Binnaz Abla

Yargıç'ın dedikleri çıkıyor mu gerçekten? Sevgilisi var dediğim halde eskiyle kaderiniz bir dedi. Çok uydurmasyon geliyor.
Hayat olmaz dediğimiz şeyleri yaşatıyor bazen. Hepimiz bir tarih bir süreç bekliyoruz bakalım. Hayırlısı hangisyse o olsun hakkımizda.

Gercekten rahatsiz edici bir sey ama tatile gitmesi cok ciddi oldugu anlamina gelmiyor. Benim bir kiz arkadasim daha yeni tanistigi erkekle 3 ay icinde tatile gittiler artik insanlar cok hizli bu konuda.
Arkadaşlar ben çok sevdiğim kişiden ayrildigim dönemde kafa dağıtmak için tanıştığım kişiyle tatil yapmıştım. Bence çok bi şey ifade etmiyor. Sonra sevdiğim kişiye geri döndüm.

Arkadaşlar ben çok sevdiğim kişiden ayrildigim dönemde kafa dağıtmak için tanıştığım kişiyle tatil yapmıştım. Bence çok bi şey ifade etmiyor. Sonra sevdiğim kişiye geri döndüm.
Bu konuda sizinle aynı düşünüyorum her tatile çıktığın kişiyle evleneceksin aşıksın çok seviyorsun diye bir durum yok

Evet eskiden tatile gitmis denildiginde sanki sadece cok ciddi iliskisi olanlar gider gibi bir izlenim vardi, artik boyle bir sey yok.

yeni falin geldi mi cnm? nasl son durumlar?
Aşk meşk durumları aynı çok degisik birşey söylememiş ama benim şu sinirime yenilip duramadigim konuyu sormuştum yanlış yaptığımı söyledi. Işle alakalı dikkat et diye tavsiyelerde bulunmuş. Tarihler değişmemiş aynı canım.

arama dedigi konu bu muymus? o zmn vaktn once gerceklesti sanirim arama dedigi konu

arama dedigi konu bu muymus? o zmn vaktn once gerceklesti sanirim arama dedigi konu
Yok asıl konu tarihine var daha canım. Bu söylediği birşeye sinirleneceksin ama arama tepki verme demisti ben tam tersini yaptim. Bu dediği vaktinden önce oldu evet. Ama ben tersini yaptim tabi.

Özetle durumumu anlatıcam. Bunca zaman fal baktırmama (maddi), fallara inanmama (manevi), falları beklememe (manevi) acıyorum. Hatırlayanlar olur, tekrar tekrar fal baktırıp o falları didikliyordum. Beklediğiniz kişiyi unutmanın, ümidinizi kesmenin bir tek yolu içinize sinen başka birisinin olmasıymış.

Bende grup olarak ayırtmak istiyorum. Bu gruptaki falcılar süreci ve sonucu farklı gördü

1. Beril Yavuz, Taraca, Sevgi Derman, Deniz Sonay, İrem Çerkez

2. Yargıc, Didar Evren, Yağız Okur, Selizay, Neva Demir, Duygu Aura

3. Şevdar, Zişan, Gilda Koç, Haleh Çetiner, Peri Yıldız, Sehrazat, Melisa Donukuk

4. Tumay Cennet, Özlem Yılmaz, Uyumsuz, Elifsucan

5. Alex, Yeşilçingene, Serkan Batu , Yağmur ( bu grup u Merve en beğeniyor biliyorum Bu en olumsuz grubu )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…