Binnaz Abla

Bugün bir kez daha farkettim ki çoğu falcı iletişim tarihlerini veya diğer vadeleri özel günleri düşünerek veriyor
Mesela işle ilgili zam veya terfi tarihlerinde bu ara 4 ay diyorlar, neden? Çünkü Aralık ocak ayı oluyor. Yada doğum gününüze 1 ay var, beklediğiniz kişi için 1 ay sonra iletişim var diyor, doğum gününüzü kutlar ihtimaline dayanarak. Bana bu ay herkes vade olarak kurban bayramını vermiş malum bayram mesajları

ÇIKMAYAN FALLAR

Tellwe'de FALCANANAY, Aytence, ecem23, okaliptus49, eflin4, Bubastis999, Klothoyagmur, Fildor adlı falcıların söylediği hiçbir şey çıkmamış, yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Tellwe’de Maviyakamoz’un söyledikleri de çıkmamış ve aşırı pembeci.

Merhaba zerrin hanımın telefonunu alabilir miyim. Ben eski bir üyeyim ancak aktif değildim formu okuyunca ilgimi çekti. Telefonu bana da yazarsınız çok mutlu olurum iyi geceler

bir yolun var'a eskilerden edna tanura gelmis.sadece tarot katina bakiyo.dun gece attm sesli bakti.begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…