Binnaz Abla

Merhaba umarım çıkan fallar sizi mutlu edecek sonuçlar doğurur, her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda. Nesibe nerede bakıyor öğrenebilir miyim?

ÇIKMAYAN FALLAR

Tellwe'de FALCANANAY, Aytence, ecem23, okaliptus49, eflin4, Bubastis999, Klothoyagmur, Fildor adlı falcıların söylediği hiçbir şey çıkmamış, yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.

Didar evrene mesafeliydim niyeyse ...dün attım gerçekten çok doğru analizleri var beğendim kısa bakıyor ama bence iyiydi.
Ayrıca elifsucan bana cıkmıstı dün tekrar attım ses kaydı iyiydi arkadaş atttı ona yazılı bakmış neye göre ses neye göre yazılı anlayamadım. Çünkü yazımı berbat anlamak çok zor..

Serkanın bütün dediklerini yaşayan birini merak eden varsa aha burda heramora
10 Ağustos itibariyle tamamen unutmaya başlayacaksın, beklemeyi bırakacaksın demişti tam da o tarih itibariyle öyle oldu evet hayatıma yeni giren kişilerle ilgili de sormak istediklerim var dün yakalayamadım. Bugün de sanmıyorum ben yakalayamam galiba.

Ha bi de unutmadan zerrin varmış telde bakan bugun ona baktırdım kadın valla isim isim şehir şehir saydı çok şaşırttı beni. İşten cıkmış biraz acele baktı ama çok iyiydi bence
Zerrin e ben de baktırdım. Beğendim. Çok fazla nokta atışı yapıyor. Hem de genel bakıyor. Herkesi her şeyi sorabiliyorsun. Ücret de ne verirseniz onu alıyor tavsiye ederim. (Karışık bakıyor ama, şaşırmayın sonra, bi oraya bi buraya atlıyor bakarken)

Hala dinliyorum mola vere vere. 17 dk göndermiş. Güzel, geleceği bilemem ama durum analizleri çok doğru. Vayy be soru hakkının kaldırılmasına sinirlendim, neyse yapıcak bir şey yok.
Soruyu atmak için uygulamayı indir, adamın bildirimlerini aç. Notlara bif yere sorunu yaz kopyala. Falcı açtığı anda yapıştır hızla gönder yoksa yakalamak imkansız...

Ayy Çok saçmaymiss ya.zatenn binnaz gereksiz pahalı. Bari soru sorma hakkımızı almasınlar. neyse ki serkan çok pahalı değil. 2000 kredi olup falı okumadan yorum yapanlar var. Ben de serkan attım simdi ama önümde 4 kişi varmış. Akşama anca yorum gelir

Numarasını alabilrmym zerrin in .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…