- 13 Temmuz 2020
- 53
- 64
- 18
- 31
Zerrin numarasını alabilir miyim .?Ha bi de unutmadan zerrin varmış telde bakan bugun ona baktırdım kadın valla isim isim şehir şehir saydıçok şaşırttı beni. İşten cıkmış biraz acele baktı ama çok iyiydi bence
Evet. Şimdi siteye baktım da döner dediği kişilerinki evlenmiş. Çok da bel bağlamamak lazımserkan biraz nadir mi giriyor sanki
Tam bende ona bakacaktım göndersem diye dusundum, hem yakalamak zormuş hemde senin yazı denk geldi. Bekleyeyim oyleyseEvet. Şimdi siteye baktım da döner dediği kişilerinki evlenmiş. Çok da bel bağlamamak lazım
Bende baktırırsam benimkinin evleneceği yoksada evlenir diye korkuyom ondan baktırmak için cesaretimi bekliyom yaEvet. Şimdi siteye baktım da döner dediği kişilerinki evlenmiş. Çok da bel bağlamamak lazım
Ahahah aslında senle olacakken serkan a baktirinca başkası ile evlenirmişBende baktırırsam benimkinin evleneceği yoksada evlenir diye korkuyom ondan baktırmak için cesaretimi bekliyom ya
Yok herkese aynı değil merak etmeyinya acaba herkese mi aynı, bana da işini değiştiriceksin dedi. Üstlerde bir yazarın dediği gibi bana da bir arkadaşının başı sıkışıcak dedi... şüphelendim şimdi.
Burdan arkadaşlrla konsuyoruz vs öyle bir durum yok içiniz rahat olsun.ya acaba herkese mi aynı, bana da işini değiştiriceksin dedi. Üstlerde bir yazarın dediği gibi bana da bir arkadaşının başı sıkışıcak dedi... şüphelendim şimdi.
Ben çok gittim hiç işini değiştireceksin demedi bana Serkan Batuya acaba herkese mi aynı, bana da işini değiştiriceksin dedi. Üstlerde bir yazarın dediği gibi bana da bir arkadaşının başı sıkışıcak dedi... şüphelendim şimdi.
Ben de değiştireyim nolur dedim yok dedi öyle de olduBen çok gittim hiç işini değiştireceksin demedi bana Serkan Batu
Banada demediBen çok gittim hiç işini değiştireceksin demedi bana Serkan Batu
Bana bunları demediya acaba herkese mi aynı, bana da işini değiştiriceksin dedi. Üstlerde bir yazarın dediği gibi bana da bir arkadaşının başı sıkışıcak dedi... şüphelendim şimdi.
Hayır pembeciFalalem rezzanablayı tavsiye eder misiniz
Serkan öyle bir insan değil bence artık bunu konusmaya gerek yokBanada demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?