Cheeryyy süpersin. Kaç tl oldu acaba mail atayım benSevgili arkidişler çıkan fal haberiyle karşınızdayım . geçen yıl burda da yazmıştım youtubedan gördüğüm bir hatuna baktırmıştım. İletişim bilgileri burda : ZK FAL KANALI TAROT VE KAHVE FALI
Geçen yıl tarot ve kahve 100tlye baktırmışım dekontu mailimden gördüm.
Bu herifle ne yaparsan yap olmaz demiş benim de hevesim kaçtı zaten. Bir de Türkiyeye geri taşıncaksın ama henüz hazır değilsin demiş, dediği gibi oldu. 10 ay kadar önce baktırmışım, ekimde.
Yani binnazdaki atıp tutan tiplerle alakası yok, gerçekten durugörüsü var gerçek falcı. Aileden el aldığını, kurşun döktüğünü de yazmış mailinde.
Cheeryyy süpersin. Kaç tl oldu acaba mail atayım ben
Sen bizi yoldan çıkartıyorsun amaaaSevgili arkidişler çıkan fal haberiyle karşınızdayım . geçen yıl burda da yazmıştım youtubedan gördüğüm bir hatuna baktırmıştım. İletişim bilgileri burda : ZK FAL KANALI TAROT VE KAHVE FALI
Bu herifle ne yaparsan yap olmaz demiş benim de hevesim kaçtı zaten. Bir de Türkiyeye geri taşıncaksın ama henüz hazır değilsin demiş, dediği gibi oldu. 10 ay kadar önce baktırmışım, ekimde.
Yani binnazdaki atıp tutan tiplerle alakası yok, gerçekten durugörüsü var gerçek falcı. Aileden el aldığını, kurşun döktüğünü de yazmış mailinde.
Sen bizi yoldan çıkartıyorsun amaaa
MissCherryBlossom cnm yeni gorustgn vardi ,var mi ses soluk ondan?
erkek milleti :)Yok kız daha görüşmüyoruz ses seda yok kafası koptu herhalde
Banada gelmedi kız öyle bi otomatik mail. Dur başka mailden birazdan atarım mailMail atinca otomatik bir mail geliyor kiz fiyat ve odeme bilgisiyle. Ben simdi mail attim ama cevap gelmedi bilmiyorum nedenBir mail firlatirsan bana da yazar misin kiz?
Ben de sildim uygulamaları,numaraları.. ayrılık sürecinde bana iyi geldiğini düşündüm hep belki de geldi ya da süreci uzattım bilmiyorumBu ne ya. Kurşun döktürmeye inanmıyorum. Boş verin bunları. Ne hissediyorsanız odur gerçek. Kendi iç sesinizi dinleyin. Ben falcılar ın tel. sildim. Yazık paramıza. Sadece serkana baktırırım. Geleceği bilmeden yaşamak daha iyi. Bırakın sürpriz olsun. Gelecek güzel günlere gebe.
Firuzeninfal dünyası var. Profilinde tarot kartları var. Ortasında çiçek. Belki o olabilir. Çünkü profili kapalıydı. Mesaj atın. Bende vardı numarası silmişim. Bana baktığı fal olur mu. Bilemiycem. 2 sene kadar önce baktırmıştım.
Belki de çıkmıştır. Bilemiycemben kendisine yazdım akşam o ben değilim dedi
Kızlar merhaba
Hira Yılmaz’a baktıran var mı
Çıkıyor mı falları?
Ben pek yorumda görmedim nerde var?yorumlarına bakınca kararsız kaldım açıkçası ama fiyatı uygun sadece
Ben pek yorumda görmedim nerde var?
Bilememiş mi
Mail attım bende bakalımSevgili arkidişler çıkan fal haberiyle karşınızdayım . geçen yıl burda da yazmıştım youtubedan gördüğüm bir hatuna baktırmıştım. İletişim bilgileri burda : ZK FAL KANALI TAROT VE KAHVE FALI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?