Binnaz Abla

Inşallah böyle olumlu devam eder canım.

Numarası var mi peki ?

Nesibe Tekbaşer Hangi uygulama acaba

Döner kız, işini ciddiyetle yapan biri. Olmazsa bankayı ara eft iptali iste
Kızlar bu zeynep hanım falıma baktı. Çok kibar ve saygılı biri. Ancak istediğim konu ile ilgili çok olumsuz konuştu. Mümkün olmadığını söyledi. Enerji çalışmasının bu konuda ise yaramayacağını söyledi. Geçmiş analizi çok iyiydi. Moralim aşırı bozuk.

cnm takma ya..analiz iyi olsa bile kesn oyle olcak diye bisey yok

Canım üzülme boşuna. Benim yıllardır neler duydum çok çok iyi denilen falcılar benim x için evli diyen oldu. Bu sana dönmez başkasıyla diyen oldu oldu da oldu. Çoğuda çıkmadı.

Kızlar telefona IG followers diye bir program indirdim ucretli,hic kullanan varmı?Instagram icin kullanılıyor,hikayelere ordan baktığınızda hiç girip bakmamışsınız gibi instagramda hikaye duruyor.Karşıdaki kişi görmeden storye bakmış oluyorsunuz,bu sayede eski sevgilimin koyduklarına istedigim gibi saniyesinde atlayıp bakabiliyorum ama o hiç bakmıyorum sanıyor

Kullanmadim ama çok çakal bi programmis

Kullanmadim ama çok çakal bi programmis
Aynen birde adam aylardır ölü gibiydi instagramda,şimdi tatile çıkıyor diye bombardıman yaptı resmen,storyler peşpeşe vs. Bu program olmasa çatlardım..
Aman koyduğuda araba kullanırken uzun yolda nereye varmış,yol ve müzikler sürekli..
En sondada gay taklidi yapar gibi konuşmuş çok kötü olmuştu,yazık acıdım haline..

Telefon alabilir miyim? Hangi şehirde nerde bakıyor?

Gay taklidi mi benim icin direkt soguma nedeni... gerçekten artik o kadar fazlalar ki taklitlerindem sakininiz seklinde

Gay taklidi mi benim icin direkt soguma nedeni... gerçekten artik o kadar fazlalar ki taklitlerindem sakininiz seklinde
İşte zavallı kendince komik oldugunu zannediyor..iyice dibe vurmuş anlaşılan psikolojisi,artık ne yapacağını şaşırmış

Gay taklidi nedir yaf korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…