Ben de sabahtan attım ona, cevap gelince görüşlerimi paylasirimSevgili arkidişler çıkan fal haberiyle karşınızdayım . geçen yıl burda da yazmıştım youtubedan gördüğüm bir hatuna baktırmıştım. İletişim bilgileri burda : ZK FAL KANALI TAROT VE KAHVE FALI
Geçen yıl tarot ve kahve 100tlye baktırmışım dekontu mailimden gördüm.
Bu herifle ne yaparsan yap olmaz demiş benim de hevesim kaçtı zaten. Bir de Türkiyeye geri taşıncaksın ama henüz hazır değilsin demiş, dediği gibi oldu. 10 ay kadar önce baktırmışım, ekimde.
Yani binnazdaki atıp tutan tiplerle alakası yok, gerçekten durugörüsü var gerçek falcı. Aileden el aldığını, kurşun döktüğünü de yazmış mailinde.
Ben de sabahtan attım ona, cevap gelince görüşlerimi paylasirim
Ayy yapma ya parayı da göndermiştim, tühKız ben bu sefer çok memnun kalmadım bence baktırmayadabilirsin
şekerim sen bir fal gurusu olarak ne yapıyorsun hepsi başka bişe dediğinde: DKız ben bu sefer çok memnun kalmadım bence baktırmayadabilirsin
Ayy yapma ya parayı da göndermiştim, tühneyse bakalım.belki bende iyidir
şekerim sen bir fal gurusu olarak ne yapıyorsun hepsi başka bişe dediğinde: D
şekerim sen bir fal gurusu olarak ne yapıyorsun hepsi başka bişe dediğinde: D
Serkanda olumsuzdu sanırım ?Evet Yargıc olumluydu . Olumsuz konuşanlarda oldu onları yazmıştım 100 den 9 . Genelde hepsi olumlu konuşuyor. Özellikle evlilik görenleri aşırı pembe buluyorum
ayy noldu merak ettimArkadaşlar Yargıç olmasaydı zaten bekleyip fal baktırmaya devam edecektim. Söylediği birşey yapacam ve sanırım durum sonuçlanacak . En az bari fal baktırmaktan kurtulacağım. Doğru söyleyip söylemediğini yazacam
Falchitra adıyla intagramdaGazınıza gelip baktırdım yargıç a, çok kötüydü kısaydı hiç nokta atışı da yoktu. Allah'ını seven bana chitra'ya nasıl ulaşabilirim söylesin, tek çıkan fal oydu.
Düzeltme chitra.fal mış adıFalchitra adıyla intagramda
Aa hadi ya tüh. Ii bi falcı bulduk diye seviniyodukGazınıza gelip baktırdım yargıç a, çok kötüydü kısaydı hiç nokta atışı da yoktu. Allah'ını seven bana chitra'ya nasıl ulaşabilirim söylesin, tek çıkan fal oydu.
Evet bende merakla bekliyorum. En azından durum bildirimi yapsan seni bekliyoruzayy noldu merak ettim
Evet de, mesajlarıma cevap vermedi, internet sitesinden mail adresine mail attım, cevap vermedi. Çok uzun zamandır da instagram'da bir şey paylaşmıyor. Sanırım bıraktı falı
[/QUOTE
Wikilunacom instagram adresi var ordan belki ulaşabilirsiniz , ben iki sene önce baktırmışım çıkmamışEvet de, mesajlarıma cevap vermedi, internet sitesinden mail adresine mail attım, cevap vermedi. Çok uzun zamandır da instagram'da bir şey paylaşmıyor. Sanırım bıraktı falı
Melekler Kahvesi - EmelKızlar Merve Özkaynak’ın videosundaki falcı kim bilen var mı ? Çok bildiği çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?