakım yani bakım sayısı,, kahve daha çok tarot az kahvesi çok iyi olduğu için mi bakım sayısı çok deneyenler tarotuna yorum yapabilir mi diye sordum
Ahahahah anladım ya kusura bakmayınO değil bakım yani bakım sayısı,, kahve daha çok tarot az kahvesi çok iyi olduğu için mi bakım sayısı çok deneyenler tarotuna yorum yapabilir mi diye sordum
300-500 ne demek ya siz bilirsiniz tabi ama 1 fala o kadar vermek ne kadar mantıklı bilemedim ve de çıkmıyor arkadaşlar hiçbiri çıkmıyor
Bayağı uzun vadeli bakıyormuş sanırım değil miBana çıkmıştı
Bu hatun cidden çıkıyor gerisi ef püf
Bayağı uzun vadeli bakıyormuş sanırım değil miMissCherryBlossom . Yüz yüze mi baktırmıştın sen, bayağı merak ettim bende
Kız bul o zaman numarasını parası batsın bul numarasını bul bulYok kız telden baktırmıştım
Evet hayatım dediği gibi ilerledi o zaman hiç hesapta yokken
Kız bul o zaman numarasını parası batsın bul numarasını bul bulben de baktırırım valla
firuze instagramda bakıyor. Firuze Fal diye. Baktırdım bana çıkmadıepey oluyor belki de 2 ay falan firuze sen vardı sanırım ona fal attı arkadaşım..dedikleri çıktı..sitede yok şu an galiba..gerçi yazılı faldı ama arkadaşıma dediklerine inanmamıştık vadeleri çıkmıştı..:/ belkide tesadüf bilemiyorum
firuze instagramda bakıyor. Firuze Fal diye. Baktırdım bana çıkmadı
Firuzeninfal dünyası var. Profilinde tarot kartları var. Ortasında çiçek. Belki o olabilir. Çünkü profili kapalıydı. Mesaj atın. Bende vardı numarası silmişim. Bana baktığı fal olur mu. Bilemiycem. 2 sene kadar önce baktırmıştım.bilmiyorum o mu değil mi bir sürü firuze var ınstagramda.bence o değil gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?